نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از دکمه Enter در صفحه Asp.net

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    60

    Tick استفاده از دکمه Enter در صفحه Asp.net

    سلام
    میشه گفت که من تمام کدهایی را که ممکن بود به من کمک کنه از این سایت گرفتم ولی هنوز مشکل دارم .

    یک صفحه Asp 2005 دارم که تعدادی TextBox داره و میخوام هروقت که کلید Enter در یکی از انها فشار داده شد بجای اجرای دکمه Submit ، مکان نما به جعبه متن بعدی بره .

    ممکنه یکی از دوستان یک کد واقعی در اختیار من قرار بده ؟
    من طبق مطالبی که پیدا کرده بودم این دستورات رانوشتم ولی هیچ نتیجه ای نداشت


    Textbox1.attributes.add("onkeypress","sendkeys({TA B})")


  2. #2
    یکی از روشها سریع و راحت اینه که کلید Enter را به Tab تغییر بدی . به این صورت که در تگ Form صفحه این کد را اضافه کنی


    onkeydown=" if(event.keyCode==13) event.keyCode=9;"


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    درست سرچ نکردی ، اگر سرچ کردی بودی پیدا میکردی ،

    <script>
    document.onkeydown = checkKeyCode;
    function checkKeyCode()
    {
    if (event.keyCode==13)
    event.keyCode=9;
    }
    </script>


  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    60

    تشکر

    سلام
    خیلی از این کد هنرمندانه شما ممنونم . کاملا جواب داد .
    فقط اگر ممکنه به من بگید که اشکال این کد کجاست که اجرا نمیشه ؟ من سعی کردم همون کد شما را به ویژوال بیسیک بنویسم .


    <
    scriptlanguage="vbscript"type="text/vbscript">

    document.onkeydown=checkKeyCode
    function
    checkKeyCode
    ifevent.keycode=13 thenevent.keycode=9

    end
    function
    </
    script>

تاپیک های مشابه

  1. Enter در نقش کلیک !
    نوشته شده توسط m.hamidreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1392, 00:33 صبح
  2. استفاده از کلید enter بجای tab
    نوشته شده توسط visual_sadegh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 16:37 عصر
  3. کنترلها و کلید Enter
    نوشته شده توسط Future در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 21:39 عصر
  4. کار با دکمه enter
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 خرداد 1386, 12:58 عصر
  5. enter
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 15:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •