نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: ریختن یک صفحه aspx توی یک دیو در یک صفحه دیگه

  1. #1

    ریختن یک صفحه aspx توی یک دیو در یک صفحه دیگه

    سلام دوستان

    من میخوام محتویات یک صفحه دینامیک رو بریزم توی یک دیو. میخوام مثل سیستم این کانتر ها با یک کد جاوااسکریپت سورس اون صفحرو بگیرم و بریزم توی این صفحه . ممنون میشم کمک کنید

  2. #2

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    سلام

    اینی که گفتی چیزیه که شما بهش فکر میکنی.
    صورت مسئله رو ریزش کن که چه کاری قراره انجام بشه.
    قراره سورس اون صفحه توی یک صفحه HTML قرار بگیره
    من خودم با آژاکس تونستم یکارایی بکنم اما با چند نفر مشورت کردم و گفتن روش های بهتری باید باشه

  4. #4
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    سلام

    دقت کن که با AJAX فقط میتونی از حوزه دامنه خودت دیتا بخونی نمیتونی از سایت دیگه دیتا بگیری.

    فکر نمیکنم با Java Script بتونی این کارو انجام بدی از سمت سرور بخون بفرست تو DIV

    موفق باشی

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    سلام

    دقت کن که با AJAX فقط میتونی از حوزه دامنه خودت دیتا بخونی نمیتونی از سایت دیگه دیتا بگیری.

    فکر نمیکنم با Java Script بتونی این کارو انجام بدی از سمت سرور بخون بفرست تو DIV

    موفق باشی
    با آژاکس الان این کار رو تونستم انجام بدم ... اما یک سری مشکلات داره
    گفتم شاید راه های بهتری باشه !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499
    میشه کدت رو اینجا بزاری!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499
    البته با # c

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط mp2009 مشاهده تاپیک
    البته با # c
    دوست عزیز با آژاکس من کد نوشتم :
    function loadXmlHttp() 
    {
    if (window.XMLHttpRequest)
    { // IE7, Mozilla, Safari, Opera
    xmlHttp = new XMLHttpRequest();
    }

    else if (window.ActiveXObject)
    {
    try
    {
    xmlHttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); //IE 5.x, 6
    }
    catch(e) {}
    }
    }


    function sendRequest(la, r)
    {


    if (xmlHttp)
    {

    url = 'show.aspx?la=' + la + '&r=' + r;
    xmlHttp.open("GET", url, true); // true = async
    xmlHttp.onreadystatechange = onCallback;
    xmlHttp.setRequestHeader('Content-type',
    'application/x-www-form-urlencoded');
    xmlHttp.send(null);
    }

    }

    function onCallback()
    {
    if (xmlHttp.readyState == 4)
    {
    if (xmlHttp.status == 200)
    {
    document.getElementById('mydiv').innerHTML = xmlHttp.responseText;
    }

    else
    {
    alert('Error: ' + xmlHttp.status);
    }
    }
    }
    ajax.js

    و توی فایل html

    <script type="text/javascript" src="ajax.js"></script>
    <script language="javascript">
    window.onload = function() {
    var xmlHttp = null;
    loadXmlHttp();
    sendRequest("EN", "http://somesite.com");
    }
    </script>


    <div id="mydiv" style="position:absolute; overflow:hidden; left:532px; top:146px; width:483px; height:60px; z-index:7">
    </div>


    خیلی ضایع هست نه ؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    فعلا خونه بابام
    پست
    329
    می تونی در یک لیبل بریزی البته با استفاده از سی شارپ می توانی کدش را بگیری و
    به یک لیبل اختصاص بدی کد سی شارپش هم در یکی از همین فروم ها هست
    جستجو کن

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار hamid58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    79
    Simple AJAX Code-Kit که به SACK معروفه ...

    دقیقا میتونی این کارو باهاش بکنی .
    من قبلا انجام دادم

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    Web
    پست
    346
    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    سلام

    دقت کن که با AJAX فقط میتونی از حوزه دامنه خودت دیتا بخونی نمیتونی از سایت دیگه دیتا بگیری.

    فکر نمیکنم با Java Script بتونی این کارو انجام بدی از سمت سرور بخون بفرست تو DIV

    موفق باشی
    با سلام به همه دوستان
    دوست عزیز کی گفته فقط میتونی تو محدوده دامنه خودت از ajax استفاده کنی طوری که شما دارید بیان میکنید فکر کردم این یه استانداردیه که خبر نداریم
    شاید کنترلهای آماده که برای ajax ساخته شدن جواب ندن اونم شاید چون تا حالا تستشون نکردم ولی خود تکنولوژی ajax با نوشتم کد حتما جواب داده و میده
    موفق باشید

  12. #12
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    دوست عزیز کی گفته فقط میتونی تو محدوده دامنه خودت از ajax استفاده کنی طوری که شما دارید بیان میکنید فکر کردم این یه استانداردیه که خبر نداریم
    جسارتا : ولی دقیقا این یه استاندارد امنیتیه که احتمالا شما خبر نداری.
    شما مستقیما از طریق برنامه Ajax داخل صفحت نمیتونی به هیچ سایت دیگه یا حتی یکی از Subdomain های خودت Data Send کنی یا چیزی بخونی حتما باید یک صفحه واسط توی حوزه دامنه خودت تعریف کنی و از طریق این واسط دیتای محل های دیگرو بخونی.
    مثل کاری که دوست عزیزمون killer-star کرده.

    موفق باشی

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    Web
    پست
    346
    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    جسارتا : ولی دقیقا این یه استاندارد امنیتیه که احتمالا شما خبر نداری.
    شما مستقیما از طریق برنامه Ajax داخل صفحت نمیتونی به هیچ سایت دیگه یا حتی یکی از Subdomain های خودت Data Send کنی یا چیزی بخونی حتما باید یک صفحه واسط توی حوزه دامنه خودت تعریف کنی و از طریق این واسط دیتای محل های دیگرو بخونی.
    مثل کاری که دوست عزیزمون killer-star کرده.

    موفق باشی
    با سلام به همه دوستان
    عزیز دل برادر پس کدهای search engin google که از تکنولوژی ajax استفاده میکنه و تو هر سایتم کار میکنه چطور کار میکنن پس میبینید که امکان داره متاسفانه کاری که ما ها نمی تونیم انجام بدیم سریعا یه استاندارد بین المللی میکنیم و همه جا بیانیه صادر میکنیم و تو عرایض قبلیم هم گفتم که ممکن کنترلهای آماده ای که برای .net ساخته شدند کار نکنن ولی استفاده از کدهای جاوا اسکریپت که برا این کار هستند امکانشو فاهم میکنه
    موفق باشید

  14. #14
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    سلام دوست عزیز
    اگر منظور شما Google AdSense و اون دیالوگ سرچش هست که باید بگم اصلا Ajax نداره.
    یه مسئله میمونه:
    یه سری سایتهای تبلیغاتی هستند که بعد از گذاشتن سورس توی صفحه میاد کلمات صفحه شما رو با Ajax میفرسته برای سرور خودش و تجزیه تحلیل میکنه ولی یه کم که ریز میشی میبینی با تمام این حرفها کد مربوط به Ajax داره توی یه Iframe ساخته شده توسط Javascript برنامه که شما تو صفحت گذاشتی اجرا میشه که شما اونو نمیبینی مگر با دیباگر های html مثل firebug.
    حالا شما اگر مثال داری با لینک بزار ببینیم یه چیزی هم از شما یاد گرفته باشیم.

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط scorpion_man
    دوست عزیز کی گفته فقط میتونی تو محدوده دامنه خودت از ajax استفاده کنی
    AJAX در Firefox تنها در حوزه ی دامنه ی جاری و در IE در خارج از حوزه می تونه استفاده بشه.

    موفق باشید.

  16. #16
    دوستان ممنون از جواباتون ولی کد بدید بهتره ممنون

  17. #17
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    سلام

    با تشکر از آقای راد و فرمایش صحیح ایشون.
    جساراتا در تکمیل فرمایشات ایشون باید عرض کنم در IE در صورتی این کار انجام میشه که بیننده این عمل را در پنجره ای در شکل زیر تایید کند.



    در جواب دوست خوبم آقای Scorpion : میگه برادر عزیز این صفحه میخواد به اطلاعاتی دسترسی داشته باشه که کنترلش جای دیگس و از لحاظ امنیتی یه ریسک است.آیا شما تمایل دارید که این عمل ادامه پیدا کند.
    پس نتیجه اینکه این واقعا یه استاندارد امنیتی هست که حالا IE داره با یه اخطار به کاربر این استاندارد رو اینجوری رعایت میکنه.
    -----------------------------------------------------------------------------------------

    این کد برای استفاده شخصیه ولی کارتو توی هر مرورگری راه میندازه show_data رو هر جا خواستی صدا بزن یه آرگومان هم بهش بده که کار کنه پارامتر هاتم بنا به مورد استفاده تو requestURL تغییر بده


    var xmlHttp;
    var requestURL = '/SHOW.aspx?q=';
    var is_ie = (navigator.userAgent.indexOf('MSIE') >= 0) ? 1 : 0;
    var is_ie5 = (navigator.appVersion.indexOf("MSIE 5.5")!=-1) ? 1 : 0;
    var is_opera = ((navigator.userAgent.indexOf("Opera 6")!=-1)||(navigator.userAgent.indexOf("Opera/6")!=-1)) ? 1 : 0;
    var is_netscape = (navigator.userAgent.indexOf('Netscape') >= 0) ? 1 : 0;
    function show_data(strName){
    if (strName.length > 0){
    var url = requestURL + strName;
    xmlHttp = GetXmlHttpObject(stateChangeHandler);
    xmlHttp_Get(xmlHttp, url);
    }
    else {
    //document.getElementById('my_m').innerHTML = '';
    //document.getElementById('my_p').innerHTML = '';
    //document.getElementById('my_j').innerHTML = '';
    //document.getElementById('my_c').innerHTML = '';
    }
    }

    function stateChangeHandler()
    {
    if (xmlHttp.readyState == 4 || xmlHttp.readyState == 'complete'){

    var str = xmlHttp.responseText;
    alert(str);

    }
    }

    function xmlHttp_Get(xmlhttp, url) {
    xmlhttp.open('GET', url, true);
    xmlhttp.send(null);
    }
    function GetXmlHttpObject(handler) {
    var objXmlHttp = null;

    if (is_ie){

    var strObjName = (is_ie5) ? 'Microsoft.XMLHTTP' : 'Msxml2.XMLHTTP';


    try{
    objXmlHttp = new ActiveXObject(strObjName);
    objXmlHttp.onreadystatechange = handler;
    }
    catch(e){

    alert('IE detected, but object could not be created. Verify that active scripting and activeX controls are enabled');
    return;
    }
    }
    else if (is_opera){

    alert('Opera detected. The page may not behave as expected.');
    return;
    }
    else{

    objXmlHttp = new XMLHttpRequest();
    objXmlHttp.onload = handler;
    objXmlHttp.onerror = handler;
    } return objXmlHttp;}
    function UseValue(strVal){document.frmStuff.txtName.value = strVal; }

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    Web
    پست
    346
    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    اگر منظور شما Google AdSense و اون دیالوگ سرچش هست که باید بگم اصلا Ajax نداره.
    یه مسئله میمونه:
    یه سری سایتهای تبلیغاتی هستند که بعد از گذاشتن سورس توی صفحه میاد کلمات صفحه شما رو با Ajax میفرسته برای سرور خودش و تجزیه تحلیل میکنه ولی یه کم که ریز میشی میبینی با تمام این حرفها کد مربوط به Ajax داره توی یه Iframe ساخته شده توسط Javascript برنامه که شما تو صفحت گذاشتی اجرا میشه که شما اونو نمیبینی مگر با دیباگر های html مثل firebug.
    حالا شما اگر مثال داری با لینک بزار ببینیم یه چیزی هم از شما یاد گرفته باشیم.
    دوست عزیز من منظورمو بالا نوشتم منظورم google ajax search هست شاید ترجمه این واژه از نظر شما google adsense میشه لطفا در مورد چیزی که حتی معنیشو نمیدونید اظهار نظر نکنید
    من این عملو با کمی دستکاری تو کدهای google تو سایت خودم راه انداختم قابل توجه اونا که فرمودند تو firefox کدهای ajax فقط تو محدوده خودش کار میکنه این کدها تو ie,opera,firefox ,1001 مرورگر دیگه هم کار میکنه خودشم خارج از محدوده خودش لطفا استاندارد سازی نفرمائید جناب آقای raravaice
    موفق باشید

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    Web
    پست
    346
    جناب آقای raravaice هیچ نیازی به تائید و غیره و ذالک نداره من عرض کردم داره کار میکنه دیگه یه امر مسلم رو که دیگه نمیتونم انکارش بکنم حتما گوگل داره از تکنولوژی هجی مجی استفاده میکنه؟
    موفق باشید

  20. #20
    نقل قول نوشته شده توسط scorpion_man
    من این عملو با کمی دستکاری تو کدهای google تو سایت خودم راه انداختم قابل توجه اونا که فرمودند تو firefox کدهای ajax فقط تو محدوده خودش کار میکنه
    لطف کن نمونه ی کاری که انجام دادی رو جایی آپلود کن تا بشه بررسیش کنیم. شاید شما موفق شدی به طریقی روی محقق امنیتی بزرگ، Fady Anwar رو کم کنی ;)

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    Web
    پست
    346
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    لطف کن نمونه ی کاری که انجام دادی رو جایی آپلود کن تا بشه بررسیش کنیم. شاید شما موفق شدی به طریقی روی محقق امنیتی بزرگ، Fady Anwar رو کم کنی ;)
    به به جناب آقای راد
    خوش اومدی به بحث سلام
    عرض شود که من مستقیما کد ننوشتم فقط کدهای ajax google رو دستکاری کردم که upload هم کردم خیلی وقت هست که داره کار میکنه اگه افتخار بدین و به سایت www.goods.ir برید
    اون پایین یه google search هست گذاشتم اونجا یه واژه بنویسید و رو button search کلیک بکنید
    ببینید چطوری load میکنه و تو همه browser کار میکنه خوب google هم داره از همون object های ajax استفاده میکنه و خارج از دامنه هم کار میکنه موفق باشید

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    Web
    پست
    346
    راستی آقای بهروز راد من دیروز یه پستی رو ارسال کردم تو پیغام خصوصی هم لینکشو براتون ارسال کردم که اساسی حال منو گرفته اینجا هم میذارم به این پستم دوستان یه سری بزنن شاید مشکل حل بشه https://barnamenevis.org/showthread.php?t=91546
    با تشکر از دوستان

  23. #23
    نقل قول نوشته شده توسط scorpion_man
    عرض شود که من مستقیما کد ننوشتم فقط کدهای ajax google رو دستکاری کردم که upload هم کردم خیلی وقت هست که داره کار میکنه اگه افتخار بدین و به سایت www.goods.ir برید
    اون پایین یه google search هست گذاشتم اونجا یه واژه بنویسید و رو button search کلیک بکنید
    ببینید چطوری load میکنه و تو همه browser کار میکنه خوب google هم داره از همون object های ajax استفاده میکنه و خارج از دامنه هم کار میکنه موفق باشید
    حقیقت اینه که واقعیات و مستندات علمی بر پایه ی تعصبات و دلایل غیر فنی شکل نگرفتند.


    Google API AJAX که ازش استفاده می کنی از AJAX استفاده نمی کنه! بلکه از تکنیک های On Demand استفاده می کنه. یعنی راه دیگه ای برای غلبه بر Cross Site Scripting نداره.
    Google API AJAX سایتت رو به شدت در برابر XSS آسیب پذیر می کنه. کلا هشدارهای زیادی در مورد استفاده از فناوری های گوگل همیشه داده شده و میشه.


    واقعیت اینه که "در حال حاضر" فقط IE از Cross Site Scripting پشتیبانی می کنه.
    برای این پشتیبانی در W3C یک Draf تهیه شده که Firefox بر مبنای اون انشاا... در نسخه ی 3 از اون پشتیبانی می کنه.
    در حال حاضر FF 3.0 Beta هم از Cross Site Scripting پشتیبانی می کنه اما تا ارائه ی نسخه ی نهایی، در نسخه ی رسمی جاری فایر فاکس (2.0.0.11)، این مهم محقق نشده.

    Cross Site Scripting هم می تونه خوب باشه هم بد. خوب از این نظر که میشه بدون PostBack به اطلاعات صفحه ی دیگری در یک Domain دیگه دسترسی داشت و بد از این نظر که برنامه رو مستعد حملات XSS در پشت صحنه می کنه.
    اما راهکاری نیز ارائه شده تا سایت هایی که مایل نیستند دیگر سایت ها از طریق Cross Site Scripting به صفحات اونها دسترسی داشته باشن، از طریق تنظیم هدر Access-Control بتونن مانع از این دسترسی بشن.

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : پنج شنبه 27 دی 1386 در 17:01 عصر

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    Web
    پست
    346
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    حقیقت اینه که واقعیات و مستندات علمی بر پایه ی تعصبات و دلایل غیر فنی شکل نگرفتند.


    Google API AJAX که ازش استفاده می کنی از AJAX استفاده نمی کنه! بلکه از تکنیک های On Demand استفاده می کنه. یعنی راه دیگه ای برای غلبه بر Cross Site Scripting نداره.
    Google API AJAX سایتت رو به شدت در برابر XSS آسیب پذیر می کنه. کلا هشدارهای زیادی در مورد استفاده از فناوری های گوگل همیشه داده شده و میشه.


    واقعیت اینه که "در حال حاضر" فقط IE از Cross Site Scripting پشتیبانی می کنه.
    برای این پشتیبانی در W3C یک Draf تهیه شده که Firefox بر مبنای اون انشاا... در نسخه ی 3 از اون پشتیبانی می کنه.
    در حال حاضر FF 3.0 Beta هم از Cross Site Scripting پشتیبانی می کنه اما تا ارائه ی نسخه ی نهایی، در نسخه ی رسمی جاری فایر فاکس (2.0.0.11)، این مهم محقق نشده.

    Cross Site Scripting هم می تونه خوب باشه هم بد. خوب از این نظر که میشه بدون PostBack به اطلاعات صفحه ی دیگری در یک Domain دیگه دسترسی داشت و بد از این نظر که برنامه رو مستعد حملات XSS در پشت صحنه می کنه.
    اما راهکاری نیز ارائه شده تا سایت هایی که مایل نیستند دیگر سایت ها از طریق Cross Site Scripting به صفحات اونها دسترسی داشته باشن، از طریق تنظیم هدر Access-Control بتونن مانع از این دسترسی بشن.

    موفق باشید.
    با سلام به همه دوستان
    ممنون از توضیحاتتون ولی با این حال بهتر بود سایت رو تو مرورگرهای دیگه هم چک میکردید و میدید که تو همه browser ها کار میکنه نه تنها ie
    با هر تکنولوژی هم نوشته شده باشه کارش عین تکنولوژی ajax هست و از آبجکتهای این تکنولوژی بهره میبره
    در ضمن در مورد خطرات xss عرض شود که تمامی این کارهایی که اتفاق میفته رو client انجام میشه و هیچ ارتباطی با سرور بنده نداره و اگر هم خطراتی سرور رو تهدید بکنه از این راه نخواهد بود و از 1000 راه دیگه خواهد بود
    و اگه لطف کنید و مقاله ای در مورد خطرات xss معرفی کنید تا در مورد این نوع خطرات اطلاعاتی کسب کنم بی نهایت ممنون میشم
    ممنون

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    Web
    پست
    346
    من مقاله هایی پیدا کردم در مورد این نوع خطرات
    ولی هشداری که داده به انجام عملیات postback بر روی سرور هست ولی چون هیچ عملیات postback همونطور که تو پست قبلی هم عرض کردم انجام نمیگیره و در صورت انجام postback هم این اطلاعات نادیده گرفته میشود پس جای نگرانی انشاءا... نخواهد بود
    با تشکر

  26. #26
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    سلام

    توی کدهایی که گوگل توی هر صفحه ای برای این امر Generate میکنه به این نکته رسیدم که انگار یه جایی گوگل یه Object میسازه و از طریق این Object که از آدرس http://www.google.com/uds و http://www.google.com/GwebSearch مقادیر خودش رو میگیره و همچنین این مقادیر از طریق فایل compiled.js واقع در آدرس
    http://www.google.com/uds/api/search...c6/compiled.js
    به این object داده میشه که البته این فایل به صورت Runtime و توسط سورس
    http://www.google.com/uds/api?file=u...RNgcEBumztWLPA
    ساخته میشه که شما توی Viewsource معمولی قادر به شناسایی اون نیستی.

    و در خط 278 این سورس (Complied.js) پاسخ از سرور دریافت میشه البته این شماره خط رو Debuger میگه صحتش رو توی اصل سورس بررسی نکردم و... (هنوز باز خوانی سورس تموم نشده)
    "با توجه به اینکه باز خوانی کدهای جاوا اسکریپت که تماما در یک خط نوشته شده آن هم توسط شاهکار های فن برنامه نویسی در شرکت معظم گوگل بسیار دشوار میباشد"
    --------------------------------------------------------------------------
    به عنوان یک پرسش کننده که الان 2 ساعت دارم کدهای موجود Google برای این کار رو زیرو رو میکنم و به نتایج بهینه ای رسیدم از شما سئوال میکنم:
    آیا توانایی این را دارید که از این کد برای استفاده شخصی خود غیر از سرچ گوگل استفاده نمایید که پیشنهاد آن را به دیگران میدهید؟

    با تقدیم احترام به حضار این تاپیک

  27. #27
    نقل قول نوشته شده توسط scorpion_man
    ممنون از توضیحاتتون ولی با این حال بهتر بود سایت رو تو مرورگرهای دیگه هم چک میکردید و میدید که تو همه browser ها کار میکنه نه تنها ie
    این اصلا مهم نیست که در چه مرورگری کار می کنه یا نمی کنه!
    بحث ما بر سر این بود که Cross Site Scripting در حال حاضر فقط و فقط در IE می تونه استفاده بشه و بس! این اون چیزیه که مهمه تا متوجه بشی حرفی که زدی صحیح نیست.
    نقل قول نوشته شده توسط scorpion_man
    با هر تکنولوژی هم نوشته شده باشه کارش عین تکنولوژی ajax هست و از آبجکتهای این تکنولوژی بهره میبره
    میشه روشن بگی که منظورت از "آبجکت های این تکنولوژی" چیه؟
    به من XMLHTTPRequest رو نشون بده. احتمالا می دونی که این آبجکت اصلی ترین آبجکت AJAX هست.
    من فکر می کنم تا حالا در مورد On Demand اطلاعی نداشتی.
    نقل قول نوشته شده توسط scorpion_man
    در ضمن در مورد خطرات xss عرض شود که تمامی این کارهایی که اتفاق میفته رو client انجام میشه و هیچ ارتباطی با سرور بنده نداره و اگر هم خطراتی سرور رو تهدید بکنه از این راه نخواهد بود و از 1000 راه دیگه خواهد بود
    پیشنهاد موکد دارم که مقاله ی بنده در این مورد رو حتما بخونی تا نقض جمله ی مبهم فوق رو متوجه بشی.
    https://barnamenevis.org/showth...t=91241&page=2

    فکر می کنم یک بار دیگه نیاز هست که بگم:
    حقیقت اینه که واقعیات و مستندات علمی بر پایه ی تعصبات و دلایل غیر فنی شکل نگرفتند.
    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. تنطیم IIS برای اجرای صفحات aspx
    نوشته شده توسط Malihe در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1387, 18:58 عصر
  2. معرفی aspx به IIS
    نوشته شده توسط majidtorang در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 00:24 صبح
  3. معرفی aspx به IIS
    نوشته شده توسط majidtorang در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 13 فروردین 1385, 17:19 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مرداد 1384, 09:14 صبح
  5. مراحل ست کردن IIS برای اجرای صفحات aspx
    نوشته شده توسط Malihe در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1384, 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •