صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 87

نام تاپیک: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    یزد
    پست
    48

    Exclamation فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    با سلام:
    می خواستم بدونم که برای فرستادن sms فارسی باید GSM Modem خاصی داشته باشیم یا اینکه با هر نوع GSM Modem میشه این کارو کرد چون من با یکی از این Modem ها کار کردم و سعی کردم اطلاعات فارسی رو با فرمت PDU بفرستم ولی در دستگاه گیرنده فقط چند تا مربع به نمایش درآمد.حالا می خواستم بدونم ضعف از برنامه ای هست که من نوشتم یا اینکه این Modem اصلا نمی تونه فارسی بفرسته .
    از همه دوستان متشکرم
    حمید مقدم

  2. #2
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    سلام

    با .net 2 نوشتم فقط شرمنده یه کم به هم ریختست چون برای استفاده خودم نوشتمش.

    خوبیش اینه که:

    فارسی انگلیسی رو میفرسته
    2 یا 3 part رو میفرسته
    تا ارسال نشه بیخیال نمیشه

    فقط شماره پورت کام رو به activex بده.
    یه جا تو برنامه شماره message centeret رو باید بدی الان رو ایرانسل تنظیمه.
    برنامه decode و encode برای pdu ضمیمش هست.

    فقط حواست باشه این برنامه اتوماتیک به rang شماره میفرسته یعنی شماره موبایلی که بهش میدی وقتی فرستاد یکی اضافه میکنه میره بعدی این قسمتشو خودت زحمت بکش.

    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip SMS.zip‏ (150.5 کیلوبایت, 7377 دیدار)

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    بم
    پست
    1
    سلام
    یه برنامهای میخوام روی موبایل با simbin (نوع برنامه فرق نمیکنه.فقط با زبان simbin باشه کافیه).
    ممنون میشم.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    Web
    پست
    346
    با سلام به همه دوستان
    درسته این سخن هیچ ربطی به سوال نداره و من از همه خوانندگان پوزش میخوام جهت این پست ولی اخلاقا باید عرض کنم دوستانی که سورس برنامه هاشونو در اختیار دوستان قرار میدند حداقل استحقاق یک تشکر کوچولو دارند که متاسفانه کوتاهی میشه
    موفق و پیروز باشید

  5. #5
    آقا خیلی ممنون اگه یه توضیح درباره نحوه فارسی فرستادن بدین تا بتونم تو دلفی اجراش کنم ممنون میشم بازم متشکرم زحمت کشیدید

  6. #6
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    باسلام

    روش کد گذاری PDU تمام زبانها رو پشتیبانی میکنه هیچ فرقی نداره چه زبانی یا چه کاراکتری باشه.
    البته گوشی شما باید این فرمت رو ساپورت کنه.
    من دلفی زیاد وارد نیستم ولی فاین انجام کد کردن کاراکتر PDUEncoder.vb که توی فایل ضمیمه وجود داره.

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    باسلام

    روش کد گذاری PDU تمام زبانها رو پشتیبانی میکنه هیچ فرقی نداره چه زبانی یا چه کاراکتری باشه.
    البته گوشی شما باید این فرمت رو ساپورت کنه.
    من دلفی زیاد وارد نیستم ولی فاین انجام کد کردن کاراکتر PDUEncoder.vb که توی فایل ضمیمه وجود داره.
    کسانی که توضیح بیشتر میخان این را ببینن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    Farshad Nooranian


  8. #8
    سلام به همه برنامه نویسان
    آیا کدی با Vb 6 دراین رابطه دارین؟
    ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    من با GMS modem انگلیسی رو میفرسته ولی فارسی رو خراب میفرسته نمی دونم چرا
    لطفا راهنمایی کنید

  10. #10

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    دقیقا بگین مشکل چیه و نمونه ارسال شده و متن مورد نظر را بگین تا کمکتون کنیم

    Farshad Nooranian


  11. #11

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    یک سوال ، سورس شما فرقی نمی کند که از GSM Modem استفاده شود و یا از تلفن همراه ؟

    آیا K750 و یا QTEK S200 دارای GSM Modem هستند. ؟

    متشکر

  12. #12

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    بله این گوشی ها هم مودم دارند

    Farshad Nooranian


  13. #13
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    نقل قول نوشته شده توسط tc1000 مشاهده تاپیک
    من با GMS modem انگلیسی رو میفرسته ولی فارسی رو خراب میفرسته نمی دونم چرا
    لطفا راهنمایی کنید
    با سلام

    قبل از ارسال اس ام اس این دستور را امتحان کن:
    AT+CSCS="UTF-8"

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    172

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    يک نمونه برنامه کامل و آسان جهت ارسال sms به همراه Source که امکان استفاده از GSM Modem رو براتون مهيا ميکنه و قابليت ارسال SMS فارسي بصورت Unicode و همچنين قابليت ارسال تصوير و ... رو در اختيارتون قرار ميده رو ضميمه کردم. اميدوارم به درد همگي بخوره.
    اگر دوستان قصد داشتند در محيط دات نت MMS هم ارسال کنن در خدمتشون هستم.

    براي دانلود فايل اينجا کليک کنيد
    آخرین ویرایش به وسیله bardia goharbin : شنبه 30 شهریور 1387 در 18:34 عصر

  15. #15

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    از پاسخ شما متشکرم.
    یک سوال مهم ، چه جوری می توانم دستورات AT را به Qteck S200 ارسال کنم.
    در حالتی که GSM Modem داریم به MSCOMM خیلی راحت دستورات AT را ارسال می کنم ولی برای
    این گوشی چه طوری این کار را باید انجام دهم ؟ (شماره پورت را می شود با سعی و خطا پیدا کرد ولی
    بیت در ثانیه را چه بگذارم (9600 ، 115200 یا چیز دیگری ؟

    متشکرم

  16. #16

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    گوشیهای موبایل خوشبختانه موشکل Baud rate ندارند و از 1200 تا 115200 رو جواب میدن
    فقط موردی که هست باید مطمئن شوید موبایل شما At ساپورت باشه

    Farshad Nooranian


  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    این اکتیو ایکس Kylix SMS ActiveX Control 5.0 همه گوشی ها و Gsm مودم ها را ساپورت می کنه

  18. #18

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    [quote=raravaice;444571]سلام

    salam mishe begin shoma chejuri neveshtin aslan chetori va ba che sourcayee shoru kardin chon manam kheili 2st daram yad begiram

  19. #19

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام دوستان
    من ميخواستم يه نرم افزار ارسال اس ام اس بنويسم
    منتها با كامپيوتر ..
    حالا يه سوالي كه برام مطرح شده اينه كه حتما بايد از مودم جي اس ام استفاده كنم؟
    جريان اين خطوط 3000 .. اينا چيه؟
    يكم راهنمايي در اين زمينه مي خواستم واسه شروع كارم.

    ممنون مي شم راهنمايي كنيد

  20. #20

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام

    من می خواهم از طریق خطوط تلفن ثابت، sms بفرستم. مثلا یک برنامه که با استفاده از مودم کامپیوتر sms را بفرستد و نه از طریق GSM Modem. با برنامه AWSMS pro امتحان کردم نتونستم. نمی دونم این سرویس از طرف مخابرات راه اندازی شده است یا نه؟

  21. #21

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام تورو خدا يكي جواب بده

    اصلا از ابتدا يه نوضيح بديد

    اگر بخوام يه برنامه بنويسم تحت ويندوز براي ارسال اس ام اس حتما بايد از مودم جي اس ام استفاده كنم؟

    اگر بخوام كه از مودم استفاده نكنم از موبايل استفاده كنم . يعني سيم كارت رو بزارم تو موبايل و به كامپيوتر وصلش كنم و ازون طريق ارسال شه ، ميشه؟

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    39
    پست
    740

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    نقل قول نوشته شده توسط sas523 مشاهده تاپیک
    سلام تورو خدا يكي جواب بده

    اصلا از ابتدا يه نوضيح بديد

    اگر بخوام يه برنامه بنويسم تحت ويندوز براي ارسال اس ام اس حتما بايد از مودم جي اس ام استفاده كنم؟

    اگر بخوام كه از مودم استفاده نكنم از موبايل استفاده كنم . يعني سيم كارت رو بزارم تو موبايل و به كامپيوتر وصلش كنم و ازون طريق ارسال شه ، ميشه؟
    سلام دوست عزیز.
    پستی که شما زدید کاملا نشون میده که اصلا مطالب این تالار رو نخوندید.
    بله، میشه. اگر موبایل شما AT COMMANDها رو ساپورت کنه می تونید اونرو به پورت USB وصل کنید و به COM PORT اون متصل بشین و AT COMMAND ها رو بهش ارسال کنید.

    برای توضیحات بیشتر به بخش PDU ENCODING/Decoding مراجعه کنید و همه توضیحات رو از اول بخونید.

  23. #23

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    با سلام خدمت همه دوستان
    من دارم برنامه می نویسم که با gsm modem اس ام اس ارسال و دریافت کنم
    حالا تونستم sms رو ارسال کنم هم فارسی هم انگلیسی اما می دونم که چندین نکته ریز داره که تو ارسال انبوه باید رعایت کنم
    الان من می خوام بدونم که چطور از صحت ارسال اس ام اس مطلع بشم و بدونم اس ام اس در چه وضعیتی هست
    من بعد از این که توسط at command دستورات رو می فرستم با پورت کام اما بعد از ارسال دستور هیچ مقدار روی پورت کام قرار نمی گیره که من چک کنم که چیزی ارسال شده یا نه ...
    چطور باید بفهمم که ارسال شده یا نه و چطور باید اسم اس ها رو پشت سر هم بفرستم و همچنین چطور اسم اسم های دریافتی رو ببینم؟
    ممنون از شما در ضمن خودم باید بنویسم dll نمی خام

  24. #24

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    اگر تو مد pdu ارسال میکنی خاصیت ریپورت delivery رو فعال کن که تو PDU ENCODING/Decoding توضیح داده چه جوری میتونی بعد هم ریپورت رو باز کن ببین وضعیتش چه جوریه

  25. #25

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    ببین اینها رو من همه رو فعال کردم نتیجه هم به مودم بر می گرده فکر کنم اما نمی دونم حالا چطور باید اطلاعات رو از پورت یا از سیم کارت بخونم

  26. #26

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    شما باید پیامهای دریافتی راچک کنید چون پیامهای گزارش دریافت بصورت اس ام اس به شما ارسال میشه

    Farshad Nooranian


  27. #27

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    با سلام ممنون
    خوب فرض کنید من در داخل حلقه می خوام به یک سری شماره اس ام اس کنم و بعد از اتمام حلقه چک کنم که به کی رسیده و به کی نرسیده
    بعد از ارسال اولین اس ام اس من از کجا باید بفهمم که باید اس ام اس بعدی رو بفرستم به طوری که روی پورت با اس ام اس قبلی تداخل پیدا نکنه و زمان رو هم از دست ندم؟

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام
    من برنامه ارسال و دريافت رو نوشتم ، با مودم بخوبي كار مي كنه ولي اصلا به گوشي متصل نميشه
    من از گوشي 3250 نوكيا استفاده كردم و تمام بادريت هاي متفاوت رو امتكان كرم ولي فايده نداشته
    در ضمن از كجا بفهمم دليورت رسيده مال كودوم پيام هست؟

  29. #29

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    اول از تنظیمات اتصال در نرم افزار هایپر ترمینال مطمئن شو و بعد از همان تنظیمات استفاده کن
    در مورد دلیور هم شماره گیرنده در متن پیام برای شما ارسال میشه

    Farshad Nooranian


  30. #30
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    1- ممنون تنظيماتم درسته
    2 - پيش مياد براي يك نفر در دقيقه 2 تا پيام ارسال ميشه ، مي خوام بدونم كه كدوم رسيده و كدون نرسيده

  31. #31

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام

    من يك برنامه خريداري كرده ام و به دلايلي با برنامه نويس آن ارتباط ندارم. حال براي من مشكلي پيش آمده :

    برنامه براي ارسال SMS بوسيله موبايل بدون هيچ مشكلي كار ميكنه اما مشكل من آنجاست كه نميتونم آن را با GSM Modem راه بندازم.

    طبق دستور العمل برنامه بايد مودم را نصب كنم تا نام آن در قسمت Phone and Modem Options بيايد. ولي من درايور مودم را ندارم. توي اينترنت جستجو كردم و آن را بصورت Standard modem نصب كردم.

    وقتي آن را بصورت standard 560000 bps نصب ميكنم Query Modem جواب ميده (در حالت هاي bps كمتر جواب نميده) ولي در برنامه مودم شناسايي نميشه.

    من شديدا به مشكل برخورده ام و اگر ممكن است خواهش ميكنم به من كمك كنيد.

    مدل مودم من : Wavecom Fastrack M1206B هست.

  32. #32

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    اولا مودم شما از چه طریقی به کامپیوتر وصل میشه چون اکثر مودمها روی پورت com یا Usb وصل میشن و احتیاج به درایور ندارن

    دوما شما اول در HyperTerminal مودم رو تست کنید ببینید مودمتون سالمه یا نه

    احتمال زیاد برنامه شما baud rate ی که مودم با اون کار میکنه استفاده نمی کنه
    115200 تنها سرعتیه که این مودم ساپورت میکنه

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    از بین دوستان کسی تونسته با نوکیا های سری N مثل n95 از طریق برنامه نویسی اس ام اس فارسی ارسال کنه ؟
    اگه شده لطفا یه راهنمائی بکنید....
    با انگلیسی مشکلی ندارم از طریق at command ها میتونم ولی فارسی نمیتونم
    با نرم افزارهای اماده هم که تست میکنم میگن ساپورت نمیکنه موبایل n95 (این مدل تقریبا نمونه های کامل نوکیا هست )
    ولی از طریق برنامه های خود این موبایل PC Suite بدون مشکل اس ام اس فارسی ارسال میشه کرد.


    AT+CMGF=0
    OK
    AT+CSMS=0
    +CSMS: 1,1,1

    at
    OK
    AT+CSCS="HEX"
    OK
    AT+CSCS="UNICODE"
    ERROR


    با کامپوننت zylgsm هم که کار میکنم و ظاهرا PDU را ساپوریت میکنه میگه
    Input string contains 8 -bit data

    خلاصه هل من ناصر ینصرنی
    آخرین ویرایش به وسیله joker : سه شنبه 15 بهمن 1387 در 02:14 صبح

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    39
    پست
    740

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام دوست عزیز.
    من با گوشی نوکیا N73 ای که قبلا داشتم با PDU به راحتی sms فارسی ارسال و دریافت می کردم.
    توی بخش PDU Encoding / Decoding مثال هایی هست که می تونید ازشون استفاده کنید، صفحه های 3و 4 و 5

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    نقل قول نوشته شده توسط reza6384 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز.
    من با گوشی نوکیا N73 ای که قبلا داشتم با PDU به راحتی sms فارسی ارسال و دریافت می کردم.
    توی بخش PDU Encoding / Decoding مثال هایی هست که می تونید ازشون استفاده کنید، صفحه های 3و 4 و 5
    ممنون
    ظاهرا سورسها به زبان دات نت بودند
    من به دات نت مسلط نیستم ، آیا لایبراری برای ساپورت pdu و UCS2 به زبان دلفی موجود است ؟یا کسی قبلا تبدیل متن فارسی یونیکد به فرمت pdu ی 8-bit را نوشته شده داره ؟

  36. #36

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    با سلام
    آیا با کامپوننت zylgsm اس ام اس فارسی می توان ارسال نمود؟
    Input string contains 8 -bit data

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    نه ظاهرا zyl امکانش را نداره
    من دیگه بیخیال شدم رفتم سراغ لایبراری ACTIVEeXPERT ( چیز خوبی هست )

    غیر از SMS معمولی ارسال عکس و آهنگ را هم توسط اس ام اس ساپورت میکنه ...
    ماشالا فارسی را ساپورت میکرد
    مثال به تمام زبانهای زنده دنیا را هم ساپورت میکرد ( حتی پشتو )

    البته فقط یه مشکل کوچولو توی متنهای یونیکد چند قسمتی ( بیشتر از 70 کاراکتر یونیکد) داره
    که ظاهرا میفرسته ولی اونطرف مخابرات بیخیال میشه و ارسال نمیکنه.!!!!
    که اونم مهم نیست ، یه پردازش متن خرجشه و دوبار تابع را نوشتن



    آخرین ویرایش به وسیله joker : دوشنبه 28 بهمن 1387 در 20:07 عصر

  38. #38

    Question نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    نقل قول نوشته شده توسط amin_sos مشاهده تاپیک
    اگر تو مد pdu ارسال میکنی خاصیت ریپورت delivery رو فعال کن که تو PDU ENCODING/Decoding توضیح داده چه جوری میتونی بعد هم ریپورت رو باز کن ببین وضعیتش چه جوریه

    سلام
    دوستان گرامی میشه AT command مربوطه را بفرمائید که چطور Delivery رو میشه فعال کرد؟؟

    جسارتا ممکن هست آموزش بدید چطور میتونم یه متن رو به PDU بفرستم ؟

    شرمنده بی سوادی و هزار تا سوال !!


    موفق باشید

  39. #39

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    دمتون گرم من تا مرحله خوندن مشتركين دفترچه تلفن و اس ام اس ها روي گوشي پيش رفتم حتي رمز گشايي pdu هم كردم مشكل من ارسال اس ام اس به صورت pdu بود چون چارچوب دستورش را نمي دونستم بازم دستتون در نكنه

  40. #40

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام
    من یک مودم gsm دارم که نمیتونم با کد زیر شناسایی کنمش. اگه ممکنه به من کمک کنید.
           Dim serialport As New IO.Ports.SerialPort

    For i = 0 To 256
    Try

    With serialport

    .PortName = "COM" & i
    .BaudRate = 115200
    .Parity = Parity.None
    .DataBits = 8
    .StopBits = StopBits.One
    .Handshake = Handshake.RequestToSend
    .DtrEnable = True
    .RtsEnable = True
    .NewLine = vbCrLf
    End With

    serialport.Open()
    serialport.WriteLine("AT" & Chr(13))
    Threading.Thread.Sleep(5000)
    If serialport.ReadExisting.ToUpper.Contains("OK") Then
    ' ProgressBar1.Value = 256
    TextBox1.Text += serialport.ReadExisting
    MsgBox("Modem Is On " & i)

    End If
    Catch ex As Exception

    End Try




    ProgressBar1.Value = i


    Next i

    If serialport.ReadExisting.ToUpper.Contains("OK") = False Then MsgBox("Modem is Not port")


    serialport.Close()

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن پورت modem
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1384, 17:47 عصر
  2. احتیاح به یک API برای وضعیت Modem
    نوشته شده توسط سید مسعود موحد در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 11:33 صبح
  3. شماره گیری با Modem
    نوشته شده توسط abbas.exe در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1383, 17:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •