نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: انتخاب آیتم بایند شده به comboBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    Question انتخاب آیتم بایند شده به comboBox

    آقا من به صورت زیر اطلاعات ام را از بانک به کومبوباکس بایند میکنم :
               OleDbDataAdapter dat = new OleDbDataAdapter("select * from TB_Melk", con);
    dat.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    DataSet dst=new DataSet();
    dat.Fill(dst, "Melk");
    this.comboBox1.DataSource = dst.Tables["Melk"].DefaultView;
    this.comboBox1.DisplayMember = "Name";


    حالا به این صورت میخواهم آیتم انتخاب شده را در بانک ذخیره کنم :
    cmd.Parameters.AddWithValue("@nama", this.comboBox1.SelectedItem.ToString());


    ولی چیزی که در بانک ذخیره میشه اینه :
    System.Data.DataRowView


    میشه بگید باید چه کار کنم که نام انتخاب شده در بانک ذخیره شود

  2. #2
    به این صورت تغییر بده

    cmd.Parameters.AddWithValue("@nama", this.comboBox1.Selectedtext.ToString());


    یا به این صورت


    cmd.Parameters.AddWithValue("@nama", this.comboBox1.Selectedvalue.ToString());


    اگه نشد اینو امتحان کن


    cmd.Parameters.AddWithValue("@nama", this.comboBox1.text.ToString());

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    استفاده از
    this.comboBox1.Selectedvalue
    توصیه میشه.

  4. #4
    کافیه از ValueMemeber به جای DisplayMember استفاده کنین و هنگام خواندن مقدار از SelectedValue.Tostring() استفاده کنین

  5. #5

    نقل قول: انتخاب آیتم بایند شده به comboBox

    نقل قول نوشته شده توسط beh_develop مشاهده تاپیک
    کافیه از ValueMemeber به جای DisplayMember استفاده کنین و هنگام خواندن مقدار از SelectedValue.Tostring() استفاده کنین
    سلام .ببخشید من وسط نقل قول هاتون میام
    من کد زیر رو توی VB.NET نوشتم:
    Private Function combo_fill()

    Dim sqlcmd As New SqlCommand
    Dim ds As New DataSet
    Dim sda As New SqlDataAdapter

    ConnectToBank()
    sqlcmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure
    sqlcmd.CommandText = "SP_ShowAllNames"
    sqlcmd.Connection = CN
    sda.SelectCommand = sqlcmd
    sda.Fill(ds, "karkerd")

    ComboBox1.DataSource = ds.Tables("karkerd")
    ComboBox1.DisplayMember = "name"
    ComboBox1.ValueMember = "personalcode"

    TextBox1.Text = ComboBox1.SelectedValue.ToString

    End Function
    اما از خط "ComboBox1.ValueMember = "personalcode ایراد میگیره و خطای زیر رو میده :
    Cannot bind to the new value member. Parameter name: value

    میتونین کمکم کنین؟
    دفعه اول کار کرد اما دفعات بعدی هر کاری کردم جواب نداد.ممنونم

  6. #6

    Exclamation نقل قول: انتخاب آیتم بایند شده به comboBox

    سلام
    فیلد personalcode حتما یا وجود نداره یا اشتباهی نوشتی.

    stored procedure رو هم تو محیط sql اجرا کن ببین این ستون رو تو نتیجش نشون می ده یا نه؟

    می تونی قبل دستوری که خطا می ده Break Point بزاری و اسامی ستون های جدولس داخل دیتاست هست رو چک کنی

  7. #7

    نقل قول: انتخاب آیتم بایند شده به comboBox

    آقا امیر این تاپیک برای سال 86 هستا !!!!

    اگر میخوای مشکلت حل بشه تاپیک جدید بزن در ضمن محتوای استورپروسیجر رو هم قرار بده.(البته در تالار VB.NET یا اینکه معادل سی شارپش رو بذار تو همین تالار)

  8. #8

    نقل قول: انتخاب آیتم بایند شده به comboBox

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    آقا امیر این تاپیک برای سال 86 هستا !!!!

    اگر میخوای مشکلت حل بشه تاپیک جدید بزن در ضمن محتوای استورپروسیجر رو هم قرار بده.(البته در تالار VB.NET یا اینکه معادل سی شارپش رو بذار تو همین تالار)
    آقا ما ناشی هستیم.ما نابلدیم.شما ببخشین.بابا چرا آدمو انقده خجالت میدین
    در ضمن من خروجی store procedure رو توی یه datagrid هم میریزم.اونجا درسته.توی SQL هم اجرا میشه.اما توی combo به مشکل میخورم.چشم . اینم کد :
    USE [Karkerd]
    GO
    /****** Object: StoredProcedure [dbo].[SP_showallnames] Script Date: 07/03/2012 13:31:37 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    -- =============================================
    -- Author: <Author,,Name>
    -- Create date: <Create Date,,>
    -- Description: <Description,,>
    -- =============================================
    ALTER PROCEDURE [dbo].[SP_showallnames]
    -- Add the parameters for the stored procedure here

    AS
    BEGIN
    -- SET NOCOUNT ON added to prevent extra result sets from
    -- interfering with SELECT statements.
    SET NOCOUNT ON;

    -- Insert statements for procedure here
    SELECT name from nameperson
    END

  9. #9

    Cool نقل قول: انتخاب آیتم بایند شده به comboBox

    عزیز یه خورده دقت می کردی ، تا حالا پیداش کرده بودی

    ستون personalcode تو سطر select نیست ، تو فقط name رو نوشتی

تاپیک های مشابه

  1. بایند کردن combobox
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 06 مهر 1386, 12:09 عصر
  2. اضافه کردن ایتم به combobox
    نوشته شده توسط jafari_m246 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مرداد 1386, 16:42 عصر
  3. مشکل دوم ComboBox
    نوشته شده توسط lililili در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 19 تیر 1386, 10:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •