نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: عدم نمایش داده ها در کریستال ریپورت

  1. #1

    Tick عدم نمایش داده ها در کریستال ریپورت

    بعد از نصب ویژوال استودیوی 2005، در کریستال ریپورت همراه آن به کمک یک data set به دیتابیس access 2003 متصل شدم.در صفحه ریپورت جدیدی که ایجاد کردم،بعد از چیدن فیلد ها و آماده کردن و ران کردن فقط اسم لیبل ها دیده میشود و مقادیر را نشان نمی دهند.
    ابتدا فکر کردم مشکل رجیستر دارد ولی بعد از رجیستر مشکل همچنان باقی بود و محتویات رو نشان نمی داد.
    لطفا راهنمایی نمایید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    تو کدت به جای cr1.DataSource=ds1 بنویس
     cr1.DataSource=ds1.table(0)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خراسان-سبزوار
    پست
    163
    راه حل درست
    Dim dap1 AsNew SqlClient.SqlDataAdapter
    dim dset1 as new Dataset

    dset1.Dispose()
    dset1 =
    New DataSet
    dap1.SelectCommand.CommandText =
    "select * from city_tlb"
    dset1.Clear()
    dap1.Fill(dset1,
    "city_tlb")
    citydatagrid.DataSource = dset1
    citydatagrid.DataMember =
    "city_tlb"

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خراسان-سبزوار
    پست
    163
    قبل از اونا اینارم توی Form_Load بگذار فقط ConnectionString شی con رو بنا به نوع بانکت تنظیم کن

    Public con AsNew SqlClient.SqlConnection
    dap1.SelectCommand =
    New SqlClient.SqlCommand
    dap1.SelectCommand.Connection = con

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خراسان-سبزوار
    پست
    163
    من تمام مطلبت رو نخوندم اینایی که گفتم مال دیتاگرید بود ببخشید ام کریستال که مشکلی ندارد فیلدها رو دستی می ذاری زمان کد نویسی هم میشه با دستور sql هر چی که می خای نشون بدی خواستی بگو کداشو بذارم

  6. #6
    بیزحمت کداش رو بذارید ...ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خراسان-سبزوار
    پست
    163
    آیا شما وقتی در محیط طراحی روی MainReport Preview هم کلیک می کنید بازهم داده ها رو نمی بینید؟
    شاید جدولتون داده نداره

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خراسان-سبزوار
    پست
    163

    Dim rpt AsNew kolRpt
    "sqltext = "select name,family,fathername from main_tlb
    dset1.Dispose()
    dset1 =
    New DataSet
    dap1.SelectCommand.CommandText = sqltext
    dset1.Clear()
    dap1.Fill(dset1,
    "main_tlb")
    rpt.SetDataSource(dset1)
    frm.viewrep1.ReportSource = rpt

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خراسان-سبزوار
    پست
    163
    viewrep1 هم که یه دونه CrystallReportViewr است
    اینجوری داده های دلخواه شما با دستور sql انتخاب می شن و توی فیلدهای متناظرشون قرار میگیرند البته اگه شما فیلدی موقع طراحی انتخاب کرده باشید
    به همین آسونی

  10. #10

    CrystalReport

    بهتر بود این تاپیک را در بخش Crystal Report مطرح میکردی.

    یک نگاهی به این فایل بیانداز مشکلت را پیدا میکنی.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •