نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در کانت شدن به دیتابیس SQL برای سیستم Login در سرور

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار my_blithe
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    ای کاش پیش خدا
    پست
    221

    Exclamation مشکل در کانت شدن به دیتابیس SQL برای سیستم Login در سرور

    سلام
    من وب سایت خودم رو با WVD 2005 ایجاد کردم و برای سیستم login اون از ویزارد خود برنامه استفاده کردم.
    بعد از ارسال سایت روی سرور ، وقتی خواستم از Login استفاده کنم پیغام خطای زیر اومد
    Server Error in '/' Application.
    >
    >
    > ------------------------------------------------------------------------
    >
    >
    > /An error has occurred while establishing a connection to the
    > server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be
    > caused by the fact that under the default settings SQL Server does
    > not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces,
    > error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)/

    می دونم از کانکشنه . ولی چطور مشه حلش کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من دیتابیس رو از طریق plesk هم ایجاد کردم و کانکشن رو برای اون تنظیم کردم اما این دفعه هم ارور دارد :
    Invalid Object Name :'dbo.asp_SchemaVersions'
    این در حالیه که ما اصلا تو دیتابیس SP به نام .dbo.asp_SchemaVersion نداریم .
    لطفا راه حل با توضیح زیاد بدید.
    چون این کار برای مشتری هست ، یکم سریع تر . ممنون
    منتظرم..............

    من چشم امیدم فقت اینجاست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068
    سلام
    فکر نکنم اونایی که اینجا هستن برای حل مشکل بقیه انتظار گرفتن هزینه داشته باشن .
    به احتمال زیاد مشکل از هاستت باشه که SQL Server 2005 رو ساپورت نمیکنه . من هم یه دفعه همچین مشکلی با دقیقا همین ارور داشتم ، کانکشن استرینگ رو دستکاری کردم درست شد .
    کانکشن استرینگ در کد :
    cnn.ConnectionString =
    "Data Source=72.36.213.82;Persist Security Info=True;User ID=username;Password=password;Initial Catalog=databeasename";

    کانکشن در web.config :
    <
    connectionStrings>
    <
    addname="myConnectionString"connectionString="Data Source=72.36.213.82;Persist Security Info=True;User ID=username;Password=password;Initial Catalog=databasename"providerName="System.Data.SqlClient"/>

    </
    connectionStrings>


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار my_blithe
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    ای کاش پیش خدا
    پست
    221
    ممنون از اهمیتی که می دید و چشم و دل پاکتون

    من هم کانکشن رو تو web.config رو درست کردم اما به دیتابیسی که توی plesk ساختم ارتباطش دادم. که بهش وصل شد اما ارور زیر رو داد :
    Invalid Object Name ' dbo.asp_SchemaVersion'

    منم احتمال دادم که سرور 2005 رو ساپورت نکنه اما راه حل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    دو حالت ممکنه
    یا باید به دیتابیس ASPNETBD.MDF وصل بشه که اگه بلدید بگید ( توجه کنید که مسیرش رو باید چطور بدیم - یعنی تو کانکشنموم چطور تعریفش کنیم با توجه به اینکه نه یوزر داریم و نه پسورد)!!!!!!!!!!!!!!!!!

    یا اینکه دیتابیسی که روی plesk ساختیم رو بهش وصل شیم که اروره بالا رو میده ( من برای ساخت این دیتابیس از تمام Table ها و PS هایی رو که توی دیتابیس ASPNETDB.MDF بود رو توی پلسک ایجاد کردم )

    حالا چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خدا خیر دنیا آخرت رو بتون بده که در راهش به منه در راه مانده کمک میکنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار my_blithe
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    ای کاش پیش خدا
    پست
    221
    در مورد در مورد این کانکشن استرینگی که اول نوشتید توضیح می دید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    این ربطی به نسخه sql نداره شما webconfig رو بذار تا بگم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار my_blithe
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    ای کاش پیش خدا
    پست
    221
    یعنی چی ربطی به sql نداره؟ منظورتون اروره invalid object name 'dbo.asp_SchemaVersions' هست ؟
    این متن web.config منه :
    <?xml version="1.0"?>
    <!--
    Note: As an alternative to hand editing this file you can use the
    web admin tool to configure settings for your application. Use
    the Website->Asp.Net Configuration option in Visual Studio.
    A full list of settings and comments can be found in
    machine.config.comments usually located in
    \Windows\Microsoft.Net\Framework\v2.x\Config
    -->
    <configuration xmlns="http://schemas.microsoft.com/.NetConfiguration/v2.0">
    <appSettings/>

    <connectionStrings>
    <add name="SqlServices" connectionString="Data Source=20*******;Initial Catalog=hostirani_aspnetdb;User ID=*******;Password=*******" providerName="System.Data.SqlClient"/>

    <add name="username" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=&quot;C:\Docu ments and Settings\sina\My Documents\Visual Studio 2005\WebSites\WebSite6\App_Data\ASPNETDB.MDF&quot; ;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>
    <add name="ASPNETDBConnectionString" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=&quot;C:\Docu ments and Settings\sina\My Documents\Visual Studio 2005\WebSites\WebSite6\App_Data\ASPNETDB.MDF&quot; ;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>
    </connectionStrings>
    <system.web>
    <!-- Membership -->
    <membership defaultProvider="SqlProvider">
    <providers>
    <clear/>
    <add name="SqlProvider" type="System.Web.Security.SqlMembershipProvider" connectionStringName="SqlServices" applicationName="YourName" enablePasswordRetrieval="true" enablePasswordReset="true" passwordFormat="Encrypted" requiresQuestionAndAnswer="true"/>
    </providers>
    </membership>

    <roleManager enabled="true"/>
    <compilation debug="true" strict="false" explicit="true"/>
    <pages>
    <namespaces>
    <clear/>
    <add namespace="System"/>
    <add namespace="System.Collections"/>
    <add namespace="System.Collections.Specialized"/>
    <add namespace="System.Configuration"/>
    <add namespace="System.Text"/>
    <add namespace="System.Text.RegularExpressions"/>
    <add namespace="System.Web"/>
    <add namespace="System.Web.Caching"/>
    <add namespace="System.Web.SessionState"/>
    <add namespace="System.Web.Security"/>
    <add namespace="System.Web.Profile"/>
    <add namespace="System.Web.UI"/>
    <add namespace="System.Web.UI.WebControls"/>
    <add namespace="System.Web.UI.WebControls.WebParts"/>
    <add namespace="System.Web.UI.HtmlControls"/>
    </namespaces>
    </pages>
    <authentication mode="Forms"/>

    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>

    من تو اینترنت خیلی گشتم اما هیجا خوب توضیخ نداده چکار میشه کرد و مشکل از کجاست.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fazel-d
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    399
    می ری تو قسمت Enterprise SQL . بعد از Expend کردن Console root در شاخه Security رفته و در login یک New login ایجاد می کنی. بعد در قسمت Name روی دکمه ... کلیک کرده ok میزنی.
    در قسمت database نام پایگاه رو انتخاب میکنی و ok میکنی.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار my_blithe
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    ای کاش پیش خدا
    پست
    221
    خوب این کار تغییراتی که ایجاد میکنه روی سیستم خودمه اما من زمانی مشکل دلرم که فایل ها رو روی سرور ریختم.
    تو کامپیوتر خودم راحت کار می کنه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 07:47 صبح
  2. can not open database requested in login 'out' login failed
    نوشته شده توسط m_zamani در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 12:18 عصر
  3. مشکل Login کردن در هر بار باز کردن صفحات سایت
    نوشته شده توسط www2006 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1385, 10:24 صبح
  4. 25. اتصال به شبکه بدون login
    نوشته شده توسط mahdy1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1384, 11:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •