نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: گزارش کریستال ریپورت با فیلتری داخل آن

  1. #1

    گزارش کریستال ریپورت با فیلتری داخل آن

    با سلام. می خوام یک گزارش با فیلتر ایجاد کنم که عبارت فیلتر داخل فیلد باشد.مثلا فیلد پرسنل داخل اطلاعات پرسنلی است.با گذاشتن فیلتر پرسنل، اطلاعات پرسنلی را بیاورداما کدهای زیر که نوشته ام عبارت فیلتر باید دقیقا مشابه فیلد باشد. باید چه کار کنم؟

     selectFormula = filterExpressionsTextBox.Text + "{" + ls_tablename + "." + ls_filter + "} like '" + criteriaTextBox.Text + "'";

    string reppath = Application.StartupPath + "\\Source\\GUI\\CrystalReportInformationFilter.rpt  ";
    repdoc.Load(reppath);
    repdoc.SetDataSource(r_parentDataTable);
    crystalReportViewer1.SelectionFormula = selectFormula;
    repdoc.RecordSelectionFormula = selectFormula;
    crystalReportViewer1.ReportSource = repdoc;
    setLogIn(conInfo, repdoc);

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    فیلتر کردن

    من به شما یه پیشنهاد بهتری دارم
    از فیلتر استفاده نکنین و به جای اون از


    report.DataDefinition.RecordSelectionFormula="{tab lename.field}=value"

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط behzadk مشاهده تاپیک
    من به شما یه پیشنهاد بهتری دارم
    از فیلتر استفاده نکنین و به جای اون از


    report.DataDefinition.RecordSelectionFormula="{tab lename.field}=value"
    سلام دوست عزیز.اولا تفاوت بین متد RecordSelectionFormula , SelectionFormula در چیست؟و چرا گفتید RecordSelectionFormula بهتره؟
    ثانیا شما در مورد مشکل من توضیحی ندادید.کدی که شما پیشنهاد دادید {tablename.field}=value باز هم باید value دقیقا مشابه با فیلد field از جدولtablename باشد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •