نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: معادل دستورات وتوابع فاکس پرو در C#‎ یا vb.net

  1. #1

    معادل دستورات وتوابع فاکس پرو در C#‎ یا vb.net

    سلام
    VFPToolkitNET. رو وقتی دانلود کردم وبه عنوان یه رفرنس توی دات نت استفاده کردم چیز زیاد جالبی اولش به نظرم نیومد اما وقتی توی راهنماش دقت کردم دیدم توابع معادلش رو توی دات نت هم اورده
    مثلا گفته وقتی می خواهیم از brow استفاده کنیم چه دستوراتی در این ابزار نوشته شده تا اون شبیه دستور brow ىر فاکس عمل کنه
    خب میشه از همون دستورات(دستورات اصلی دات نت) بدون استفاده از ابزار فوق(معادل دستورات فاکس) استفاده کرد
    از اینجا هم می تونید دانلود کنید همرا با مثالهاش
    http://foxcentral.net/microsoft/VFPToolkitNET.htm

  2. #2
    مثلا جهت نمایش اطلاعات در فاکس پرو می نویسیم
    brow ?
    اما دردات نت جهت نمایش از این تابع استفاده می کنیم


    [Visual Basic]
    Public Shared Sub Browse(ByVal toView As System.Data.DataView)
    'Create a new form
    Dim oForm As BrowseForm = New BrowseForm()
    oForm.SetData(toView)
    oForm.Show()
    End Sub
    Public Shared Sub Browse()
    Browse(vfpData.oView)End Sub
    [C#‎]
    public static void Browse(System.Data.DataView toView)
    {
    //Create a new form
    BrowseForm oForm = new BrowseForm();
    oForm.SetData(toView);
    oForm.Show();
    }
    public static void Browse(){Browse(vfpData.oView);}


    یا حداقل میشه خیلی راحت شبیه سازی کرد

  3. #3
    این معادل دستور نیست. در واقع کلاسی نوشته اند که توابع فاکس پرو را شبیه سازی کند.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  4. #4
    ببخشید منظور من هم همون شبیه سازیه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •