نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: HTTP Error 500 Internal server error

  1. #1

    HTTP Error 500 Internal server error

    با سلام

    یک برنامه با ASP و SQL server 2000‌نوشته ام و در اینترنت بارگذاری کرده ام. در بخشی که مربوط به UPDATE رکوردست ها میباشد مشکلی وجود ندارد و عمل می کند (مثلا ویرایش مطالب) ولی در قستمهایی که مربوط به ADD‌ یا DELETE اطلاعات است پیغام HTTP Error 500 Internal server error را می دهد

    نمیددونم مشکل کجاست . Connection‌به بانک اطلاعاتی و جداول هم بصورت معمول هست. لطفا من رو راهنمایی کنید ...

    ممنون

  2. #2

    ?

    روی سرور کامپیوتر خودت error میده یا رو سرور اینترنت؟

  3. #3

    Unhappy سلام

    روی سرور اینترنت error میده روی کامپیوتر خودم درست کار میکنه من تمام حق دسترسی ها رو در SQL تعریف کردم قبل از اینکه بانک روی اینترنت بزارم و جالب اینه که فقط موقع حذف و اضافه کردن خبر error میده ولی زمان ویرایش error نمیده خیلی ممنون میشم اگر کمکم کنی

  4. #4

    چند راه حل

    1. اگه ارتباط بین دیتابیس داری به رو ش زیر تغییر بده
    <!--#include file="../Connections/conn.asp" -->
    <!--#include file="Connections/conn.asp" -->
    2.این قسمت رو نگاهی بنداز
    Recordset1.Source = "SELECT * FROM ,
    Recordset1.CursorType = 1
    Recordset1.CursorLocation = 2
    Recordset1.LockType = 3

    Recordset1.Open()
    3.
    3 با مرورگری مثل OPERA چک کن لاین ERROR بهت میگه.

  5. #5

    شدیدا" نیاز به کمک دارم

    سلام
    من در پایین کل مشکل رو مینویسم ممنون میشم اگر کمک کنی
    1- Connection[FONT='Arial','sans-serif'] با بانک [/FONT]SQL[FONT='Arial','sans-serif'] برقرار شده است و مشکل نحوه اتصال به بانک نیست، بلکه مشکل در زمان [/FONT]ADD[FONT='Arial','sans-serif'] یا [/FONT]DELETE[FONT='Arial','sans-serif'] کردن یک رکوردست بوجود میاید که قطعا مربوط به دسترسی [/FONT]USER[FONT='Arial','sans-serif'] به این دو عمل "درج" و "حذف" اطلاعات می باشد و نمیدونم از کجا این دسترسی ها رو در هاست درست کنم .[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']این دستورات [/FONT]connection[FONT='Arial','sans-serif'] به بانک هست:[/FONT]
    <%
    '/// Database Connection Using a SQL Server database ////
    dim objconn
    set objconn=server.CreateObject("ADODB.Connection")
    objconn.Open "Provider=sqloledb;" & _
    "Data Source=آدرس IP;" & _
    "Initial Catalog=cms_table;" & _
    "User ID=کاربر ایجاد شده;" & _
    "Password=رمز عبور"
    %>
    [FONT='Arial','sans-serif']که مشکلی هم نداره و ارتباط برقرار میشه [/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']این دستورات ایجاد یک رکوردست جدید در بانک هست که در واقع مشکل همین جا بوجود میاد :[/FONT]
    <%
    dim objrsnew
    Set objrsnew=server.createobject("ADODB.Recordset[FONT='Arial','sans-serif']"([/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif'][/FONT]objrsnew.Open "news",objconn, ,adlockOptimistic,adCmdTable
    objrsnew.AddNew
    ….
    ….
    objrsnew("editdate")=dateshamsi
    objrsnew.update

    %>
    [FONT='Arial','sans-serif']این هم بخش افزودن یک رکورد جدیده (مثلا خبر جدید)[/FONT]

    [FONT='Arial','sans-serif']که هنگام اقدام به ذخیره اطلاعات پیغام زیر دریافت میشود[/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif'][/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif'][/FONT]
    [FONT='Arial','sans-serif']همین حالت برای بخش [/FONT]DELETE [FONT='Arial','sans-serif'] هم وجود دارد :[/FONT]
    <%
    objrsedit.delete
    objrsedit.update
    %>
    [FONT='Arial','sans-serif']اینجاست که من واقعا نمیدونم مشکل چیه ؟؟؟ چون روی [/FONT]Local[FONT='Arial','sans-serif'] خودم درست کار میکنه و اینکه برای [/FONT]EDIT[FONT='Arial','sans-serif'] رکورها هم مشکلی وجود نداره ... ولی در مورد اضافه و حذف اطلاعات این مشکل وجود داره .[/FONT]

  6. #6

    Wink هنوز مشکل حل نشده کمک

    با سلام و معذرت بابت ایراد در کپی کد

    1- Connection با بانک SQL برقرار شده است و مشکل نحوه اتصال به بانک نیست، بلکه مشکل در زمان ADD یا DELETE کردن یک رکوردست بوجود میاید که قطعا مربوط به دسترسی USER به این دو عمل "درج" و "حذف" اطلاعات می باشد و نمیدونم از کجا این دسترسی ها رو در هاست درست کنم .
    این دستورات connection به بانک هست:
    <%
    '/// Database Connection Using a SQL Server database ////
    dim objconn
    set objconn=server.CreateObject("ADODB.Connection")
    objconn.Open "Provider=sqloledb;" & _
    "Data Source=آدرس یا آی پی سایت;" & _
    "Initial Catalog=cms_table;" & _
    "User ID=نام کاربر ایجاد شده در کنترل پنل;" & _
    "Password=کلمه عبور"
    %>
    که مشکلی هم نداره و ارتباط برقرار میشه
    این دستورات ایجاد یک رکوردست جدید در بانک هست که در واقع مشکل همین جا بوجود میاد :
    <%
    dim objrsnew
    Set objrsnew=server.createobject("ADODB.Recordset"(
    objrsnew.Open "news",objconn, ,adlockOptimistic,adCmdTable
    objrsnew.AddNew
    ….
    ….
    objrsnew("editdate")=dateshamsi
    objrsnew.update

    %>
    این هم بخش افزودن یک رکورد جدیده (مثلا خبر جدید)

    که هنگام اقدام به ذخیره اطلاعات پیغام زیر دریافت میشود

    همین حالت برای بخش DELETE هم وجود دارد :
    <%
    objrsedit.delete
    objrsedit.update
    %>
    اینجاست که من واقعا نمیدونم مشکل چیه ؟؟؟ چون روی Local خودم درست کار میکنه و اینکه برای EDIT رکورها هم مشکلی وجود نداره ... ولی در مورد اضافه و حذف اطلاعات این مشکل وجود داره .

    واقعا ممنون میشم اگر بتونید راهنمایی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. Internal Error
    نوشته شده توسط mahboobeh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1385, 22:39 عصر
  2. طای HTTP/1.1 500 Server Error Server: Microsoft-IIS/5.1 Date...
    نوشته شده توسط nak303 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 10:02 صبح
  3. خطای HTTP/1.1 500 Internal Server Error
    نوشته شده توسط Alireza-st در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1384, 07:27 صبح
  4. Internal Server ERROR
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1383, 21:08 عصر
  5. Error 500 internal server
    نوشته شده توسط unico در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 آذر 1382, 19:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •