نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کپی کردن یا تکثیر یک شی در زمان اجرای برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    1,054

    کپی کردن یا تکثیر یک شی در زمان اجرای برنامه

    من می خواهم در زمان اجرای برنامه از روی یک کنترل مانند امیج باکس کپی تهیه کنم . در زمان طراحی تعداد مورد نیاز از این کنترل را نمی دانیم . این کار چگونه ممکن است؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    خوب دوست عزیز
    میتونی از کد زیر استفاده کنی .مثلا اگر تو به تعداد رکوردهای یک جدول به imageboxنیاز داشته باشی ابتدا یک image boxروی فرم قرار بده و شماره indexاونو بذار صفر.بعد از کد زیر استفاده کن:

    If Not Adodc1.Recordset.RecordCount = 0 Then
    Adodc1.Recordset.MoveFirst
    End If
    i = 0
    While Not Adodc1.Recordset.EOF
    If i = 0 Then
    Image1(0).Picture = Adodc1.Recordset.Fields("aks")
    Top = Image1(0).Height
    Else
    Load Image1(i)
    Image1(i).Visible = True
    Image1(i).Picture = Adodc1.Recordset.Fields("aks")
    If h > 6000 Then
    Image1(i).Top = Top
    Image1(i).Left = Image1(0).Left - 3000
    End If
    End If
    Wend
    End If

    البته در قسمتی که heightرو چک کردم باید خودت با توجه به اندازه فرمت عدد بدی.در ضمن من فرض کردم که در فیلد aksاز این رکورد آدرس عکس هر رکورد هست.
    اگر کمک خواستی بگو بیشتر توضیح بدم. :wink:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •