نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: برنامه ساخت setup

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    برنامه ساخت setup

    با سلام به همه دوستان
    من می خوام یه نرم افزار بنویسم که setup بسازه منظورم یه چیزی مثل InstallShield است
    اگر کسی میتونه کمک کنه نظرش رو بگه
    اگه کسی هم سورس آماده سراق داره لطفا معرفی کنه
    با تشکر از همه دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342
    قبل از ایجاد تاپیک جستجو کن
    1 - شما می توانید از ستاپ ساز استفاده کنید مانند InstallShield و ....
    2 - آموزش ساخت Setup بدون هیچ نرم افزاری توسط ویندوز مقاله ای که خودم در سایت قرار دادم
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=79225

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373
    شما هم لطفا قبل از پاسخ دادن متن سوال رو دقیق بخونید
    خودم می دونم که iexpress و InstallShield , wise installation ستاپ می سازن
    من می خوام یک نرم افزار مثل موارد بالا رو خودم تولید کنم چون احتیاج به کنترلهای خاصی
    دارم در ضمن می خوام یک برنامه فارسی تولید کرده باشم
    البته از توجهتون متشکرم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار persianboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    تهرون
    پست
    90
    سلام ، میتونی از کامپوننت FlexCompress for Delphi / C++‎ Builder استفاده کنی .
    فقط حواست باشه که کاملشو بگیری ، demo هم داره ، من خودم واسه برنامه هایی که خودم مینویسم ، با این setup میسازم .
    http://www.componentace.com

  5. #5
    Inno Setup یک برنامه Open-Source تحت دلفی هست. می تونی سورسش را دانلود کنی و مطالعه کنی.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار persianboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    تهرون
    پست
    90
    innosetup خیلی حرفه ایه ، فکر نمی کنم اشخاص زیادی باشن که ازش سر در بیارن . من چند سال که سورساشو میگیرم ولی هیچ کدومو نتونستم کامپایل کنم . ولی کار با اون کامپوننتی که گفتم خیلی سادس . فقط کافیه امکان تغییر رجیستری بهش اضافه کنی و یه خورده demo هاشو دستکاری کنی تا یه setup ساز ساده بتونی درست کنی . اگه نتونستی ازش استفاده کنی بگو .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373
    دوستان از پاسخهایی که دادید ممنونم. برنامه ها رو دانلود می کنم و با هاشون کار می کنم
    اگر سوالی داشتم دوباره تاپیک می زارم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342
    جناب nice boy
    شما هم لطفا قبل از پاسخ دادن متن سوال رو دقیق بخونید
    من خوندم که میگم قبل از ایجاد تاپیک جستجو کن چون یکی از عزیزان چند وقتش پیش یک برنامه Setup نوشته بود که سورس شم در سایت قرار داده است

    موفق و موید باشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373
    نقل قول نوشته شده توسط Valadi مشاهده تاپیک
    جناب nice boy

    من خوندم که میگم قبل از ایجاد تاپیک جستجو کن چون یکی از عزیزان چند وقتش پیش یک برنامه Setup نوشته بود که سورس شم در سایت قرار داده است

    موفق و موید باشید
    پاسخی که شما داده بودید ربطی به متن تاپیک نداشت به همین دلیل من اون جوابو دادم
    در هر حال اگر از جواب من دلگیر شدید از شما معذرت خواهی می کنم
    باز هم از توجه شما ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ساختن Setup
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 09:57 صبح
  2. setup ساختن پروژه در vb6
    نوشته شده توسط roohi_shokooh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 24
    آخرین پست: شنبه 27 آبان 1385, 10:58 صبح
  3. در خواست نرم افزاری برای ساخت setup
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 17:22 عصر
  4. مشکل setup کردن در VB.NET
    نوشته شده توسط vahid_sat در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1384, 06:58 صبح
  5. ساختن فایل setup برای برنامه های با دلفی نوشته شده اند
    نوشته شده توسط eilia_43 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 آذر 1384, 20:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •