نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: آموزش گام به گام کار با پلت کامپوننتهای دلفی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    آموزش گام به گام کار با پلت کامپوننتهای دلفی

    با سلام

    آیا شما مایلید یه کاری را شروع کنیم و اون اینکه همه کامپوننتهای را یکی یکی کارهاش را بگیم

    هرکسی یکی از اونها را توضیح بدهد و یه نمونه کد هم براش ضمیمه کنه

    کامپوننتهای اولی ساده اند ولی بعدش زیاد هم ساده نیست

    فکر می کنم در پایان چیز خوبی بشه

    اگه دوست دارید از پلت Standard شروع کنیم

  2. #2
    با عرض سلام خدمت دوست عزیز
    کار بسیار ارزش مندی است وبقیه می توانند از ان استفاده کنند.
    من هم تاجایی که بتوانم کمکتان میکنم.
    موفق باشید. :)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039
    بهتر است در هر پلت . آنهایی که خیلی واضح است را کنار بذاریم و بقیه را توضیح بدیم بدین طریق کار سریعتر می شود .

    پیشنهاد خوبی بود

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام

    بهتر است در هر پلت . آنهایی که خیلی واضح است را کنار بذاریم و بقیه را توضیح بدیم بدین طریق کار سریعتر می شود
    ولی اگه همه را توضیح بدیم یه چیز کامل می شه و اگه یه نفر مبتدی هم وارد سایت برنامه نویس و بخش دلفی بشه براش می تونه مفید باشه

    حالا هر طور مایلید شروع می کنیم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    Iran - Amol
    پست
    252
    با سلام
    1- کمبود وقت .
    2 - تنبلی .
    به نظرم هر دفه یه Component رو مورد بحث قرار بدیم و بزاریم همه درموردش یه چیزی بنویسن بعد بریم سر وقت یکی دیگه .
    اینطوری همه رقابت میکنن مطالب حرفه ای درمورد اون Component بنویسن .
    اصل کار هم از بین نمیره .
    نظرتون چیه ؟

  6. #6
    با عرض سلام
    اگه همه را توضیح بدیم یه چیز کامل می شه
    خوبه .
    با اجازه آقای Nasr که این تاپیک رو راه انداختن.برای شرع کار دست جمعی نیاز به یک سری قوانین هست که همه باید از ان پیروی کنند تا دچار سردرگمی و نشوند ویک نظم خاص بین افراد وجود داشته باشه.
    1- چون اکثر کمپوننت ها خواص مشترک دارند اینوع خواص فقط یک بار گفته شوند مگر نیاز به توضیح دیگری باشد یا تشابه اسمی وجود داشته باشد.
    2- بعضی از کمپوننت ها Visual هستند و بعضی non Visual .
    3- همه میتوانند نظر بدهند و سوال کنند.
    4- تاوقتی پلتی تمام نشده پلت به بعدی وارد نمیشویم.
    5- تا جایی که ممکن است از توضیح انگلیسی خود داری شود.(برای مبتدی ها)
    6- کمپوننت های پلت هارا یکی به یکی توضیح میدهیم.
    7- بعضی از خواص خواص موقع اجرا هستند.
    8- کمپوننت ها دارای رویدادها یا event ها نیز می باشد که انها هم توضیح داده میشوند.
    9- از بحث غیر ضروری بپرهیزید.
    10- فعلا از کمپونند های خارجی که همگان در اختیار ندارند استفاده نمیشود.بلکه از کمپوننت های خود دلفی استفاده می شود.
    11- ابتدا تمام خوص و رویدادها نوشته شوند بعد راجع به انها توضیح داده شود.
    12- تاحد ممکن توضیحات کامل باشد.

    کنون وقت کاراست و گفتار نیست دو صد گفته چو نیم کردار نیست.
    از پلت استاندارد شروع میکنیم :
    اولین کمپوننت Button :
    TButton = class(TButtonControl)
    private
    FDefault: Boolean;
    FCancel: Boolean;
    FActive: Boolean;
    FModalResult: TModalResult;
    procedure SetDefault(Value: Boolean);
    procedure CMDialogKey(var Message: TCMDialogKey); message CM_DIALOGKEY;
    procedure CMDialogChar(var Message: TCMDialogChar); message CM_DIALOGCHAR;
    procedure CMFocusChanged(var Message: TCMFocusChanged); message CM_FOCUSCHANGED;
    procedure CNCommand(var Message: TWMCommand); message CN_COMMAND;
    procedure CNCtlColorBtn(var Message: TWMCtlColorBtn); message CN_CTLCOLORBTN;
    procedure WMEraseBkgnd(var Message: TWMEraseBkgnd); message WM_ERASEBKGND;
    protected
    procedure CreateParams(var Params: TCreateParams); override;
    procedure CreateWnd; override;
    procedure SetButtonStyle(ADefault: Boolean); virtual;
    public
    constructor Create(AOwner: TComponent); override;
    procedure Click; override;
    function UseRightToLeftAlignment: Boolean; override;
    published
    property Action;
    property Anchors;
    property BiDiMode;
    property Cancel: Boolean read FCancel write FCancel default False;
    property Caption;
    property Constraints;
    property Default: Boolean read FDefault write SetDefault default False;
    property DragCursor;
    property DragKind;
    property DragMode;
    property Enabled;
    property Font;
    property ModalResult: TModalResult read FModalResult write FModalResult default 0;
    property ParentBiDiMode;
    property ParentFont;
    property ParentShowHint;
    property PopupMenu;
    property ShowHint;
    property TabOrder;
    property TabStop default True;
    property Visible;
    property WordWrap;
    property OnClick;
    property OnContextPopup;
    property OnDragDrop;
    property OnDragOver;
    property OnEndDock;
    property OnEndDrag;
    property OnEnter;
    property OnExit;
    property OnKeyDown;
    property OnKeyPress;
    property OnKeyUp;
    property OnMouseDown;
    property OnMouseMove;
    property OnMouseUp;
    property OnStartDock;
    property OnStartDrag;
    end;

    بعضی از خواص رو اینجا نمیبینید چون از کلاس بالاتر مشتق شده .
    خوب هر کسی چیزی که میداند توضیح بدهد.
    موفق باشید. :)

  7. #7
    ممنون از براه انداختن این بحث
    ایا بهتر نیست تکنکها را روی ابزار بررسی کنیم ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    از اینکه آقای Javan_Soft هم به ما پیوست خوشحالم

    کنون وقت کاراست و گفتار نیست دو صد گفته چو نیم کردار نیست.
    عالیه

    قوانینش همه خیلی خوبه :موافق:

    :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام

    MainMenu

    برای قرار دادن منو در برنامه از این کامپوننت می شه استفاده کرد برای هر منو می توان کلید های ShortCut قرار داد با این عکس فکر کنم توضیحات تقریبا کامل می شه

  10. #10
    این روش خیلی خوبه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام

    آقای Javan_Soft شما که اطلاعاتتون در مورد دلفی خوبه پس

    کنون وقت کاراست و گفتار نیست دو صد گفته چو نیم کردار نیست. :wink:

    البته شوخی کردم همین که راهنمایی می فرمایید ممنون :flower:

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    Iran - Amol
    پست
    252
    با سلام

    فکر کنم منوهای رادیویی تو MainMenu یادتون رفته باشه بهتره همون عکس رو جایگذین کنین .

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    Iran - Amol
    پست
    252
    بنظرم اگه دو تا شیوه مذکور رو باهم ترکیب کنین چیزه بهتری حاصل بشه .

    چون شیوه دوم برای Component های پیچیده تر جواب نمیده و باید یه سری مطالب برای حرفه ای ها هم داشته باشه .

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    شیوه دوم برای Component های پیچیده تر جواب نمیده و باید یه سری مطالب برای حرفه ای ها هم داشته باشه
    حالا ما راحتها را شروع کردیم

    فعلا در قسمت پلت استاندارد هستیم

    هرکس هرچیزی به نظرش می رسه بنویسه دیگه بابا گیر ندید به نوعش شما فقط بنویسید :lol:

    آفرین

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام

    PopupMenu
    کار این کامپوننت شبیه به همون MainMenu می باشد با این تفاوت که با کلیک راست کردن ظاهر می شود

    برای هر شیئی در برنامه نیز می توان یک PopupMenu جدا گانه ساخت

    موفق باشید

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام

    Label

    همانطور که از اسمش پیداست برای قرار دادن یک برچسب روی اشیا در برنامه استفاده می شود

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •