نمایش نتایج 1 تا 35 از 35

نام تاپیک: ارتباط راه دور با IP Valid

  1. #1

    ارتباط راه دور با IP Valid

    سلام
    من میخوام یه دیتابیس رو روی یک شبکه قرار بدم دیتابیس هم از تو SQL Server هستش و میخوام با استفاده از Ip Valid از راه دور یعنی از یک شبکه دیگه که در جای دیگه ای قرار داره از این دیتابیس سرویس بگیرم حالا میخوام بدونم که آیا موقع نصب SQL Server 2000 باید گزینه های خاصی رو انتخاب کنم یعنی نصب خود SQL Server هم شرایط خاصی خواهد داشت یا همون به صورت Local میشه نصبش کرد و اینکه چه کارهای دیگه ای باید انجام بدم چون اولین باره که این کار رو انجام میدم از دوستا تقاضا دارم که هر کس هر تجربه ای که تو این زمینه داره ما رو بی نصیب نزاره .
    -------------
    ممنون از همه .

  2. #2
    تنظیمات خاصی نمی خواد.
    sql server رو نصب کنید
    و بعد از کامپیوترهای دیگه با IP Valid بهش وصل بشید.

    البته اگه از شبکه داخل دارید با این دیتابیس کار می کنید این راهکار درستی نیست و نیاز به IP داخلی دارید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    516

    به حالت Mix Mode نصب کن

    سلام
    SQL را به حالت Mix Mode نصب کن که بتونی بعدا از طریق IP آن را رجیستر کنی.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    236
    سلام
    منم چنین مشکلی دارم.
    یک خط adls با آی پی ولید دارم. ولی از راه دور نمی تونم با وارد کردن ip وصل بشم
    اگه ممکنه راهنمایی کنید.

  5. #5
    SQL را به حالت Mix Mode نصب کن که بتونی بعدا از طریق IP آن را رجیستر کنی.
    متوجه نمیشم که منظورتون از رجیستر کردن چیه یعنی چطور میشه SQL Server رو با IP رجیستر کرد .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599
    نقل قول نوشته شده توسط Amir_Safideh مشاهده تاپیک
    متوجه نمیشم که منظورتون از رجیستر کردن چیه یعنی چطور میشه SQL Server رو با IP رجیستر کرد .
    منظور دوستمون نوع connect شدن به بانک هست که میتونه بصورت Mixed Mode باشه که دراینصورت میشه از راه دور با وارد نمودن username و password انتخاب شده برای SQL به سرور مورد نظر connect کنید که برای اتصال به سرور باید IP اونو وارد کنید .

  7. #7
    ببنید دوست عزیز من در حال حاضر یه IP Valid دارم و نمیتونم با این IP Valid به بانک متصل شم .. IP سرور رو هم در Server name وارد کردم و UserName و Password رو هم به طور صحیح وارد کردم ولی پیغام میده که سرور در دسترس نیست یا اجازه دسترسی ندارید .. نمیدونم که مشکل چیه در ضمن وقتی من از طریق دستور Ping در محیط Doc میخوام این کامپیوتر رو پیدا کنم باز هم این کامپیوتر رو نمیبینه . به نظر شما مشکل از IP Valid میتونه باشه در صورتیکه همه چیز ظاهرا درست به نظر میرسه در ضمن من SQL Server رو هم در هنگام نصب با گزینه Mixed Mode نصب کردم .

  8. #8
    در ضمن یه چیز دیگه خدمتتون عرض کنم اینه که توی همین شبکه که با Ip Valid کار میکنه همه چیز درسته و به بانک میشه متصل شد و دستور Ping هم به درستی جواب میده ولی وقتی از خارج این شبکه این کارها رو انجام میدم در همه موارد جواب منفی است .
    ممنون از همه .

  9. #9
    پیغام میده که سرور در دسترس نیست یا اجازه دسترسی ندارید ..
    آیا سیستم شما فایروال داره روی پورت 1433 یا هر پورتی که sql server رو روی اون اجرا می کنید؟

  10. #10
    سیستم فایروال داره منتهی نمیدونم که روی پرت 1433 هست یا نه. از کجا میتونم متوجه بشم ؟
    یا هر پورتی که sql server رو روی اون اجرا می کنید؟
    و همچنین نمیدونم که از کجا میشه فهمید که sql server روی کدوم پرت اجرا میشه .
    آیا میشه پرتی رو که sql server روی اون اجرا تغییر داد یا پرتی که فایروال روی اون قرار داره رو میشه عوض کرد یا نه ؟
    در ضمن امروز من تونستم با دستور ping این IP رو ببینم ولی هنوز مشکل کانکت شدن به SQL Server رو دارم .
    ممنون از همگی .

  11. #11
    [QUOTE]و همچنین نمیدونم که از کجا میشه فهمید که sql server روی کدوم پرت اجرا میشه .[/
    QUOTE]
    اگه sql server رو نصب کردید و تنظیمات default اون رو تغییر ندادید بصورت پیش فرض روی پورت 1433 هست.

    پرتی که فایروال روی اون قرار داره رو میشه عوض کرد یا نه ؟
    شما می تونی تنظیمات فایروال رو طوری انجام بدی که روی پورت 1433 exception داشته باشه.

    در ضمن امروز من تونستم با دستور ping این IP رو ببینم ولی هنوز مشکل کانکت شدن به SQL Server رو دارم .
    یکبار از enterprise manager خود سرور تست کنید ببینید آیا می تونید وصل بشید؟

    و نکته مهمتر از همه اینها:
    دلیل اینکه می خواهد دیتابیس شما IP Valid داشته باشه چیه؟
    اینکار جز در موارد لزوم توصیه نمیشه چون راه نفوذ به دیتابیس سهل الوصول میشه.
    بهتره اول بگید چه کاری می خواهید انجام بدید شاید راه بهتری وجود داشته باشه.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    236
    چطوری می شه فهمید یه پرتی بسته است یا بازه؟
    یه موضوع دیگه اینکه فکر کنم جدا از اس کیو ال سرور خود ویندوز هم باید کاربر رو بشناسه درسته؟

  13. #13
    و نکته مهمتر از همه اینها:
    دلیل اینکه می خواهد دیتابیس شما IP Valid داشته باشه چیه؟
    من یه برنامه دارم که چندین کاربر در چند شهر مختلف داره و مشکل ما تکرار در ثبت داده هاست به همین دلیل من
    نیاز به یک سرور مرکزی دارم و میخوام همه کاربرها رو به اون دیتابیس مرکزی متصل کنم که لازم نباشه که یک ثبت مجددا تکرار بشه و با یک بار ثبت کردن رکورد در صورت لزوم برای دیگران هم قابل استفاده باشه .

    یکبار از enterprise manager خود سرور تست کنید ببینید آیا می تونید وصل بشید؟
    بله میتونم کانکت بشم . زمانی که توی شبکه ای که این سرور قرار داره با یه کامیوتر دیگه سعی میکنم که کانکت بشم هیچ مشکلی نیست ولی زمانی که خارج از اون شبکه یعنی از جای دیگه سعی میکنم کانکت شم این مشکل پیش میاد .

  14. #14
    من یه برنامه دارم که چندین کاربر در چند شهر مختلف داره و مشکل ما تکرار در ثبت داده هاست به همین دلیل من
    نیاز به یک سرور مرکزی دارم و میخوام همه کاربرها رو به اون دیتابیس مرکزی متصل کنم که لازم نباشه که یک ثبت مجددا تکرار بشه و با یک بار ثبت کردن رکورد در صورت لزوم برای دیگران هم قابل استفاده باشه .
    برنامه تون Web application هست یا Windows application ؟

    زمانی که توی شبکه ای که این سرور قرار داره با یه کامیوتر دیگه سعی میکنم که کانکت بشم هیچ مشکلی نیست ولی زمانی که خارج از اون شبکه یعنی از جای دیگه سعی میکنم کانکت شم این مشکل پیش میاد .
    یعنی دقیقا IP رو می زنید یا نام کامپیوتر رو ؟ IP Valid رو می زنید یا IP داخلی؟ بهتره IP رو اینجا بگذارید.

    چطوری می شه فهمید یه پرتی بسته است یا بازه؟
    در قسمت Exceptions فایروال .

    یه موضوع دیگه اینکه فکر کنم جدا از اس کیو ال سرور خود ویندوز هم باید کاربر رو بشناسه درسته؟
    متوجه منظورتون نشدم!

  15. #15
    برنامه تون Web application هست یا Windows application ؟
    برنامه من Windows Application هستش .

    یعنی دقیقا IP رو می زنید یا نام کامپیوتر رو ؟ IP Valid رو می زنید یا IP داخلی؟ بهتره IP رو اینجا بگذارید.
    من هر دو مورد رو در همون شبکه که با IP Valid کار میکنه امتحان کردم و در هر دو مورد بدون مشکل کانکت شدم و هیچ مشکلی وجود نداشت .
    ولی خارج از اون شبکه همچنان مشکل کانکت شدن رو دارم . در ضمن من برای مطمئن شدن از بسته نبودن پرت 1433 تمام فایروال ها رو غیر فعال کردم ولی هیچ فرقی نداشت همچنان مشکل وجود داشت .
    منتظر راهنمایی های شما هستم .

  16. #16
    من هر دو مورد رو در همون شبکه که با IP Valid کار میکنه امتحان کردم و در هر دو مورد بدون مشکل کانکت شدم و هیچ مشکلی وجود نداشت .
    بازم من متوجه نشدم که با IP Valid چک کردید یا داخلی؟ ببینید شما می تونید توی شبکه تون هم با IP Valid به دیتابیس وصل بشید. هم IP داخلی. حالا من دقیقا می خوام بدونم شما با کدوم چک کردید؟ و بهتره دقیقا IP رو اینجا بگذارید.

  17. #17
    همونطور که خدمتتون عرض کردم من توی شبکه ای که با این IP Valid کار میکنه هم با IP Valid و هم با IP داخلی اون شبکه بدون مشکل به این پایگاه داده وصل شدم ولی از خارج شبکه دیگه بحث IP داخلی که منتفی میشه ولی با IP Valid هم نمیتونم به این SQL Server وصل بشم .
    باز هم برای اینکه احتمالا نامفهوم توضیح نداده باشم خدمتتون عرض میکنم که ما دو مکان مجزا داریم در هم دو مکان با ADSL به اینترنت دسترسی داریم که ما برای یکی از این مکانها IP Valid گرفتیم و SQL Server رو هم در اون مکان قرار دادیم و در همین مکان ما تونستیم با این پایگاه داده با IP Valid و هم با Ip داخلی اون مکان ارتباط برقرار کنیم ولی مشکل اینجاست که ما از مکان دوم یا هر جایی خارج از اون مکان اول نمیتونیم به پایگاه داده دسترسی داشته باشیم که با این پیغام که : در دسترس نیست یا اجازه دسترسی ندارید مواجه میشیم . در ضمن خدمتتون هم عرض کنم که در هر دو سو تمام فایروالها رو غیر فعال کردیم که پورت 1433 هم باز باشه .
    باز هم منتظر راهنمائیهاتون هستم .

  18. #18
    ما رو که فراموش نکردید ؟ هنوز هم من این مشکل رو دارم .

  19. #19
    دوست عزیز من فکر می کنم که تنظیمات IP Valid شما درست نباشه. چون اگه درست ست شده باشه باید ping بشه. تنظیمات شبکه ای روی سیستمی که IP Valid داره رو (اعم از gateway و ...)اگه امکان داره اینجا بگذارید تا بررسی کنیم.

  20. #20
    البته دستور ping در حال حاضر مشکلی نداره منظورم این هست که از هر جایی که دسترسی به اینترنت داشته باشم میتونم این IP Valid رو بدرستی Ping کنم و مشکلی در این مورد نیست .تنها و بزرگترین مشکل در حال حاضر اینه که نمیتونم با این IP Valid به این SQL Server دسترسی داشته باشم .
    در مورد قرار دادن اطلاعات این IP Valid و دیگر اطلاعات فکر میکنم بهتره که در به آدرس شخصی شما فرستاده بشه (اگر امکانش باشه)البته قصد جسارت به هیچ کدوم از دوستان عزیز رو ندارم .

  21. #21
    منظورم این هست که از هر جایی که دسترسی به اینترنت داشته باشم میتونم این IP Valid رو بدرستی Ping کنم
    خب پس مشکلی در تنظیمات ندارید. چون من تابحال فکر می کردم ping هم نمیشه!

    در مورد قرار دادن اطلاعات این IP Valid و دیگر اطلاعات فکر میکنم بهتره که در به آدرس شخصی شما فرستاده بشه (اگر امکانش باشه)البته قصد جسارت به هیچ کدوم از دوستان عزیز رو ندارم .
    با توجه به جواب بالا(یعنی بدون مشکل پینگ شدن IP ) نیازی نیست.ممنون.

    دقیقا متن اروری رو که هنگام وصل شدن به سرور در یافت می کنید، بگذارید اینجا.

  22. #22
    زمانی که از طریق Application که با دلفی هم نوشته شده از طریق ADOConnection سعی میکنم که خاصیت Server Name رو با این IP Valid پر کنم این ارور رو میده :

    [DBNETLIB][ConnecttionOpen(Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.


    و زمانی هم که از طریق ویزارد New SQL Server Registration در خود SQL Server سعی میکنم که این دیتابیس رو ببینم این پیغام رو میده( که البته من قسمت اول این پیغام یعنی قسمت IP رو خودم عوض کردم و 192.168.0.1 رو نوشتم ولی دراصل در این قسمت همون IP Valid رو تو پیغام نشون میده) :

    192.168.0.1-SQL Server does not exist or access denied.ConnectionOpen(Connect()).


    باز هم خدمتتون عرض کنم که تمام فایروالها حتی فایروال خود ویندوز در هر دو سمت غیر فعال شده(Server/client)و همچنان این مشکل وجود داره .
    ممنون از همکاریتون .

  23. #23
    باز هم خدمتتون عرض کنم که تمام فایروالها حتی فایروال خود ویندوز در هر دو سمت غیر فعال شده(Server/client)و همچنان این مشکل وجود داره .
    دوست عزیز ببینید روی سیستمی که IP Valid داره آنتی ویروسی، نورتونی، یا چیزی شبیه به اینها نصب نیست؟ شاید اون پورت رو بسته باشه.

    یه چیز دیگه: آیا با sql authentication می خواهید وصل بشید یا بصورت windows authentication ؟

  24. #24
    دوست عزیز ببینید روی سیستمی که IP Valid داره آنتی ویروسی، نورتونی، یا چیزی شبیه به اینها نصب نیست؟ شاید اون پورت رو بسته باشه.
    نه خیر آنتی ویروس فعالی وجود نداره تمامشون رو غیر فعال کردم .
    یه چیز دیگه: آیا با sql authentication می خواهید وصل بشید یا بصورت windows authentication ؟
    من اس کیو ال سرور رو به حالت Mixed mode نصب کردم و در زمان کانکت شدن هم با sql authentication وصل میشم .

  25. #25
    SQL Server رو Default Instance نصب کردید یا Named Instance ؟

    این لیست موادری هست که باعث بروز خطای شما میشه، ببینید این مشکلات رو ندارید:
    Potential causes of the "SQL Server does not exist or access denied" error message

  26. #26
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    Never Land
    پست
    423
    دوست عزیز آخرین سرویس پک اس کیول را برای سرور خودت نصب کن
    من این مشکل را اس کیو ال 2000 داشتم با نصب سرویس پک حل شد
    اگه بر طرف نشد کل اس کیو ال را بپرون و دوباره نصب کن
    در ضمن امتحان کن که یوزرهای دیگه می تونن فولدر Shareشده شما را ببینند

  27. #27
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    Never Land
    پست
    423
    در ضمن حتما با روش sql authentication به سرور وصل شوید

  28. #28
    SQL Server رو Default Instance نصب کردید یا Named Instance ؟
    به حالت Default Instance نصب شده .
    دوست عزیز آخرین سرویس پک اس کیول را برای سرور خودت نصب کن
    نصب کردم نشد .
    در ضمن حتما با روش sql authentication به سرور وصل شوید
    باز هم جواب نداد .
    یه چیز خدمتتون عرض کنم من از SQL Server Personal Edition استفاده میکنم . به نظر شما میتونه مشکل از این نسخه باشه یعنی به نظر شما نباید از نسخه های Standard Edition یاEnterprise Edition یا نسخه دیگه ای استفاده کرد .
    ممنون از راهنمائیتون .

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار Elham_gh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    48
    پست
    718
    تا اونجا که من مرور سریع کردم نوشته هارو،شما ازSQL server 2000 استفاده می کنید.
    به start=>all program =>sql server =>Client network utility یروید.اونجا با پروتکلهای TCPIP و Multiprotocol راامتحان کنید . با انتخاب پروتکل مناسب جواب می گیرید. برای نحوه ست کردن:
    http://www.webpan.com/customers/SQL2...rk_Utility.htm

  30. #30
    به start=>all program =>sql server =>Client network utility یروید.اونجا با پروتکلهای TCPIP و Multiprotocol راامتحان کنید .
    امتحان کردم نشد . البته من درست متوجه نشدم که این تنظیمات رو روی کدوم سمت باید انجام بدم . من این تنظیمات رو روی اس کیو ال سروری که قصد داشتم باهاش به اس کیو ال سرور اصلی کانکت بشم انجام دادم که جواب نداد .
    باز هم منتظرم .

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار Elham_gh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    48
    پست
    718
    نقل قول نوشته شده توسط Amir_Safideh مشاهده تاپیک
    امتحان کردم نشد . البته من درست متوجه نشدم که این تنظیمات رو روی کدوم سمت باید انجام بدم . من این تنظیمات رو روی اس کیو ال سروری که قصد داشتم باهاش به اس کیو ال سرور اصلی کانکت بشم انجام دادم که جواب نداد .
    باز هم منتظرم .
    شما باید این تنظیمات را سمت Client انجام بدین. از اسمش معلومه!Client network Utility

  32. #32
    شما باید این تنظیمات را سمت Client انجام بدین. از اسمش معلومه!Client network Utility
    من هم همین کار رو کردم یعنی در سمت Client این تنظیمات رو انجام دادم .
    به نظر شما تفاوتی میکنه که از کدوم نسخه SQL Server استفاده کنیم یا نه ؟
    من در سمت Server نسخه Personal Edition رو نصب کردم یعنی ممکنه که مشکل از این نسخه اس کیو ال سرور باشه ؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار shobair
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    339
    سلام

    ترافیک پورت 1433 باید از روی Public IP به روی NAT IP فوروارد بشه. اگر این تنظیمات روی مودم انجام نشه که اصلاً پاسخ نمیگیرد. من این کار رو هم کردم ولی ظاهراً مخابرات یا ISP ها بعضی از پورت ها رو بستن! وقتی این کار رو میکنم و توسط یک پورت اسکنر Valid IP خودم رو چک میکنم پورت 1433 باز نیست. کسی میتونه بگه دقیقاً چجوری این کار باید انجام بشه؟

    شبیر

  34. #34
    ترافیک پورت 1433 باید از روی Public IP به روی NAT IP فوروارد بشه.
    خوب نفرمودید چطور میشه این کار رو کرد یعنی چطور میشه ترافیک پورت 1433 از روی Public IP به روی NAT IP فوروارد کرد .
    البته یکسری تنظیمات رو خود شرکت خدمات ISP روی مدم انجام داده ولی نمیدونم که چه کار کرده .
    وقتی این کار رو میکنم و توسط یک پورت اسکنر Valid IP خودم رو چک میکنم پورت 1433 باز نیست.
    خوب آیا نمیشه که اگر این پورت بسته بود پورت اس کیو ال رو عوض کرد و اگر میشه چطور باید این کار رو کرد .
    ممنون از کمکهاتون .

  35. #35
    دوست عزیز من یه زمانی همین پروژه رو انجام دادم و خیلی هم درگیرش بودم

    من پیشنهاد می کنم SP3 SQL Server رو نصب کن
    و روی فایروالت پورت 1433 رو باز بذار



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



تاپیک های مشابه

  1. Valid Ip چیست؟
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1391, 09:39 صبح
  2. استفاده از Valid Text
    نوشته شده توسط msadgd در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آبان 1386, 22:02 عصر
  3. Specified cast is not valid
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 مهر 1386, 12:47 عصر
  4. Specified cast is not valid
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 29 شهریور 1382, 20:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •