نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فرق این دوتا دستور در چی هست ؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MShirzadi
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325

    فرق این دوتا دستور در چی هست ؟؟

    من می خوام بدونم فرق این دوتا دستور از نظر سرعت و یا هر چیز ذیگه ای که فکر می کنید در چی هست

    Select * From TblA Inner join TblB on TblA.ID = TblB.ID
    و

    Select * From TblA,TblB where TblA.ID = TblB.ID
    البته میدونم که نام دوتا تیبل ذو که پشت سر هم میگذاریم همون Cross Join هست ولی دو مورد تفاوتش فکر کنم که اولی در رکورد های بالا از سرعت اجرایی بالاتری برخوردار باشه

    حالا منتظر شما هستم دوستان....

  2. #2
    دوست عزیزم،
    زمانیکه عبارت Join قید نمیشه، در حقیقت دارین از روش Join قدیمی که استاندارد هم نیست استفاده میکنید. Queryهایی که از Join استفاده میکنند، یعنی دارن ANSI Style Join رو به کار میبرند. تفاوت مهم این دو روش در Outer Joinها مشخص میشه. در روش قدیمی، شرط خود Join و Where یکی هستند. اما در ANSI Style شما میتونین شرطهای جداگانه در ON و Where داشته باشید. در بعضی Queryها نباید این دو شرط با هم AND بشن چون عملکردشون متفاوته.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MShirzadi
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325
    دوست عزیز اگر بتونی در این مواردی که گفتی یه مثال هم بزنی ممنون می شم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MShirzadi
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325
    دوست عزیز دو مطلب رو عنوان کردی که به شرح زیر است
    اما در ANSI Style شما میتونین شرطهای جداگانه در ON و Where داشته باشید.
    و
    در بعضی Queryها نباید این دو شرط با هم AND بشن چون عملکردشون متفاوته.
    حالا اکر با مثال توضیح بدی ممنون می شم
    و می خوام بدونم که این دو دستور از نظر سرعت اجرا با هم تفاوتی ندارن یا دارن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار پرواز
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    321
    با اجازه آقای ثباتی، از مثال خودشون استفاده می کنم:
    در بانک Northwind، همه مشتریانی که با کارمند شماره 1 کار نکرده اند:
    SELECT c.CompanyName, o.OrderID, o.EmployeeID FROM
    Customers c LEFT JOIN Orders o
    ON c.CustomerID = o.CustomerID AND o.EmployeeID = 1
    WHERE o.OrderID IS NULL

تاپیک های مشابه

  1. نرم افزاری برای مهندسی معکوس؟؟
    نوشته شده توسط naeeme در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1387, 23:06 عصر
  2. برنامه چت ؟؟ :-؟
    نوشته شده توسط farazjoonam در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 12:05 عصر
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1385, 16:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •