نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: یونیکد فارسی؟؟؟؟؟

  1. #1

    یونیکد فارسی؟؟؟؟؟

    سلام
    من برای یکی از برنامه های خودم احتیاج به یونیکد فارسی دارم .لطفا در صورت امکان منو راهنمایی کنید.با سپاس. :o

  2. #2
    یه سری به این آدرس بزنی بد نیست
    http://www.unicode.org/standard/WhatIsUnicode.html

  3. #3
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    با سلام
    دوست عزیز ، VCLهای دلفی یونیکد را پشتیبانی نمیکنند، ولی اگر برنامه شما تحت ویندوز 2000 ویا هر ویندوز فارسی دیگری اجرا شود و شما از همین VCLهای استاندارد استفاده کنید میتوانید در آنها از تمامی زبانهایی که بروی ویندوزتان نصب شده است استفاده نمایید، مثلاً فارسی ، عربی، روسی و ....
    برای مثال اگر بخواهید در ویندوز 2000 از فارسی استفاده کنید ابتدا در reginal option که در control panel میباشد فارسی را نصب نمایید(چون اینکار زیاد به این تاپیک ربط ندارد من توضیح بیشتری نمیدهم) با همین کار کوچک و با فشار کلیدهای ALT+Shift و بالعکس میتوانید در Editline فارسی تایپ کنید. ولی برای راست به چپ کردن در تمامی کنترلها پراپرتی bidimode را bdRightToLeft انتخاب نمایید که به سادگی از راست به چپ خواهد شد.
    حال اگر بخواهید با دستور کل برنامه شما فارسی شده و کاربر کلیدهای فوق الذکر را نیاز نداشته باشد که فشار دهد میتوانید از این کدها استفاده کنید:
    برای فاسی کردن:
    LoadKeyboardLayout(PChar('00000429'),KLF_ACTIVATE) ;
    Application.BiDiKeyboard:='00000429';
    و برای انگلیسی کردن:
    LoadKeyboardLayout(PChar('00000409'),KLF_ACTIVATE) ;
    Application.BiDiKeyboard:='00000409';

    ولی دوست عزیز توجه داشته باش که برنامه شما تنها بروی ویندوزهای فارسی اجرا خواهد شد

    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    30/11/53
    پست
    243
    حالا اگر بخوایم این خاصیت رو ور داریم چکار باید کرد ؟ دلیلش هم اینه که من واسه خودم یه فارسی ساز درست کردم . حالا که روی 2000 برنامه ام رو می نویسم چون فارسی رو نصب کردم اگه 2000 کاربر فارسی رو نداشته باشه همه چیز می ریزه به هم و یا اگر بخواد روی 98 اجرا کنه همین طور

تاپیک های مشابه

  1. نظر سنجی؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط riyahiyan در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 18:21 عصر
  2. مشکل در مقاسه دو متغیر زمانی؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط oghab در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 02:21 صبح
  3. unrecognized database format یعنی چی؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط sahar_melody در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1384, 21:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •