صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 87 از 87

نام تاپیک: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

  1. #81
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    سن
    35
    پست
    3

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام از کدینگ uft-8 و unicode استفاده کنید

    sub send
    Dim port As New SerialPort()
    port.PortName = p_strPortName
    'COM1
    port.BaudRate = p_uBaudRate
    '9600
    port.DataBits = p_uDataBits
    '8
    port.StopBits = StopBits.One
    '1
    port.Parity = Parity.None
    'None
    port.ReadTimeout = p_uReadTimeout
    '300
    port.WriteTimeout = p_uWriteTimeout
    '300
    port.Encoding = Encoding.GetEncoding("utf-8")
    AddHandler port.DataReceived, New SerialDataReceivedEventHandler(AddressOf port_DataReceived)
    port.Open()
    port.DtrEnable = True
    port.RtsEnable = True
    Dim recievedData As String = ExecCommand(port, "AT", 300, "No phone connected")
    recievedData = ExecCommand(port, "AT+CSCS=""HEX""", 300, "Failed to set message format.")
    recievedData = ExecCommand(port, "AT+CSMP=17,167,0,8", 300, "Failed to set message format.")
    dim PhoneNo as string="+989151609707"
    dim Message as string="سلام"
    Dim recievedData As String = ExecCommand(port, "AT", 300, "No phone connected")
    recievedData = ExecCommand(port, "AT+CMGF=1", 300, "Failed to set message format.")
    Dim command As [String] = "AT+CMGS=""" & PhoneNo & """"
    recievedData = ExecCommand(port, command, 300, "Failed to accept phoneNo")

    Dim uni As New UnicodeEncoding()
    Dim encodedBytes As Byte() = uni.GetBytes(Message)
    Dim text As String = ""
    For i As Integer = 0 To encodedBytes.Length - 1 Step 2
    text += String.Format("{0:X2}", encodedBytes(i + 1)) & String.Format("{0:X2}", encodedBytes(i))
    Next
    command = text & Char.ConvertFromUtf32(26) & vbCr
    recievedData = ExecCommand(port, command, 3000, "Failed to send message")
    end sub
    '---------------------------------------------------------------------------
    Public Function ExecCommand(ByVal port As SerialPort, ByVal command As String, ByVal responseTimeout As Integer, ByVal errorMessage As String) As String
    Try

    port.DiscardOutBuffer()
    port.DiscardInBuffer()
    receiveNow.Reset()
    port.Write(command & vbCr)

    Dim input As String = ReadResponse(port, responseTimeout)
    If (input.Length = 0) OrElse ((Not input.EndsWith(vbCr & vbLf & "> ")) AndAlso (Not input.EndsWith(vbCr & vbLf & "OK" & vbCr & vbLf))) Then
    Throw New ApplicationException("No success message was received.")
    End If
    Return input
    Catch ex As Exception
    Throw ex
    End Try
    End Function

    امتحان کردم کار میکنه !

  2. #82

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    لطفا اگه از دوستان کسی ارسال اس ام اس کرده راهنمایی کنه.
    حداقل اگه نمونه کدی داره که رجیستر شده و یا نیازی به این کار نداره را قرار بده.
    همه نمونه کدها نیاز به فعال سازی دارن.

  3. #83
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    ساکن ارومیه
    پست
    85

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    فرمان های AT برای همه مودم ها و موبایل ها یکسانه ؟

  4. #84

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام
    مودم جی اس ام یکی از راهها هست ، با گوشی موبایل هم میشود فرستاد.

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار daivid_ d31r1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم اما شهر من هم کاشان نیست
    پست
    112

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    سلام
    چطور میشه متن فارسی رو ارسال کرد
    خیلی بهش نیاز دارم چون برنامم باید بتونه فارسی ارسال کنه از طریق خط ایرانسل و با gsm
    اگه کسی دستوراتشو داره که بشه ارسال فارسی کنه ممنون ممیشم راهنماییم کنه
    اگه کسی کدشو داره و بخاد هم هزینشو هم میدم
    09394229249
    آخرین ویرایش به وسیله daivid_ d31r1 : سه شنبه 06 خرداد 1393 در 07:03 صبح

  6. #86

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    لينك گروه اندرويد در تلگرام

    https://telegram.me/joinchat/036503b...6bd66819b8894f

  7. #87

    نقل قول: فرستادن sms فارسی از طریق GSM Modem

    خیلی راحته. پیچیدگی خاصی نداره .فقط قبلش حتما از نحوه کار gsm مودم و ماژول sim 300 و ... مطمئن شو.
    بقیش دیگه مثل ارسال sms با
    تبلت و موبایل هستش دیگه

    موفق باشی

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن پورت modem
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1384, 17:47 عصر
  2. احتیاح به یک API برای وضعیت Modem
    نوشته شده توسط سید مسعود موحد در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 11:33 صبح
  3. شماره گیری با Modem
    نوشته شده توسط abbas.exe در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1383, 17:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •