نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل در ورود داده های فارسی در برقراری php با Sql Server

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    4

    Question مشکل در ورود داده های فارسی در برقراری php با Sql Server

    با سلام خدمت همه دوستان برنامه نویس حرفه ای
    من توسط php ارتباطی را با بانک اطلاعاتی در Sql Server برقرار کردم.
    اما...
    داده های ورودی که فارسی میباشند در sql ناخوانا می باشند و تغییر می کنند.

    مواردی که رعایت کردم به ای ترتیب می باشد.
    1- استفاده از UTF8 در سورس کد php
    2- استفاده از COLLATION و character set "Arabic_bin"
    3- استفاده از حرف N در اول query که باعث ورود اطلاعات به منظور ورود داده های فارسی
    4- استفاده از Data Type . Nvarchar

    دوستان من این کارها را انجام دادم ولی باز دوباره اطلاعات ورودی در SQL تغییر می کند
    به غیر از این راه ها می توانید منو کمک کنید تا این مشکل را برطرف کنم.

    ولی فکر کنم این سوال خیلی خیلی ساده و پیش پا افتاده باشه.
    فقط زیاد نخندین.

    ممنون از همه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار musiox
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    269
    با تابع های اکستنشن mssql وصل می شی؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    4

    Wink

    سلام
    با تشکر از شما
    بله با اکستنشن های mssql وصل می شم.
    به صورت مستقیم و نه با ODBC
    اگه نمونه کدی برای اتصال به دیتابیس البته با داده فارسی به من بدهید خیلی ممنونتون می شم.
    البته من یک طراح حرفه ای وب سایت هستم.
    امیدوترم بتونم در اون زمینه . مشکل یا همکاری خواستید بتونم راهنمایی یا کمکتون کنم.
    البته من تازه شروع به یادگیری PHP کردم ولی انقدرهم ناشی نیستم.
    ممنون از توجهتون.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار musiox
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    269
    توی منجر اینطوریه؟ یا اطلاعاتی هم که توی صفحه چاپ می شه توی فرمت درست نیست؟
    اینم که یادت نرفته؟
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" />

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    4

    Smile

    سلام دوست عزیز
    همونطوری که در تاپیک اول گفتم تمامی این کارهارو انجام دادم
    اینم کد استفاده شده برای insert و ورود اطلاعات به دیتابیس

    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">

    <?php

    $query ="insert into malek (OwnerName,OwnerTel,OwnerAddress,radio,check_A) values (";
    $query = $query."N'".$_GET['OwnerName']."',";
    $query = $query."N'".$_GET['OwnerTel']."',";
    $query = $query."N'".$_GET['OwnerAddress']."',";
    $query = $query."'".$_GET['radio']."',";
    if(empty($_GET['check']))
    {$query = $query."0)"; }
    else {$query = $query."'".$_GET['check']."')";}

    $msqlconc = mssql_connect("behzad","sa","33383091",CP_UTF8);
    if ( ! $msqlconc )
    die( "Couldn't connect to MSSQL" );
    echo $query;
    mssql_select_db("RealEstate", $msqlconc);
    mssql_query($query,$msqlconc);
    mssql_close($msqlconc);
    ?>



    فکر کنم احتمال آخر ایراد از ویندوزم باشه ولی موقعی که داده رو مستقیم و دستی توی دیتابیس وارد می کنم از نظر فارسی مشکل نداره ولی با php که می فرستم مشکل داره.

    ممنونم بازم.
    اگر در رابطه با طراحی و دیزاین سایت کمکی خواستید به صورت کاملا حرفه ای در خدمتم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار musiox
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    269

    mssql_connect ([ string $servername [, string $username [, string $password [, bool $new_link ]]]] )

    این تابع codepage رو نمی گیره . تا اونجایی که من می دونم یه مشکل با این توابع همینه . چون منم قبلا باهاش همین مشکل رو داشتم . شما می تونی از COM استفاده کنی . من با اون امتحان این مشکل رو ندارم . البته بگم سیستم من مشکل داره و نمی تونم sql server 2000 رو روش نصب کنم . الانم 97 روی سیستم من داره کار می کنه . من قبلا که یه پروژه با php و sql server 200 نوشته بودم نمی دونم توابع odbc بود یا mssql ( شایدم جفتشون بود ) , ولی با داده های unicode مشکل داشت و بهم خطا میداد . اینم بگم که سرعت تابع های mssql خیلی بیشتر از استفاده از اشیا کامه . در ضمن نمایش اطلاعات بوسیله php با همون توابع mssql مشکل نداره فقط توی دیتا بیس توسط منجر بخوای ویرایش کنی, در هم بر هم نشون میده .

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ورود داده های فارسی در برقراری php با Sql Server

    سلام دوست عزیز به این روش مشکله من حل شد

    $stemp = iconv("UTF-8","Windows-1256","تست");
    mssql_query("INSERT INTO manategh values('".$stemp."');");

  8. #8

    Talking نقل قول: مشکل در ورود داده های فارسی در برقراری php با Sql Server

    سلام دوست عزیز به این روش مشکله من حل شد
    کد:
    $stemp = iconv("UTF-8","Windows-1256","تست");
    mssql_query("INSERT INTO manategh values('".$stemp."');");
    سلام دوستان
    روش هایی که دوستان ارائه میکنند بعضا خیلی خوبه ولی من ترجیح میدم اساسا از php_mssql.dll استفاده نکنم و به جاش از php_sqlsrv.dll استفاده کنم که خیلی بهتر عمل میکنه.
    شما هم حتما اونو امتحان کنید.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار javad3d
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    33

    نقل قول: مشکل در ورود داده های فارسی در برقراری php با Sql Server

    نقل قول نوشته شده توسط rizashshka مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    روش هایی که دوستان ارائه میکنند بعضا خیلی خوبه ولی من ترجیح میدم اساسا از php_mssql.dll استفاده نکنم و به جاش از php_sqlsrv.dll استفاده کنم که خیلی بهتر عمل میکنه.
    شما هم حتما اونو امتحان کنید.
    با سلام

    با اونكه من هم ا extension=php_sqlsrv_ts.dll استفاده مي كنم مشكل فارسي رو دارم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: مشکل در ورود داده های فارسی در برقراری php با Sql Server

    سلام
    مشکل نه از ويندوز نه از
    php !!
    چون
    php و sql با هم mach نيستن همچين مشکلی پيش مياد.
    من برای خاندن اطلاعاتی کيه به صورت فارسی وارد شده بودن تنها تونستم به کد اسکی تبديل کنم و معادل سازی کنم.
    اما برای ورود اطلاعات راهی پيدا نکردم تمامی راه هايی که دوستان گفتن رو هم امتهان کرده بودم اما نشد.


  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار javad3d
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    33

    نقل قول: مشکل در ورود داده های فارسی در برقراری php با Sql Server

    خودم يك راهي پيدا كردم.....

    اگه يونيكد رو اين

    <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; CHARSET=big5">

    بزاريم درست ميشه
    البته Sql 2k5 كه به صورت arabic نصب شده و استفاده از php_sqlsrv_ts.dll

  12. #12

    نقل قول: مشکل در ورود داده های فارسی در برقراری php با Sql Server

    نقل قول نوشته شده توسط javad3d مشاهده تاپیک
    خودم يك راهي پيدا كردم.....

    اگه يونيكد رو اين

    <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; CHARSET=big5">

    بزاريم درست ميشه
    البته Sql 2k5 كه به صورت arabic نصب شده و استفاده از php_sqlsrv_ts.dll
    میشه بیشتر توضیح بدی
    من متوجه این خط آخر نشدم
    البته Sql 2k5 كه به صورت arabic نصب شده و استفاده از php_sqlsrv_ts.dll

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت Response.Redirect با Server.Transfer و Server.Execute
    نوشته شده توسط odiseh در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 بهمن 1388, 20:13 عصر
  2. Link Server &amp; Import Data In SQL Server 2000
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 13:53 عصر
  3. طای HTTP/1.1 500 Server Error Server: Microsoft-IIS/5.1 Date...
    نوشته شده توسط nak303 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 10:02 صبح
  4. پیغام خطا پس از نصبSQL Server 2000 روی Windows Server 2003
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •