صفحه 5 از 5 اولاول ... 345
نمایش نتایج 161 تا 168 از 168

نام تاپیک: نمونه های کاربردی و آموزشی VBA

  1. #161
    کاربر دائمی آواتار mahdytaherian
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    145
    تشکر کردن
    34
    75 بار تشکر شده در 61 پست

    نقل قول: نمونه های کاربردی و آموزشی VBA

    سلام
    با توجه به تايپيك شماره 22 مي خواستم در صورتي كه ركوردهاي سابفورمم صفر بود (سابفرم نتيجه يك كوئري ميباشد) مقدار يك تكس باكس در فرم را صفر كند در غير اينصورت مقدار تكس باكس برابر كانت سابفرم شود مثلا اگر 10 ركورد داشت تكس باكس عدد 10 را نشان دهد و اگر خالي بود عدد صفر را نشان دهد
    با تشكر

  2. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید mahdytaherian از وی تشکر کرده‌اند:


  3. #162
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    پست
    31
    تشکر کردن
    26
    12 بار تشکر شده در 7 پست

    نقل قول: نمونه های کاربردی و آموزشی VBA

    نقل قول نوشته شده توسط mahdytaherian مشاهده تاپیک
    سلام
    با توجه به تايپيك شماره 22 مي خواستم در صورتي كه ركوردهاي سابفورمم صفر بود (سابفرم نتيجه يك كوئري ميباشد) مقدار يك تكس باكس در فرم را صفر كند در غير اينصورت مقدار تكس باكس برابر كانت سابفرم شود مثلا اگر 10 ركورد داشت تكس باكس عدد 10 را نشان دهد و اگر خالي بود عدد صفر را نشان دهد
    با تشكر
    درود دوست عزیز طبق قوانین شما باید سوالتون رو تو قسمت تایپیک های معمولی تالار اکسس مطرح کنید .
    ولی با این حال فایلتون رو اصلاح کردم
    بدرود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ali.m.a : چهارشنبه 18 بهمن 1391 در 03:18 صبح

  4. 3 کاربر از ali.m.a به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  5. #163
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369
    تشکر کردن
    1,028
    2,781 بار تشکر شده در 1,030 پست

    استفاده از انیمیشن (تصاویر متحرک ) در فرم بدون اکتیوایکس:


    Private Sub Form_Load()
    Me.ocxWebBrowser.Object.Navigate CurrentProject.Path & "\NamePicture.gif"
    End Sub
    Private Sub ocxWebBrowser_NavigateComplete2(ByVal pDisp As Object, URL As Variant)
    Me.ocxWebBrowser.Object.Document.Body.Scroll = "no"
    End Sub

    تذکر:
    بجایNamePictureنام تصویر متحرک خود را وارد نمائید.
    تصویر متحرک هم باید در کنار برنامه باشد.
    موفق باشید

  6. 7 کاربر از alirezabahrami به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  7. #164
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    پست
    2
    تشکر کردن
    0
    5 بار تشکر شده در 2 پست

    نقل قول: نمونه های کاربردی و آموزشی VBA

    سلام دوستان
    من یک وبسایت در زمینه آموزش های تخصصی اکسس پیدا کردم که مطالب جالبی داره و فکر کنم که براتون مفید باشه
    http://www.fardanesh.ir

  8. 3 کاربر از niloufar_1990 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  9. #165
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    23
    تشکر کردن
    2
    2 بار تشکر شده در 2 پست

    نقل قول: نمونه های کاربردی و آموزشی VBA

    سلام کسی میتونه اینو انجام بده
    سلام
    یک نمونه برنامه انبارداری از آقای عطا امینی کابر همین سایت رو دراینجا گذاشتم با اجازه آقای امینی چندتا سوال داشتم اگه از عزیزان کسی میتونه تغییراتو روش انجام بده . رمز برای کاربر عطا امینـﮮ ™ : 7086
    دوستانی که از 2007 و بالاتر استفاده می کنند منوهای برنامه در Add-Ins قابل دستیابی می باشد. بازدن کلید f11
    1- در تب انبارداری-تعریف کالا دو فیلد (تکست باکس) دیگر اضافه شود یکی عمرانباری(مدت زمان نگهداری در انبار) و دیگری عمر خدمتی(مدت زمانی که یک جنس می تواند کار کند) که این دو فیلد وقتی کالای جدید تعریف می شود توسط کاربر وارد شود.به ماه باشد مثلا عمر انباری یک پیچ 120 ماه و عمر خدمتیش 80 ماه
    2- در تب تولید/ورود کالا یک تکس باکس اضافه شود که تاریخ تولید کالا را بتوان وارد کرد (تاریخی که روی جنس نوشته میشود توسط کارخانه)
    3- در تب گزارشات یه لیست تنظیم شود که تاریخ انقضا کالا را نشون دهد بدین صورت که تاریخ تولید را به عمر انباری اضافه کند و به صورت شمسی تاریخ انقضا را نشان بدهد.
    4- اگر در تب ورود کالا یک جنس به تعداد ده عدد خواستیم وارد کنیم به طوری که این ده جنس ده سریال مختلف دارن اگر بخواهیم ده سریال را وارد کنیم چگونه وارد کنیم باید یک فیلد ساخته شود؟بعد ده تا را چگونه وارد کنیم.
    عزیزان هرکسی میتونه تغییراتو انجام بده اصلاح شده رو بزاره تو سایت واسه استفاده همه ، خودم زیاد وارد نیستم لطفا خودتون کاملش کنید
    با تشکر از تمامی دوستان
    لینک دانلود برنامه اینجا گذاشتم
    http://barnamenevis.org/attachment.p...8&d=1421185291
    http://barnamenevis.org/attachment.p...9&d=1421185303

  10. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید hosseinwww از وی تشکر کرده‌اند:


  11. #166
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    23
    تشکر کردن
    2
    2 بار تشکر شده در 2 پست

    نقل قول: نمونه های کاربردی و آموزشی VBA

    کسی نمیتونه کمک کنه
    من خودم ابتدا تو جدول کالاها دوتا فیلد ساختم با نام عمر انباری و عمر خدمتی ..و بعد در فرم معرفی کالا این دو فیلد رو اضافه کردم اما مشکلی وجود داره که اطلاعاتی که وارد میکنم در اخر میخوام فرمو ببندم پیام میده که the primarycode cannot null در صورتی که این دو فیلد پریمری نیستند و نام کالا پریمری می باشد و در ضمن هرچی تو تین دو فیلد وارد کردم در فرم داخل جدول نیومده چرا؟؟؟

  12. #167
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    23
    تشکر کردن
    2
    2 بار تشکر شده در 2 پست

    نقل قول: نمونه های کاربردی و آموزشی VBA

    در قسمت انبارداری- تعریف کالا یک کالای جدید که اضافه میکنم و مدت زمان نگهداریش رو هم وارد میکنم موقع بستن فرم این ارور میده idex or primry key cannot contain a null value
    در صورتی که اگر مدت زمان نگهداری رو وارد نکنم یعنی خالی بمونه موقع بستن هیچ اروری نمیده

    http://s6.picofile.com/file/8266945500/anbar1.rar.html

    بخشید نتونستم بفرستمش اینجا لینک دانلودشو گذاشتم
    ممنون

  13. #168
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1397
    پست
    18
    تشکر کردن
    0
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: نمونه های کاربردی و آموزشی VBA

    نمونه هایی از جدول را میتونین توی لینک زیر ببینید

    سه راهی گازی

صفحه 5 از 5 اولاول ... 345

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •