نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با xmlHttpRequest

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599

    مشکل با xmlHttpRequest

    سلام دوستان
    تا دیروز بدون هیچ مشکلی با استفاده از شیع xmlHttpRequest محتویات یک فرم رو در یک TD نشون میدادم ...ولی الان error میده !!!
    اگه محتویات یک فایل txt ر نشون بدم مشکلی نیست و کار میکنه ولی وقتی میخوام یه صفحه ی aspx رو نشون بدم runtime error میده !
    ممنون میشم راهنمایی کنید !

    document.getElementById('Main').innerHTML=xmlhttp.responseText;


    Main همون TD یا div من هست !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599
    کسی نظری نداره ؟


    var xmlhttp;
    function loadXMLDoc(url)
    {
    xmlhttp=
    null;
    // code for Mozilla, etc.
    if (window.XMLHttpRequest)
    {
    xmlhttp=
    new XMLHttpRequest();
    }
    // code for IE
    elseif (window.ActiveXObject)
    {
    xmlhttp=
    new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    }
    if (xmlhttp!=null)
    {
    xmlhttp.onreadystatechange=state_Change;
    xmlhttp.open(
    "GET",url,true);
    xmlhttp.send(
    null);
    }
    else
    {
    alert(
    "Your browser does not support XMLHTTP.");
    }
    }
    function state_Change()
    {
    // if xmlhttp shows "loaded"
    if (xmlhttp.readyState==4)
    {
    // if "OK"
    if (xmlhttp.status==200)
    {
    document.getElementById(
    'Main').innerHTML=xmlhttp.responseText;

    }
    else
    {
    alert(
    "Problem retrieving data:" + xmlhttp.statusText);
    }
    }
    }



    اگه به تابع LoadXmlDoc یه فایل txt پاس کنم درست کار میکنه ولی اگه یه صفحه ی aspx پاس کنم error میده !

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599
    من قبلا اینکار رو انجام میدادما !! چیزی به ذهنتون نمیرسه راهنمایی کنید ؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599
    اصلا کسی تا حالا اینکار رو انجام داده ؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599
    من همچنان مشکلم حل نشده !!
    دوستان بیاین رو این post یکمی فکر کنیم

تاپیک های مشابه

  1. XMLHttpRequest
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 11:48 صبح
  2. درخواست خارج از Domain با استفاده از XMLHttpRequest روی FF
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1385, 22:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •