نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با comctl32.dll-visual style

  1. #1

    Tick مشکل با comctl32.dll-visual style

    با سلام.
    دوستان من با comctl32.dll مشکل دارم.
    همون طور که میدونید از این dll برای apply کردن visual style تو برنامه استفاده میشه ولی وقتی تو برنامه ازش استفاده میکنم dialog box برنامه باز نمیشه!
    کسی میتونه کمک کنه؟

  2. #2
    کدام امکانات و توابع را مورد استفاده قرار دادید و به چه صورت ؟(حداقل یک قطعه کد کوتاه نیاز است تا بتوانیم کمک کنیم)

    آیا آن را به برنامه لینک کردید ؟
    ضمنا شما باید قبل از نمایش dialog box توابعی مثل : ()InitCommonControls و یا نسخه EX آن را فراخوانی کرده باشید.

  3. #3
    از تابع InitCommonControls(); به درستی استفاده نکرده بودم.

تاپیک های مشابه

  1. Visual Style
    نوشته شده توسط saati_h در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 مهر 1385, 11:53 صبح
  2. تبدیل تقویم میلادی به شمسی در comctl32.dll
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1384, 18:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •