نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارتباط برقرار کردن بین Delphi و Flash

  1. #1

    ارتباط برقرار کردن بین Delphi و Flash

    ارتباط بین Delphi و Flash چگونه برقرار میشود؟
    بصورتیکه در 1قسمت از برنامه کنترل برنامه از دلفی کاملا به فلش منتقل شده پس از انجام عملیات های مورد نظر کنترل مجددا به دلفی منتقل گردد.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    یه مقاله تو سایت www.irandevelopers.com هست اونو مطالعه کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vatal
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    knarck@gmail.com
    پست
    136
    با سلام خدمت شما !

    برای رفع این مشکل میتونی از shockvayflash.ocx استفاده کنی

  4. #4
    میشه بیشتر توضیح بدین.....
    ممنون میشم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    پشت كامپيوتر
    پست
    381
    سلام
    ابتدا در Install Activex , Shockwav Flashرا نصب کن در Tab اکتیو اکس دیده می شود
    در قسمت Moviesنام فایلSwf
    بعد Shockwave1.playing

    برای استفاده آن
    روی کلیدها یا هر جای مورد نیاز فایل فلش خود یک fSCommand(فکر کنم) با یک نان منحصر بفر بگذار
    در دلفی در Event,OnFsCommand
    if Command='Ali' then
    showmessage('dfdf');
    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vatal
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    knarck@gmail.com
    پست
    136
    Alish جان زحمت کشیده و گفته :oops:
    امیدوارم که مشکل حل یشه 8)
    vatal 8)

  7. #7
    ممنون لطف کردید :flower:

تاپیک های مشابه

  1. کامپوننت Flash Player Control For Delphi
    نوشته شده توسط Valadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 07 فروردین 1386, 19:28 عصر
  2. transparent flash player in delphi
    نوشته شده توسط farhaj در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 دی 1385, 14:34 عصر
  3. استفاده از flash در delphi ؟
    نوشته شده توسط sajedi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 13:12 عصر
  4. Flash در Delphi 7
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 11:56 صبح
  5. Flash در Delphi 7
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1384, 20:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •