نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: تبدیل یک پروژه از داس به ویندوز (Fox To Visual)

  1. #1

    Question تبدیل یک پروژه از داس به ویندوز (Fox To Visual)

    سلام

    من یه پروژه دارم توی فاکس هست حالا میخوام بیارمش توی ویژوال همشو ایمپورت کردم دیتا بیسهام رو هم بوسیله این کانورت کردم
    *
    ÈÑäÇãå ÊÈÏíá ÝÇíáåÇí ÝÇßÓ æÇÑÇÏÇßÓ ÇÒ ãÍíØ ÏÇÓ Èå ãÍíØ æíäÏæÒ
    CLEAR
    SET TALK OFF
    ON ERROR wait window nowait MESSAGE()
    do while .t.
    _INPUT = GETFILE('DBF;DB','')
    IF EMPTY(_INPUT)
    exit
    ENDIF
    type_ = MESSAGEBOX(' ÂíÇ ÇØáÇÚÇÊ ãæÑÏäÙÑ ÔãÇ ÇÒ äæÚ ßÏí ÇíÑÇä ÓíÓÊã ãí ÈÇÔÏ ¿'+CHR(13)+ 'Yes: ÇíÑÇä ÓíÓÊã , No: ÓÇíå, Cancel: ÇäÕÑÇÝ',3+32,'ÊÚííä äæÚ ÌÏæá')
    IF type_= 2
    WAIT WINDOW NOWAIT 'ÕÑÝäÙÑ ÔÏ'
    RETURN
    ENDIF
    _EXT = EXT_FILE(_INPUT)
    IF (_EXT == 'DB' )
    IMPORT FROM &_input TYPE PDOX
    _output = dbf()
    ELSE
    use &_input
    _output = strt(UPPER(DBF()),'.DBF','.OLD')
    COPY TO &_output
    ENDIF
    IF !USED()
    ok2 = MESSAGEBOX('ÓíÓÊã ÞÇÏÑ Èå ÈÇÒßÑÏä ÝÇíá ãÈÏÇ ÌåÊ ÊÈÏíá äãí ÈÇÔÏ',0+16,'ÇÎØÇÑ')
    RETURN
    ENDIF
    VAR1 = 'REPLACE '
    FOR IZ = 1 TO FCOUNT()
    IF INLIST(TYPE(FIELD[IZ]),'M','C')
    IF type_=6
    VAR1 = VAR1 + FIELD(IZ) + ' WITH prs2win(' + FIELD(IZ) + '),'
    ELSE
    VAR1 = VAR1 + FIELD(IZ) + ' WITH prs2win(fsis(SA2PR(' + FIELD(IZ) + '))),'
    ENDIF
    ENDIF
    ENDFOR
    IF RIGHT(VAR1,1)=','
    VAR1 = STUFF(VAR1, LEN(VAR1),1,' ALL ')
    ENDIF
    *? VAR1
    *? LEN(VAR1)
    *susp
    wait window nowait 'ÓíÓÊã ÏÑ ÍÇá ÇäÊÞÇá ÇØáÇÚÇÊ áØÝÇ ÈÑÇí áÍÙÇÊí ÕÈÑ ßäíÏ'
    &VAR1
    wait window nowait 'ÚãáíÇÊ ÇäÊÞÇá ÈÇ ãæÝÞíÊ ÇäÌÇã ÔÏ'
    OK_=MESSAGEBOX('ÂíÇ ãÇíá Èå ÏíÏä ÇØáÇÚÇÊ ÊÈÏíá ÔÏå åÓÊíÏ¿ ',4+32,'ÓæÇá')
    IF OK_=6
    BROWSE FONT 'tahoma'
    ENDIF
    OK_=MESSAGEBOX('ÂíÇ ãÇíá Èå ÑÝÊä ÎÑæÌí ÇÒ ÇØáÇÚÇÊ ÊÈÏíá ÔÏå åÓÊíÏ¿ ',4+32,'ÓæÇá')
    IF OK_= 6
    TXT_FILE = STRT(UPPER(DBF()),'.DBF','.TXT')
    COPY TO &TXT_FILE DELIMITED
    OK_=MESSAGEBOX(' ÇäÌÇã ÚãáíÇÊ ÎÑæÌí ÈÇ ãæÝÞíÊ ÇäÌÇã ÔÏ' + CHR(13) + 'ÔãÇ ÞÇÏÑ Èå ÎæÇäÏä ÝÇíá ÊßÓÊ ãæÑÏäÙÑ ÑÇ ÏÑ åÑ ãÍíØí (ÇßÓá¡ ÇßÓÓ¡ ...) ÈÎæÇäíÏ',0+64,'ÇÚáÇã')
    ENDIF
    enddo
    *---------------------------
    FUNCTION prs2win
    PARAMETER TMP_NEW
    *-ÈÑÇí ÇÚÏÇÏ ÞÇÈá ÇÓÊÝÇÏå ãí ÈÇÔÏ
    IF VAL(tmp_new)<>0
    tmp_new2 = CHRTRAN(tmp_new,' /','')
    IF LEN(tmp_new2) = num_add(VAL(tmp_new2))
    RETURN tmp_new
    ENDIF
    ENDIF
    ramz1 = '0123456789¡Ü¿ÂÆÁÇÇÈȁÊÊËËÌ̍ ÍÍÎÎÏÐÑÒŽÓÓÔÔÕÕÖÖØÄÉÙÚÚÚ ÛÛÛÛÝÝÞÞßߐá$áããääæåååíí í'
    ramz2 = '€‚ƒ„…†‡ˆ‰Š‹ŒŽ‘’ ”•–—˜™š›œžŸ ¡¢£¤¥¦§¨©ª«¬­®¯¾Æàáâãäåæç éêëìíîïðñòóôõö÷øùúûüýþÿ'
    ST3 = "üýô᧩öí’žšñé–ùï« ù”ë­œåâ昏Æ"
    FOR ZZZ = 1 TO LEN(ST3)
    TMP_NEW = STRT(TMP_NEW, SUBSTR(ST3,ZZZ,1), ' ' + SUBSTR(ST3,ZZZ,1))
    ENDFOR
    *SET STEP ON
    IF ASC(RIGHT(ALLT(TMP_NEW),1)) = 255
    TMP_NEW = TMP_NEW + '‹' &&'Œ'
    ENDIF
    ADAD = ''
    FOR ZZZ = 1 TO LEN(TMP_NEW)
    HARF = SUBSTR(TMP_NEW,ZZZ,1)
    IF INLIST(HARF, '€', '', '‚', 'ƒ', '„', '…', '†', '‡', 'ˆ', '‰' , '0', '1', '2', '3', '4', '5', '6', '7', '8', '9')
    ADAD = HARF + ADAD
    ELSE
    IF !EMPTY(ADAD)
    SH = LEN(ADAD)
    IF SH > 1
    TMP_NEW = STUFF(TMP_NEW, ZZZ - SH, SH, ADAD)
    ENDIF
    ADAD = ''
    ENDIF
    ENDIF
    ENDFOR
    AD = .F.
    IF !EMPTY(ADAD)
    *SET STEP ON
    SH = LEN(ADAD)
    *TMP_NEW = STUFF(TMP_NEW, ZZZ - SH, SH, '(' + ADAD+' )')
    TMP_NEW = STUFF(TMP_NEW, ZZZ - SH, SH, ADAD)
    AD = .T.
    ENDIF
    DO WHILE (' ' $ TMP_NEW)
    TMP_NEW = STRT(TMP_NEW, ' ', ' ')
    ENDDO
    tmp_new = Chrtran(tmp_new, ramz2, ramz1)
    TMP_NEW = STRT(TMP_NEW,'$','Çá')
    TMP_NEW = Chrtran(TMP_NEW, ')(][', '&@#$')
    TMP_NEW = Chrtran(TMP_NEW, '@&$#', ')(][')
    IF INLIST(LEFT(ALLT(TMP_NEW),1), ')', '"', '!', '.')
    MAL = LEN(TMP_NEW) - LEN(ALLT(TMP_NEW))
    TMP_NEW = STUFF(TMP_NEW, MAL, IIF(MAL=0,0,1),'0')
    * TMP_NEW = STRTran(TMP_NEW, ')', '0)')
    ENDIF
    *set step on
    TMP1 = fsis(TMP_NEW)
    TMP2 = ''
    OLD = 0
    OK_ = .T.
    DO WHILE OK_
    A1 = AT(' ', TMP1)
    IF A1 = 0
    OK_ = .F.
    A1 = LEN(TMP1)
    ENDIF
    WORD_ = ''
    IF A1#OLD
    WORD_ = SUBSTR(TMP1,OLD+1, A1-OLD)
    ENDIF
    TMP1 = STUFF(TMP1,A1, 1,'$')
    * SET STEP ON
    AB_ = ASC(RIGHT(ALLT(WORD_),1))
    chh = .f.
    IF AB_ < 128 .AND. !BETWEEN(AB_, 40, 61) .AND. !INLIST(AB_, 34, 91, 93) && ()=+0..9:;<=> "[]
    if len(word_) > 1
    chh = .t.
    endif
    WORD_ = FSIS(WORD_)
    ENDIF
    * WAIT WINDOW WORD_
    OLD = A1
    if chh
    TMP2 = WORD_ + TMP2
    else
    TMP2 = TMP2 + WORD_
    endif
    ENDDO
    *TMP_NEW = FSIS(TMP_NEW)
    TMP_NEW = TMP2
    RETURN TMP_NEW
    ************************
    Function fsis
    Parameter fsis1
    fsis2 = ''
    For igh = Len(fsis1) TO 1 STEP -1
    fsis2 = fsis2+Substr(fsis1, igh, 1)
    Endfor
    Return fsis2
    *
    *-----------
    FUNCTION num_add
    PARAMETERS number1
    FOR iz = 1 TO 100
    num1 = INT(VAL('1'+REPLICATE('0',iz)))
    IF INT(number1/num1) = 0
    RETURN iz
    ENDIF
    ENDFOR
    *---------------------------
    function sa2pr
    parameter TM1
    TM1 = STRT(TM1, 'ê','!')
    TM1 = STRT(TM1, 'î','"')
    TM1 = STRT(TM1, 'í','#')
    ramz1 = '€‚ƒ„…†‡ˆ‰‹ŠŒŽ‘’“ ”•–—˜™š›œžŸ¡¢£¤¥¦§¨©ª «¬­®¯àáâãäåæçèéêëìíîïðñòó õö÷øùúûüýþ!"# '
    ramz2 = 'µ!"*-%:ŒŠ/‘‘Ž’“”•–—˜™š›œž Ÿ ¡¢£¤¥¦§¨©ª«¬­®¯àáâãäåæçèê ìîðñòóôõö÷øùùúûýüþþéíï '
    TM1 = CHRT(TM1, RAMZ1, RAMZ2)
    RETURN TM1
    *--------------
    FUNCTION EXT_FILE
    PARAMETERS _FILE
    AB1 = AT('.',_FILE)
    AB2 = ALLTRIM(SUBSTR(_FILE,AB1,100))
    RETURN AB2

    حالا موندم چرا این صفحاتی که نوشتم یه جوری باز میشه چجوری میتونم اونا رو توی یه فرم دیزاین کنم من با ویژوال بیسیک فرم میتونم درست کنم ولی با این هرکار کردم گیج شدم

    و سوال بعدی اینکه ریپورتهایی که با فاکس نوشتم رو چطور توی ویژوال بیارم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    عزیز دل سورس خود رو اول تو نوت پد کپی کن بعد از آنرو ببر توی حافظه کلیبرد و در ویرایشگر سایت پاست کن اینجوری که خیلی مشکله ؟!!

  3. #3
    اینم از اون سورس

  4. #4
    دوست عزیز !
    مطمن باشید که با ایمپورت سورسهایتان در ویژوال فاکس پروژه شما به یک نرم افزار تحت ویندوز تبدیل نخواهد شد بلکه برای تبدیل پروژه تان از داس به ویندوز باید کارهای بسیاری را انجام دهید البته شما میتوانید از بعضی قسمتهای سورس داس تان استفاده نمایید .
    که آنهم به سورسهایتان بستگی دارد حال اگر متوجه منظور اینجانب شده اید سوال خود را واضح تر بیان نمایید تا دوستان و اساتید بزرگوار جواب دهند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    نمی دونم چقدر کاربرد داره اما این مشکل خیلی هاست همونطوریکه مبدل از داس به ویندوز توسط اساتید همین سایت مورد استفاده تمام کشور قرار گرفت و همه رو نجات داد شاید راه اندازی یه تیم و نوشتن برنامه مبدل پروژه از داس به ویندوز هنوز هم مشکل خیلی ها رو برطرف کنه . باید دید چقدر کاربردیه شاید بشه مسائل مالی هم در نظر گرفت تا ایجاد انگیزه بیشتری بشه . البته این فقط یه نظره ... تا دوستان نظرشون چی باشه و این فکر خام و پردازش کنن

  6. #6
    آقا فرهاد من میخوام بدونم باید به فرم تبدیلشون کنم یا نه؟

    دستواتشون ویا سمپلی چیزی اگه دارین بگین من ببینم روی فرم آوردنشون چجوریه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    باید به فرم تبدیل بشه بهتر بگم باید با فرم دوباره بسازید ( تبدیل نداریم) و خیلی جاهای دیگه رو دستکاری کنید . اینطور بهتر ه بگم دوباره از اول بنویسید و در بخشهایی از کدنویسی از پروژه داس استفاده کنید ..

  8. #8
    منظورم از تبدیل شدن اینه که کدهاشو دوباره باید بنویسم هلپی چیزی هست که بدونم دستوراتش چی هست و چیکار میکنه؟

  9. #9
    تنها ویژوال فاکس 3 بود که یک کانورسیشن خوب برای تبدیل از داس به ویژوال داشت . تازه اونم به شرطی که برنامه هایتان در داس بصورت استاندارد و توسط دیزاینر ها تولید شده بود
    برای نوشتن همچین کانورتری با این ابعاد و استفاده کم معمولا کسی پیش قدم نمیشه
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  10. #10
    سلام آقا کیا

    منظورم این نیست که کانورتور واسش بنویسم

    منظورمن اینه که این پروزه ام میخوام تحت و.یندوز کار کنه متوجه شدی عزیز

    حالا من ایمپورتش کردم با ریپورتهاش مشکل دارم

  11. #11
    بدون تبدیل درست کار نخواهد کرد.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  12. #12
    به نظر شما الان من چیکار کنم

    یه پروژه جدید باز کردم تک تک کدهامو ایمپورت کردم توی تب کد ولی خیلی بد جور و بد جا قرار داره
    ولی قسمتهایی که حالت فرم داره مثه قسمت ثبت راننده با کمک یه برنامه کمکی که اسماش fstr هست فکر کنم مال شرکت نفته فیلدهای ثبت رو با کمک اونا فارسی مینویسم و ثبت میشن توی ویژوال مشکل دارم و اونا رو نمیتونه بخونه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    اگر نمی خواهید دوباره بنویسید شما می تونید کل پروژه تونو توی همون داس بزارید و شورتکاتشو توی ویندوز راه اندازی کنید.
    توابع نفت مربوط به داسه نه ویندوز.
    بنابراین فقط یک راه دارید . در ویندوز پروژه جدیدی ایجاد کنید و بعضی از کدها را آنهم با تغییر از داس کپی کنید . قبلا هم عرض کردم به هر حال روش شی گرائی با روش داس متفاوت است.
    حتی روش اتصال به بانک . چون تعریف دیتابیس در داس با ویژوال نیز متفاوت است.
    کارپرزحمتی است

  14. #14
    شورتکاتشو توی ویندوز راه اندازی کنید.
    یعنی توی وی‍ژوال راه میوفته؟ میشه بازش کنی؟

    توابع نفت مربوط به داسه نه ویندوز.
    حاجی منم که گفتم توی پروژه ام که توی داسه از این توابع استفاده میکنم برای ویژوال چه کاری باید بکنم بجای توابع نفت

    حتی روش اتصال به بانک . چون تعریف دیتابیس در داس با ویژوال نیز متفاوت است.
    اینجاشو مشکلی ندارم

  15. #15
    نه تحت داسه فقط توی ویندوز کار می کنید.

    از خود فاکس پرو استفاده می کنید و یا از OCX هایی که وجود دارد


    منظور این نیست که پشتیبانی نمی شود منظور این است که چیزهای جدید اضافه شده است.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  16. #16
    سلام

    میشه بیشتر درباره شورتکات و تواع نفت در ویژوال بیشتر صحبت کنید و اینکه در کد هایی که از داس به ویژوال کپی میکنم بجای اینکه از توابع نفت استفاده کنم یه فیلدی بخوام بذارم که بتونم فارسی بنویسم چه کدی رو باید استفاده کنم

  17. #17
    shortcut یک لینک به برنامه اجرایی است.

    توابع شرکت نفت تحت داس هستند.

    توی ویژوال باید از عناصر ویژوال مانند TextBox استفاده کنید و آنرا راست به چپ کنید یعنی


    RightToLeft =.T.



    یعنی باید کل برنامه از نو نوشته بشه. بخصوص عناصر رابط کاربر.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  18. #18
    دوستان اگه بخواهیم از اول شروع کنیم و تحت داس را کنار بگذاریم از کجا شروع کنیم وژوالفاکس پرو یا دلفی؟

  19. #19
    این بسته به شما دارد که کدام را انتخاب کنید.

    اما ویژوال فاکس پرو راحتتر است اما مشکلات بعدی مانند فارسی کردن اکثر چیزها دارد اما دلفی مشکلتر و دردسر بعدی کمتر دارد.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  20. #20

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط rezaTavak مشاهده تاپیک
    این بسته به شما دارد که کدام را انتخاب کنید.

    اما ویژوال فاکس پرو راحتتر است اما مشکلات بعدی مانند فارسی کردن اکثر چیزها دارد اما دلفی مشکلتر و دردسر بعدی کمتر دارد.
    استاد گرامی با تشکر از راهنمایتان / آیا مشکل فارسی نویسی در ویژوال فاکس پرو حل نشده است؟من برنامه های فاکس پرو قدیمی را تبدیل به ویژوال میکنم ولی در پنجره هاا فارسی نمی نویسد راه حل ان چیست. ممنون

  21. #21
    راههایی که در داس است مانند @ sys ..get دیگر منسوخ شده و باید از فرم و textbox و عناصر ویژوال استفاده کنید.

    سعی کنید برنامه نویسی ویژوال را یاد بگیرید.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    برای استفاده صحیح از زبان فارسی باید در تنظیمات ویندوز زبان عربی اضافه شود.
    در زمینه بهم ریختگی خوب این مشخصه که از داس به ویندوز در همه جا نیاز به تبدیل داره و بطور معمول خوب نشون نمی ده .
    همیشه برای کسانیکه از داس به ویندوز مهاجرت می کنند تا مدتها در ویژوال به سبک داس می نویسند . پس یادتان باشد تفکرات داس را کنار گذاشته و با امکانات ویندوزی برنامه آشنا شوید و مهمترین مبحث شی گرائی است . از کتاب مرجع فاکس 3 استفاده کنید و مطالعه کنید تا مسئله برایتان جا بیفتد باید اشیا را خوب بشناسید .
    شما مقدمات کار را خودتان فراهم کنید بعد وقتی با مفاهیم آشنا شدید شروع کنید به پرسش و پاسخ در این بخش . حتما اساتید کمکتان خواهند کرد.

  23. #23
    استادان گرامی حرف شما متین . من foxpro2.5 را کنار گذاشتم و می خواهم با visual foxpro ورژن 9 را نصب کرده ام برای بدست آوردن برنامه های کوچک و ساده به کدام سایت یا کتاب و یا نرم افزار رجوع کنم . ممنون

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    بنده هم همین را عرض کردم که شما دنبال پروژه یا پرسش نروید . ابتدا یاد بگیرید اصلا ویژوال چیست و چه برتری دارد؟؟؟؟ و آن هم در جوابهای چند خطی نمی گنجد بلکه باید درک کنید .
    اکثر ما هم از داس به ویندوز آمدیم اما ابتدا مفهوم برنامه نویسی شی گرا را باید درک می کردیم تا بعد به ریزه کاریها بپردازیم .
    در داس خواص اشیا و متد ها معنایی نداشت . ریپورت دیزاینر و مفهوم دیتابیس چیز دیگری بود . کانکشنها و استفاده از کلاس و خیلی مسائل دیگر که درک کردنی است و با چند خط نوشته و چند برنامه ریز و درشت نمی توان درک کرد .مبحث rushmor در دیتابیس مهم است .
    خواصی که دیتابیس در ویژوال دارد با جداولی که بنام دیتابیس می شناختیم و محدودیت فیلدها و صدها چیز دیگر.
    کتاب مرجع ویژوال فاکس 3 را حتما بگیرید ...

  25. #25
    با کمی سرچ در اینترنت میتوانید مثالهای زیادی گیر بیاورید . البته از مثالهای کتاب هم میتونید استفاده کنید. بدون تردید آموزش همراه با مشاهده مثالهای متعدد موثرتر خواهد بود.
    البته توی همین سایت هم مثالهای زیادی جهت استفاده ازاشیاء گرفته تا کامپوننتها و... وجود دارد.
    موفق باشید

  26. #26
    از سایتهای www.foxite.com و www.universalthread.com حداکثر استفاده را ببرید
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد تفاوت ها Visual Studio 2005 و Visual Studio .NET
    نوشته شده توسط ali_googerdy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1388, 15:53 عصر
  2. A Visual Studio Add-In That Converts C#‎ Code To Visual Basic
    نوشته شده توسط HO457 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1385, 21:29 عصر
  3. تبدیل پروژه Visual studio 2003به Visual studio2005
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1384, 10:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •