نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با persia.dll

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار khz-web1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    614

    Question مشکل با persia.dll

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من برای چاپ تاریخ از persia.dll استفاده می کنم .....

    و از کد زیر جهت چاپ تاریخ استفاده می کنم


    Label1.Text = Str(Persia.Calendar.ConvertToPersian(DateTime.Now) )


    ولی متاسفانه به من ارور میده

    The source code that generated this unhandled exception can only be shown when compiled in debug mode. To enable this, please follow one of the below steps, then request the URL:

    1. Add a "Debug=true" directive at the top of the file that generated the error. Example:

    <%@ Page Language="C#‎" Debug="true" %>

    or:

    2) Add the following section to the configuration file of your application:

    <configuration>
    <system.web>
    <compilation debug="true"/>
    </system.web>
    </configuration>

    Note that this second technique will cause all files within a given application to be compiled in debug mode. The first technique will cause only that particular file to be compiled in debug mode.

    Important: Running applications in debug mode does incur a memory/performance overhead. You should make sure that an application has debugging disabled before deploying into production scenario.
    Stack Trace:

    [InvalidCastException: Argument 'Number' cannot be converted to a numeric value.] Microsoft.VisualBasic.Conversion.Str(Object Number) +541 _Default.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +48 System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +80 System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +49 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +3743

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jasadeghi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    124
    دروود به شما

    فکر می کنم جواب شما اینجا باشه.

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=77823

    با آرزوی بهروزی برای شما

  3. #3
    از این فایل راهنمای Persia.dll استفاده کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khz-web1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    614
    این فایل رو دانلود کردم ولی به زبان C هستش

    من وی بی می خوام

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388
    اینطوری مشکلت حل میشه



    Dim sunDate As Persia.SunDate
    sunDate = Persia.Calendar.ConvertToPersian(DateTime.Now)
    Label1.Text = sunDate.Persian

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khz-web1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    614
    سلام

    آقای shahab_ksh واقعا ازت ممنون هستم ......... روی دکمه ی تشکر هم زدم

    موفق باشید

  7. #7
    سلام لطفا" بگویید چگونه در بر نامه بعد از دانلود persiaاستفاده کنم

  8. #8
    دردود بر شما
    به Reference اضافه کنید و بعد هم مابقی ماجرا یا فقط در شاخه bin کپی کنید

    پیروز و نیک باشید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1390, 10:49 صبح
  2. نحوه استفاده از persia.dll در web
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 15 مهر 1386, 10:25 صبح
  3. Persia .NET
    نوشته شده توسط HosseinProgrammer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 07 شهریور 1386, 01:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •