نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با بدست آوردن مقدار textbox از فرم دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    مشکل با بدست آوردن مقدار textbox از فرم دیگر

    با سلام
    من می خوام از یه فرم دیگر مقدار textbox را بدست بیا ورم با استفاده از این کد
    Form9 f9 = new Form9();

    foreach (Control ctr in f9.Controls)
    foreach (Control ctr1 in ctr.Controls)
    MessageBox.Show(ctr1.Text.ToString ());
    اما text تمام object ها رو میاره به جز textboxها
    مشکل در کجاست ؟

  2. #2
    باید اول از توی property text box گزینه modifier اون را public کنی. بعد توی فرمی که میخوای صداش کنی یک متغیر از جنس فرمی که textbox توشه تعریف کنی و به اون متغیر textbox رو صدا بزنی.

    class form1

    ; () form2 f2=new form2

    ; ( message box.show(f2.textbox.text

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501
    با تشکر از راهنمایی شما
    این کار رو من بازم کردم در موقع نوشتن میاره مثلا textbox1 اما موقع اجرا مقدار null میاره
    من این کار رو اخرش با فایل انجام دادم
    اما این برا من یه سوال شده
    علت اینکه مقدار NULL میاره چیه؟

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط aida.gh مشاهده تاپیک
    ; () form2 f2=new form2

    ; ( message box.show(f2.textbox.text
    این روش درست نیست چون شما دارید یک آبجکت جدید از form2 میسازید.
    به این پست مراجعه کنید :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=84947
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط behzadk مشاهده تاپیک
    با تشکر از راهنمایی شما
    این کار رو من بازم کردم در موقع نوشتن میاره مثلا textbox1 اما موقع اجرا مقدار null میاره
    من این کار رو اخرش با فایل انجام دادم
    اما این برا من یه سوال شده
    علت اینکه مقدار NULL میاره چیه؟
    احتمالا شما دارید با یه آبجکت جدید از اون فرم کار میکنید (که تکست باکس اون هنوز مقداردهی نشده) در حالیکه باید یک رفرنس به آدرس همون فرم مورد نظر داشته باشید. یکی از بهترین روشها استفاده از Singleton Pattern است. به پست قبلی مراجعه کنید .
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •