نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: برگرداندن نام فایل با drag an drop

  1. #1

    Tick برگرداندن نام فایل با drag an drop

    چطوری میشه یه فایل رو (حالا با هر نام و پسوندی) بگیریم و بندازیم رو فرم و بعدش نام فایل رو با پسوند به ما بده؟

  2. #2
    یه لیست باکس روی فرمت بذار !
     
    Private Sub Form_OLEDragDrop(Data As DataObject, Effect As Long, Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    List1.Clear
    Dim i As Integer
    For i = 1 To Data.Files.Count
    List1.AddItem Data.Files.Item(i)
    Next
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار DoctorJay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    پارس - شیراز
    پست
    348
    آقا من یه مدت دنبال شبیه سازی برنامه Turbo Launch بودم که موفق نشدم

    حالا با این کدا میتونم اینکارو بکنم ........ تشکر

  4. #4
    من این کد رو گذاشتم ولی وقتی فایل رو میگیرم و رو فرم میندازم هیچ چیزی نمایش داده نمیشه.

  5. #5
    چند تا عکس رو درگ کن روی فرم آدرسشون توی لیست باکس نمایش داده میشه بعد روی هر کدوم از آدرس ها کلیک کن !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    این دیگه چه مشکلیه. من فرم شما رو دانلود و اجرا کردم.به خوبی کار می کنه.ولی خودم میسازم کار نمیکنه.حتی کدها رو توش کپی کردم ولی کار نمیکنه.میگی نه خودت نگاه کن.مشکل چیه؟

    http://rezscot.persiangig.com/0.rar

  7. #7
    یا این کدو اضافه کن
     
    Private Sub Form_Initialize()
    Me.OLEDropMode = vbOLEDropManual
    End Sub

    یا از Property Window پراپرتی OLEDropMode رو به 1 - Manual تنظیم کن !

  8. #8
    حالا نام فایل رو چطوری از این آدرس استخراج کنم؟مسیر کامل رو نمی خوام فقط نام فایل با پسوند.
    file.ext

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط alcatra مشاهده تاپیک
    حالا نام فایل رو چطوری از این آدرس استخراج کنم؟مسیر کامل رو نمی خوام فقط نام فایل با پسوند.
    file.ext
    البته هر کس از یه کدی استفاده میکنه که سادست !
    مثلا با این میشه نام فایل با پسوند رو در آورد !
     
    Dim FileName As String
    FileName = Mid(PathName, InStrRev(PathName, "\") + 1)
    'Example
    Dim FileName As String
    FileName = Mid("F:\User\VB\Examples\Test.exe", InStrRev("F:\User\VB\Examples\Test.exe", "\") + 1)


    اگرم فقط نام فایل رو بخوای کارکتر دات "." رو از آخر سرچ کن از اون کارکتر به بعد رو Trim کن !

تاپیک های مشابه

  1. کشیدن و رها کردن (Drag and Drop)
    نوشته شده توسط vb2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 21:57 عصر
  2. drag & drop مجازی
    نوشته شده توسط prince-of-persia در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 21:47 عصر
  3. چگونگی انجام عمل Drag and Drop
    نوشته شده توسط Hafez در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1385, 09:03 صبح
  4. Drag and drop
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1385, 22:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •