صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 154

نام تاپیک: Stored Procedure Generator

  1. #41
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    الان هم اینکار رو میکنه، بشرطی که دیتابیس مورد نظر در SQL Server Express رجیستر شده باشه و یا Attach اش کنید، بطوری که در Management Studio پس از اتصال به Instance مورد نظر قابل مشاهده باشه (تصاویر ضمیمه را مشاهده کنید).

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    Management Studio من اول کار این error رو میده

    System.IO.IOException: Cannot create a stable subkey under a volatile parent key.
    آشنا نیست؟

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    اون مشکل رو رفع کردم اما الان تو برنامه شما وقت ساختن sp این پیغام رو میده.

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443
    جناب DelphiAssistant آیا امکان اضافه کردن قسمتی تحت عنوان SQl Statements Generator هم وجود داره مثل کاری که برنامه EazySQL انجام میده

  5. #45
    محروم شده آواتار rahele_sa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    246
    آقای کرامتی تو برنامتون نام فیلدها را بین [] قرار بدهید

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار e-shahshahani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    229
    من یه برنامه نوشتم که sp را می گیره و کد C#‎ تولید می کنه!
    کسی خواست بگه.
    آخرین ویرایش به وسیله e-shahshahani : دوشنبه 24 دی 1386 در 21:32 عصر دلیل: غلط املایی

  7. #47
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    نقل قول نوشته شده توسط e-shahshahani مشاهده تاپیک
    من یه برنامه نوشتم که sp را می گیره و کد C#‎ تولید می کنه!
    کسی خواست بگه.
    در نسخه جدید برنامه بنده نیز این قابلیت گنجانده شده است، بطوری که هنگام تولید SP کد #C مناسب برای فراخوانی آن نیز تولید می شود.

    نقل قول نوشته شده توسط rahele_sa مشاهده تاپیک
    آقای کرامتی تو برنامتون نام فیلدها را بین [] قرار بدهید
    حتما.

    نقل قول نوشته شده توسط Sub Zero مشاهده تاپیک
    جناب DelphiAssistant آیا امکان اضافه کردن قسمتی تحت عنوان SQl Statements Generator هم وجود داره مثل کاری که برنامه EazySQL انجام میده
    مگه نسخه کنونی کارهایی که اون برنامه انجام میده رو انجام نمیده؟ اگر قابلیت خاصی مد نظرتونه لطفا به تفصیل بیان کنید.
    نقل قول نوشته شده توسط miladr مشاهده تاپیک
    اون مشکل رو رفع کردم اما الان تو برنامه شما وقت ساختن sp این پیغام رو میده.
    متن خطا کاملا در تصویر دیده نمی شود، لطفا خطای SQL ای که در پنجره Exception فوق نمایش داده میشود را بنویسید.

  8. #48
    برنامه خیلی خوبیه...
    ایرادی که من برخورد کردم اینه که User Defined DataType رو جواب نمیده.

    و موضوع بعدی استاندارد نامگذاری اگر دست کاربر باشه خیلی بهتره!!!

    و نهایتا پیشنهاد می دم این برنامه رو OpenSource کنید تا هر کس بتونه بسته به نیاز منطبقش کنه و برنامه هم خیلی سریع پیشرفت کنه... هر چند که تا حدی پیشنهاد بی شرمانه ای تلقی می شه!!! :)

  9. #49
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    ایرادی که من برخورد کردم اینه که User Defined DataType رو جواب نمیده
    یک مثال بزنید، منظورتون در SQL Server 2005 است؟
    استاندارد نامگذاری اگر دست کاربر باشه خیلی بهتره
    نامگذاری خود Stored Procedure ها منظورتونه؟

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile

    حالا که مارو تنبل کردین میشه یه چیزیم تو این مایه ها هم بهش اضافه کنید

    SET Transaction Isolation Level Serializable
    BEGIN Tran
    Begin Try
    .

    .
    .


    Commit tran
    End TRY
    BEGIN Catch
    Rollback Tran
    End Catch
    SET Transaction Isolation Level read committed

    حالا اختیاری هم میتونه باشه

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار e-shahshahani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    229
    حتما نسخه بعدی Form Generator هم داره دیگه؟ (بگو ان شاء الله!)

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار benighted.boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    35
    پست
    109
    با سلام . و تشکر از زحمات فراوانتان .
    یه پیشنهاد کوچیکم من داشتم .این که همه جوره داره مارو تنبل میکنه اگه Server Nameها رو هم خودش لیست کنه یا اونایی رو که قبلا وارد کردیم رو بیاره فکر کنم جالبتر بشه

  13. #53
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97
    نقل قول نوشته شده توسط e-shahshahani مشاهده تاپیک
    من یه برنامه نوشتم که sp را می گیره و کد C#‎ تولید می کنه!
    کسی خواست بگه.
    به قول قدیمی ها؛ نیکی و پرسش

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار e-shahshahani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    229
    نقل قول نوشته شده توسط mr_mtc مشاهده تاپیک
    به قول قدیمی ها؛ نیکی و پرسش
    یه مدته سرم شلوغه. ان شاء الله به زودی و پس از اصلاحات مختصر در اختیار دوستان قرار خواهم داد.

  15. #55
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    449
    موقع اتصال به من خطا میده :

  16. #56
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    449
    مشکل من رفع شد !!
    با Run as administrator اجراش کردم مشکلش حل شد ولی اگه یکم رو پردازش استثنا بیشتر کار کنی عالی میشه

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار Elham_gh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    48
    پست
    718
    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    منظورتون رو خوب متوجه نشدم، چطور میشه یه سرور نسبت به حروف بزرگ و کوچک حساس باشه و دیگری نباشه؟

    آیا تنظیمات خاصی رو سرور باعث این قضیه میشه؟
    چطور امکان نداره،Collation هایSQL Server هایی که روی 2 تا سرور است متفاوته. یکی Case-Sensitive و دیگری Case_inSensitive است.

  18. #58
    ممنون از زحمتی که کشیدید.
    زمانی که یک دیتابیس رو به SQL اضافه می کنیم ممکنه اسم اون رو به صورت کامل با مسیرش مینویسه مثل
    E:\dbtest\db.mdf
    حالا زمانی که من میخواستم از جداولش تو این برنامه استفاده کنم برنامه خطا میده
    میشه تو SQL زمانی که میخواییم Atach کنیم Atach As اسمش رو درست کنیم
    و مشکل برطرف میشه
    فکر کنم با برنامه با \ های توی اسم DB مشکل پیدا میکنه
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  19. #59
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    دقیقا متوجه مشکل نشدم، لطفا بیشتر توضیح دهید.

  20. #60
    اگه اسم دیتابیس طولانی باشه (مثلا اسم دیتابیس E:\dbtes\DBt\db.mdf باشه)
    برنامه به DB وصل میشه جدولهاش رو هم نشون میده ولی نمیتونه از جداولش پروسیجر بسازه و Error میده
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  21. #61
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اسم دیتابیس چرا باید اینطوری باشه؟ مگه اسم های رایجی که برای دیتابیس ها در SQL Server استفاده میشه چه مشکلی داره که اینطوری نامگذاری کنیم؟

  22. #62
    من هم نمی خوام اسم DB اینطوری باشه
    ولی گاهی وقتا هنگام Atach کردن یه DB به SQL Server پیشفرض خودش اینطوری اسم دهی می کنه غیر از اینکه خودمون موقع Atach کردن تغییرش بدیم (تو قسمت Atach As)
    حالا اگه یادمون رفت تغیرش بدیم یا بلد نبودیم (مثه من) تکلیف چیه؟
    ممنون
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  23. #63
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    یاد بگیرید.

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار aidin300
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    Tehran,Iran
    پست
    309

    CsharpCodeGenerator

    ممنون از کارتون. منم قبلا از این برنامه ای که اضافه کردم استفاده می کردم یه Code Generator ساده هست که علاوه بر SPها، سایر layer ها رو هم تولید می کرد. ولی مگه همه Code Generator ها این کارها رو انجام نمی دن؟

  25. #65
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    برنامه کوچک و جمع و جوریه، اما چند تا اشکال داره:
    1. امکان سفارشی کردن کلاسها و SP ها رو نداره.
    2. استفاده اش از Microsoft Enterprise Library هم خوبه، هم بد، اشکالش در اینه که کتابخانه مورد استفاده روی همه سرورها نصب نیست.
    3. SP هاش خیلی استاندارد، و متنوع نیست.
    در برنامه ای که من نوشتم سعی شده نواقص فوق وجود نداشته باشه.

  26. #66
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    449
    روی تمام جدولهای من درست کار میکنه غیر از یک جدول ، زمانی که Generate رو روی اون جدول میزنم این خطا رو میده :

    See the end of this message for details on invoking
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.FormatException: Input string was not in a correct format.
    at System.Number.StringToNumber(String str, NumberStyles options, NumberBuffer& number, NumberFormatInfo info, Boolean parseDecimal)
    at System.Number.ParseInt32(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)
    at SP_Gen.frmMain.a(String b, String b, DataRow[] b)
    at SP_Gen.frmMain.a(Object b, EventArgs b)
    at SP_Gen.frmMain.a(Object b, EventArgs b)
    at System.Windows.Forms.ToolStripItem.RaiseEvent(Obje ct key, EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.ToolStripButton.OnClick(Event Args e)
    at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleClick(Eve ntArgs e)
    at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleMouseUp(M ouseEventArgs e)
    at System.Windows.Forms.ToolStripItem.FireEventIntera ctive(EventArgs e, ToolStripItemEventType met)
    at System.Windows.Forms.ToolStripItem.FireEvent(Event Args e, ToolStripItemEventType met)
    at System.Windows.Forms.ToolStrip.OnMouseUp(MouseEven tArgs mea)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Mes sage& m)
    at System.Windows.Forms.ToolStrip.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.O nMessage(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    SP_Gen
    Assembly Version: 1.0.7.0
    Win32 Version: 1.0.7.0
    CodeBase: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Hosein/Desktop/sp_gen.exe
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    System.Web
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_32/System.Web/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Web.dll
    ----------------------------------------
    System.Xml
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
    ----------------------------------------
    System.Data
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_32/System.Data/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.dll
    ----------------------------------------
    System.Configuration
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
    ----------------------------------------
    System.Transactions
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_32/System.Transactions/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Transactions.dll
    ----------------------------------------
    System.EnterpriseServices
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_32/System.EnterpriseServices/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.EnterpriseServices.dll
    ----------------------------------------
    Accessibility
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/Accessibility/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Accessibility.dll
    ----------------------------------------

    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.

    For example:

    <configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.






    اینم اسکریپت ایجاد جدولی که روش خطا میده :
    USE [AA]
    GO
    /****** Object: Table [guest].[Pardakht] Script Date: 03/06/2008 01:03:35 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    SET ANSI_PADDING ON
    GO
    CREATE TABLE [guest].[Pardakht](
    [ID] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
    [IDCustomer] [int] NOT NULL,
    [IDUser] [smallint] NOT NULL,
    [Description] [varchar](max) COLLATE Arabic_CI_AS NULL,
    [Statuse] [smallint] NOT NULL,
    [date] [smalldatetime] NOT NULL,
    CONSTRAINT [PK_Table_1] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [ID] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]

    GO
    SET ANSI_PADDING OFF


    جدول رو تو یک دیتابیس جدید و خالی هم اضافه کردم و اونجا Generate کردم ولی باز هم همون خطا اومد

  27. #67
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    فکر میکنم این مشکل رو در نسخه جدید برطرف کرده باشم، چون با این نسخه ای که الان کار میکنم این Error رو روی جدولی که با Script فوق تولید کردم ندیدم.
    نسخه جدید بزودی منتشر میشه.

  28. #68
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    جناب کرامتی کارت درسته خدایش
    من به نوبه خودم تشکر می کنم

  29. #69

    Smile یک نکته انحرافی در این برنامه

    با سلام و تشکر از جناب کرامتی در مورد این نرم افزار کارامد

    چرا برنامه شما 2 تا تکست باکس داره ؟





  30. #70
    deldel del
    آخرین ویرایش به وسیله amirepsilon : جمعه 30 فروردین 1387 در 18:31 عصر

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    با سلام
    DelphiAssistant عزیز یه مدت زیادی من به این تاپیک سر نزده بودم، نسخه ی جدید برنامه ی شما رو تست کردم، واقعا دستت درد نکنه، خسته نباشید، عالیه، فقط دو تا ایده ی زیر رو اگه بتونی روش پیاده سازی کنی، عالی میشه :
    1. امکان تعریف مقادیر Default برای انواع عددی و رشته ای
    2. هنوز برنامه قادر به تشخیص Instance های نصب شده نیست، لطفا از این کد برای تشخیص Instance های نصب شده استفاده کنید :
    try

    {
    DataTable servers = SqlDataSourceEnumerator.Instance.GetDataSources();
    for (int i = 0; i < servers.Rows.Count; i++)
    {
    cmbInstances.Items.Add(servers.Rows[i]["ServerName"] + "\\" + servers.Rows[i]["InstanceName"]);
    }
    cmbInstances.SelectedIndex = 0;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }

    این کد، کلیه ی Instance های موجود در Network رو Detect میکنه.
    موفق باشید.

  32. #72
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    71
    با سلام
    من همین الان این تاپیک رو کشف کردم
    راستش میدونم که باید از دکمه تشکر استفاده میکردم اما با اون دکمه نمیشد همه حرفها رو زد
    هنوز از این برنامه و قابلیتهاش استفاده نکردم ولی چیزی که از خود برنامه برام جالبتر والبته قابل تقدیرتر بود رفتار و مسئولیت پذیری و بزرگواری جناب دلفی اسیستنت بود واقعا فکر نمیکردم اینقدر آدم لارجی باشه
    استاد دستت درد نکنه خیلی کارت درسته

  33. #73
    با سلام
    و تشکر فراوان از کار قشنگی که کردین
    راستش دکمه تشکر رو زدم اما نتونستم به همون بسنده کنم وخواستم یک تشکر ویژه هم بابت این همه صبر و حوصله ای که به خرج دادین و به تک تک پیشنهاد ها و مشکلات دوستان پاسخ مناسب رو دادین و چنیدن نسخه از برنامه تان رو در اختیار همه گزاشتین ازتون تشکر کنم و سعی کنم این رفتار رو ازتون یاد بگیرم
    با تشکر مجدد

  34. #74
    با سلام خدمت استاد عزیزم
    آقا عالی بود خیلی کار خوب و جلبیرو انجام دادید ممنون

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    DelphiAssistant عزیز یه نظر دیگه.
    زمانی که Sp برای قسمت Insert ساخته میشه، برای نوع UniqueIdentifier اگه در قسمت Values از تابع new() استفاده بشه خیلی بهتره، چون اینطوری مجبوریم بعد از ساختن sp ها، این تیکه رو در بخش insert، به صورت دستی درست کنم، یه مثال برای روشنتر شدن مطلب میزنم، فرض کنید جدولی داریم که دو تا فیلد یکی از نوع uniqueidentifier و دیگری از نوع int هست، الان sp مورد نظر برای insert اینطوری ساخته میشه :
    create proc sp_insert
    @id uniqueidentifier,
    @c2 int
    as
    insert tableName (id,c2) values(@id,@c2)

    که به این صورت باید بشه :
    create proc sp_insert
    @c2 int
    as
    insert tableName (id,c2) values(newID(),@c2)

    موفق باشید.

  36. #76

    Talking نقل قول: Stored Procedure Generator

    سلام
    ببخشید . فقط میخواستم بگم اشتباه کردم . برنامه شما 4 تا تکست باکس داره



    من از مطرح کردن این پست هیچ منظور بدی نداشتم .
    فقط برام جالب بود . موفق باشید .

  37. #77
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    در ورژن بعدی این امکان رو غیرفعال میکنم، چون ضروری نیست. این از امکانات کد ادیتوری است که استفاده کردم.

    همچنین، لازم به ذکره نسخه جدید برنامه با امکان تولید کلاس های لایه DAL و کلی امکانات جدید دیگه بهمراه سورس رو در اینجا منتشر کردم: http://www.codeplex.com/spgen

    اگر نظری دارید خوشحال میشم بشنوم.

  38. #78

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    اگه میشه لینک دانلود ورژن جدید رو در همین جا بگذارید

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    2 تا باگ خیلی مهم :
    1. زمانی که Primary Key جدول، int نباشه، زمانی که Proc برای Insert ساخته میشه، میاد یه فیلد identity رو میریزه توی یه مقدار int و بر میگردونه، در صورتی که فیلد PK ما اصلا Int نیست (اگه با خود sql server این استورد پروسیجر رو اجرا کنید و خروجی اون رو در یک متغیر بذارید و بعد اون متغیر رو Select کنید، این مطلب رو به شما نشون میگه که به جای Identity مورد نظر، 0 رو بر میگردونه).

    2. عملیات Insert و Update در فیلدهای محاسباتی(Computed Columns) نباید انجام بشه(این فیلدها توسط خود Sql Server مقدار دهی میشه).
    با احترام،
    موفق باشید.

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار Zaparo
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    this->this
    پست
    116

    نقل قول: Stored Procedure Generator

    جالب بود ولی خوب ایراداتی هم داره
    ولی چیزهایی که من دیدم چرا Exception ها درست Handle نشدن ؟
    دوتا ارور داد و برنامه پرید بیرون
    زمانی که سرویس Sql server بسته بود دیگری زمانیکه دیتا بیس موجود نبود که متاسفانه handle نشدن ;)
    بعد String برای تولید کد :-o این کار یکم بچه گانه بود و از ادم بزرگی مثل شما بعیده ;) بهتره از معادلهایی که در دات نت هست استفاده کنید

    (خوب احتمالا" نه 100% پستم پاک میشه :)) ولی خوب من وظیفه داشتم بگم)

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. While AND Stored Procedure
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1388, 21:30 عصر
  2. نحوه صدا زدن یک تابع در stored procedure
    نوشته شده توسط rockpigeon در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1385, 22:34 عصر
  3. use کردن یک Dll بعنو ان یک Stored Procedure
    نوشته شده توسط ardvisoor در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 00:00 صبح
  4. Stored Procedure با چند دستور SQL
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 اسفند 1384, 01:50 صبح
  5. مشکل با اجرای بعضی stored procedure ها
    نوشته شده توسط vjp در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 07:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •