نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: تغییر تمام connection های برنامه

  1. #1

    Tick تغییر تمام connection های برنامه

    در websiteها قابلیتی وجود دارد که میتوان connectionstring برنامه را طوری تعریف کرد که زمانی که برنامه را به یک سیستم دیگر منتقل میکنیم تنها با تغییر connectionstrig در فایل web.configبرنامه ،تمام connection ها درست کار میکند .حالا سوال من اینکه که میشه توی پروژه ها هم چنین کاری کرد.لطفا توضیح بدید.

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط merychobi مشاهده تاپیک
    در websiteها قابلیتی وجود دارد که میتوان connectionstring برنامه را طوری تعریف کرد که زمانی که برنامه را به یک سیستم دیگر منتقل میکنیم تنها با تغییر connectionstrig در فایل web.configبرنامه ،تمام connection ها درست کار میکند .حالا سوال من اینکه که میشه توی پروژه ها هم چنین کاری کرد.لطفا توضیح بدید.
    توی پروژه ها یعنی کجا ؟
    فکر میکنم منظورتون windos application بوده. در اینصورت از Settings استفاده کنید. (App.config)
    همه جا میتونید از یک فایل xml برای ذخیره سازی پیشفرضهای برنامه استفاده کنید.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    فایل app.configپروژه رو پیدا نکردم اگه میشه بگید کجاست ؟؟؟؟؟؟؟
    ویک مثال درباره نحوه ذخیره connection stringدر فایل configواستفاده ان در برنامه بزنید؟؟؟؟؟

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط merychobi مشاهده تاپیک
    فایل app.configپروژه رو پیدا نکردم اگه میشه بگید کجاست ؟؟؟؟؟؟؟
    ویک مثال درباره نحوه ذخیره connection stringدر فایل configواستفاده ان در برنامه بزنید؟؟؟؟؟
    1-در قسمت properties پروژه به سربرگ setting برید و بعد از ایجاد اولین تغییرات، فایل app.config ساخته میشه.
    2- در همین سایت من قبلا یک مقاله معرفی کرده بودم. جستجو کنید...
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  5. #5
    اگه ممکنه چند تا کلمه کلیدی برای جستجو بگید چون من پیدا نکردم

  6. #6
    WindowsApplication3.Properties.Settings set = new WindowsApplication3.Properties.Settings();
    ================================
    SqlConnection sqlconn = new SqlConnection(set.Constr);

  7. #7
    بعد شما می تونید تو لود صفحه اول setting رو تغییر بدید......

  8. #8
    اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدید و کدها رو هم در قسمت کد تایپ کنید.

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط merychobi مشاهده تاپیک
    اگه ممکنه چند تا کلمه کلیدی برای جستجو بگید چون من پیدا نکردم
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=83916
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  10. #10
    من ابتدا یه متغیر از setting ام تعریف کردم ....
    WindowsApplication3.Properties.Settings set = new WindowsApplication3.Properties.Settings();

    بعد هر جا نیاز به اتصال به بانک داشتم از اون متغیر استفاده می کنم :
     SqlConnection sqlconn = new SqlConnection(set.Constr);

    و در هنگام لود اولین صفحه پروژه اگه خواستم رشته اتصال رو تغییر بدم اینکار رو انجام می دم.

  11. #11
    خوب ببخشید رشته تماس رو کجا گذاشتید
    متغییر setting رو کجا تعریف کردید!!!!!!!!

  12. #12
    ببخشید به این سوال هم جواب بدید .چه طوری می فهمیم مقدار comboboxکه هم اکنون انتخاب کردیم چیه؟؟؟؟؟

  13. #13

  14. #14
    ببخشید به این سوال هم جواب بدید .چه طوری می فهمیم مقدار comboboxکه هم اکنون انتخاب کردیم چیه؟؟؟؟؟

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط merychobi مشاهده تاپیک
    ببخشید به این سوال هم جواب بدید .چه طوری می فهمیم مقدار comboboxکه هم اکنون انتخاب کردیم چیه؟؟؟؟؟
    بسته به نیاز به کمک یکی از این خواص : SelectedValue, SelectedIndex ,SelectedItem
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  16. #16
    نقل قول نوشته شده توسط omid_pc مشاهده تاپیک
    من ابتدا یه متغیر از setting ام تعریف کردم ....
    WindowsApplication3.Properties.Settings set = new WindowsApplication3.Properties.Settings();

    بعد هر جا نیاز به اتصال به بانک داشتم از اون متغیر استفاده می کنم :
     SqlConnection sqlconn = new SqlConnection(set.Constr);

    و در هنگام لود اولین صفحه پروژه اگه خواستم رشته اتصال رو تغییر بدم اینکار رو انجام می دم.
    متغییر setting رو کجا تعریف کردی؟؟؟؟؟
    رشته تماس رو کجا گذاشتی؟

  17. #17
    نقل قول نوشته شده توسط merychobi مشاهده تاپیک
    متغییر setting رو کجا تعریف کردی؟؟؟؟؟
    رشته تماس رو کجا گذاشتی؟
    Settingsیک کلاس در فضای نام Properties است
    برای تعریف مقادیر دلخواه روی پروژه کلیک راست کنید و Properties رو انتخاب کنید. سپس Settings و بعد مقادیر رو تعریف کنید


    http://www.codeproject.com/KB/cs/Sys...iguration.aspx
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  18. #18
    پیشنهاد میکنم این لینک رو هم ببینید :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=85635
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Pioneers
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    217
    در پاسخ به پست 14، خاصیت Text هم بکار میره.

  20. #20
    نقل قول نوشته شده توسط omid_pc مشاهده تاپیک
    من ابتدا یه متغیر از setting ام تعریف کردم ....
    WindowsApplication3.Properties.Settings set = new WindowsApplication3.Properties.Settings();

    بعد هر جا نیاز به اتصال به بانک داشتم از اون متغیر استفاده می کنم :
     SqlConnection sqlconn = new SqlConnection(set.Constr);

    و در هنگام لود اولین صفحه پروژه اگه خواستم رشته اتصال رو تغییر بدم اینکار رو انجام می دم.
    من هم از این روش استفاده کردم ولی در هنگام loadصفحه این خطا رو میده

    An unhandled exception of type 'System.ArgumentException' occurred in System.Data.dll

    Additional information: Keyword not supported: '"data source'.

  21. #21
    نقل قول نوشته شده توسط merychobi مشاهده تاپیک
    من هم از این روش استفاده کردم ولی در هنگام loadصفحه این خطا رو میده
    کدتون رو اینجا بزارید(توی Code Tag) که مشخص باشه.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

تاپیک های مشابه

  1. تغییر دیتابیس فعال در زمان اجرا بدون ایجاد مجدد Connection
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 13:02 عصر
  2. تغییر Connection String
    نوشته شده توسط aidinwashere در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 29 مهر 1386, 15:17 عصر
  3. تعریف متغییر ها command,connection
    نوشته شده توسط prince-of-persia در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1385, 06:46 صبح
  4. تغییر خودبه‌خود Connection String
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 19:00 عصر
  5. نحوه تغییر connection در crystal report
    نوشته شده توسط razieh_sh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آذر 1384, 22:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •