نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از DLL

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    27

    استفاده از DLL

    سلام دوستان.

    چگونه می توان در وی بی از یک فایل Dll استفاده کرد؟

    با تشکر.پیری

  2. #2
    با سلام خدمت دوست گرامی

    باید از منوی Project گزینه Reference رو انتخاب کرده و با کلید browse که در آن جا وجود دارد، dll خود را فراخوانی کنی. سپس در داخل وی بی می توانی یک متغیر از نوع آن dll بسازی.

    به فرض مثال اگر از گزینه های مسیر گفته شده، Microsoft Scripting Runtime رو انتخاب کنیم می توانیم به گزینه های مربوط به FileSystemObject دسترسی داشته باشیم و عملیات کپی، حذف و ... را از داخل وی بی انجام دهیم.

    برای اجرای مثال زیر هم، بعد از اضافه کردن گزینه بالا، یک TextBox روی صفحه قرار بده و خاصیت MultiLine آن را به True تغییر بده. سپس در هر جایی که صلاح می دونی کد زیر رو اضافه کن و نتیجه رو ببین. امیدوارم فایل Config.txt در مسیر یاد شده وجود داشته باشد (اگه نبود هر فایل متنی دیگری که خواستی مسیردهی کن).


        Dim x As New FileSystemObject
    Dim y As TextStream
    Set y = x.OpenTextFile("C:\windows\Config.txt"&#41 ;
    Text1.Text = y.ReadAll

    با احترام- خدانگهدار

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    217

    Lightbulb نوشتن در فایل با خاصیت overwrite

    نقل قول نوشته شده توسط روح اله معینی زاده مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوست گرامی

    باید از منوی Project گزینه Reference رو انتخاب کرده و با کلید browse که در آن جا وجود دارد، dll خود را فراخوانی کنی. سپس در داخل وی بی می توانی یک متغیر از نوع آن dll بسازی.

    به فرض مثال اگر از گزینه های مسیر گفته شده، Microsoft Scripting Runtime رو انتخاب کنیم می توانیم به گزینه های مربوط به FileSystemObject دسترسی داشته باشیم و عملیات کپی، حذف و ... را از داخل وی بی انجام دهیم.

    برای اجرای مثال زیر هم، بعد از اضافه کردن گزینه بالا، یک TextBox روی صفحه قرار بده و خاصیت MultiLine آن را به True تغییر بده. سپس در هر جایی که صلاح می دونی کد زیر رو اضافه کن و نتیجه رو ببین. امیدوارم فایل Config.txt در مسیر یاد شده وجود داشته باشد (اگه نبود هر فایل متنی دیگری که خواستی مسیردهی کن).


        Dim x As New FileSystemObject
    Dim y As TextStream
    Set y = x.OpenTextFile("C:\windows\Config.txt")
    Text1.Text = y.ReadAll

    با احترام- خدانگهدار
    سلام
    من می خواهم در فایلی بنویسم بصورتی که روی اطلاعات قبلی فایل بنویسد نه اینکه به ته فایل اضافه کند
    میشه راهنماییم کنید.

    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MMR_1344
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    630
    باید نحوه گشودن فایل رو معین کنی اگر فایل بصورت نوشتنی (Write) باز بشه کلیه اطلاعات اون ازبین میره و اطلاعات جدید در اون نوشته میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •