نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ثبت شدن در دیتا بیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416

    ثبت شدن در دیتا بیس

    من sqlserver express 2005 رو نصب کردم و با این کد می خواهم اطلاعاتم رو از تویفایل بخونم و توی رکورد هام ذخیره کنم همه چیز درسته ولی نمی دونم چرا اطلاعات ذخیره نمیشه؟؟!!

    Dim CDRtable As DataTable = Nothing
    Dim strconnection As String = "Data Source=NOTEBOOK\SQLEXPRESS;Initial Catalog=CDR;Integrated Security=True"
    Dim objconnection As New System.Data.SqlClient.SqlConnection(strconnection)
    Dim strsql As String = "select ID,CallID,CalledNo,CallStart,CallEnd,CallDuration, RemoteIP,CallType from CDR"
    Dim objcommand As New System.Data.SqlClient.SqlCommand(strsql, objconnection)
    objconnection.Open()
    Dim adapter As SqlClient.SqlDataAdapter = New SqlClient.SqlDataAdapter(objcommand)
    CDRtable = New DataTable()
    adapter.Fill(CDRtable)

    Dim Fields() As String

    Dim sr As IO.StreamReader = IO.File.OpenText("d:\vb.net\cdr server\cdr.cdr")
    Dim sLine As String
    Do
    sLine = sr.ReadLine()
    Fields = sLine.Split(",")
    Dim row As DataRow
    row = CDRtable.NewRow()
    row("CallID") = Fields(0)
    row("CalledNo") = Fields(1)
    row("CallDuration") = Fields(2)
    row("CallStart") = Fields(4)
    row("CallEnd") = Fields(5)
    row("RemoteIP") = Fields(8)
    row("CallType") = Fields(10)
    CDRtable.Rows.Add(row)


    Loop Until sLine = Nothing
    sr.Close()

  2. #2
    با سلام
    حلقه برنامه رو به شکل زیر تغییر. ببینید مشکلتون حل میشه؟

    While sr.EndOfStream = False
    sLine = sr.ReadLine()
    Fields = sLine.Split(",")
    Dim row As DataRow
    row = CDRtable.NewRow()
    row("FormID") = Fields(0)
    row("Name_vc") = Fields(1)
    CDRtable.Rows.Add(row)
    End While

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416
    نه جواب نداد
    هیچی ذخیره نمی شه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    برای چی باید ذخیره کنه؟؟؟؟
    من کدتان را خط به خط نخواندم ولی چیزی که به شدت مشخص است،
    فقدان دستور (adapter.Update(CDRtable برای ذخیره داده ها در پایان عملیات است.

    البیته adapter شما هم ناقص است ونمیتواند دستور فوق را اجرا کند.
    اگر دستوراتتان صحیح باشد شاید این کد در انتها بتواند مشکلتان را حل کند

    Dim builder As New System.Data.SqlClient.SqlCommandBuilder(adapter)
    adapter.UpdateCommand = builder.GetUpdateCommand
    adapter.DeleteCommand = builder.GetDeleteCommand
    adapter.InsertCommand = builder.GetInsertCommand

    adapter.Update(CDRtable)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •