نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک برای فایل دودوئی(فقط یه راهنمائی)

  1. #1

    کمک برای فایل دودوئی(فقط یه راهنمائی)

    سلام. در مورد فایل دودوئی من فقط یه راهنمائی می خوام. لطفا !!! :)

  2. #2
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    سلام دوست عزیز
    ایا شما با زبانهای برنامه نویسی اشنایی دارید؟ بهر حال من یک راهنمایی مختصر می کنم.
    ابتدا یک اشاره گر فایل بسازید
    FILE *myfile;
    سپس باید انرا باز کنید
    myfile=fopen("NameAndPath","r")
    که r برای خواندی و w برای نوشتن روی آن است.
    سپس می توانید از توابع fscanfو fprintfبرای خواندن و نوشتن از ان استفاده کنید که اول در پرانتز آن اشاره گر را می گذارید و مانند scanf و printf از ان استفاده می کنید.ودر انتها با fclose(myfile ) آنرا ببندید.
    از توابع زیر برای کار با فایل ها استفاده کنیدputcوgetcوfprintfوfscanf استفاده کنید.برای اطلا عات بیشتر به help انها مراجعه کنید.
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  3. #3

    تشکر

    سلام.
    از شما تشکر می کنم. این اطلاعات رو دارم ولی مشکل من با فایل های دودوئی هست.
    می خوام که فایلم index داشته باشه برای همین هم باید دودوئی باشه تا بتونم از یک کلید اصلی به عنوان نشانه استفاده کنم.می خوام ساختار فایل دودوئی رو بشناسم.

  4. #4
    دوست عزیز برای فایل دودوئی به صورت زیر فایل را باز کنید
    fopen(FileName,"wb");//to write
    fopen(FileName,"ab");//to read

    در هر صورت هیچ فرقی بین فایل دودوئی و معمولی وجود ندارد تنها اختلاف در
    روش ترجمه کردن کاراکترهای غیر قابل نمایش (CR,LF,...) می باشد.

  5. #5
    r/n/انتهای هر سطر وجود داره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •