نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در insert کردن در Sql

  1. #1

    مشکل در insert کردن در Sql

    سلام دوستان من می خواهم عبارت زیر در db ذخیره شود
    1 1 1
    1 1 2
    1 1 3
    1 2 1
    1 2 2
    1 2 3
    دستور زیر را می نویسم ولی چیزی در sql نمی نویسد و error هم نمیده ولی دستور insert معمولی درست کار می کند
    مشکل کارم کجاست ؟


    protectedvoid Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ClsSeat se = newClsSeat();
    int y = Int32.Parse(rownotxt.Text);
    int z = Int32.Parse(seatnotxt.Text);
    int m = 1;
    int x;
    int x2;
    for (x = m; x <= y; m = m + 1)
    {
    int n = 1;
    for (x2 = n; x2 <= z; n = n + 1)
    {
    se.SalonNo =
    Int32.Parse(Saloncombo.SelectedItem.Text);
    se.RowNo = x;
    se.SeatNo = x2;
    }
    }
    if (se.InsertSeat())
    {
    errorlbl.Text =
    "right";
    errorlbl.Visible =
    true;
    }
    else { errorlbl.Text = "wrong"; }
    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    فکر کنم اشکال از براکت ها باشه
    با این عوضش کن
    protectedvoid Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ClsSeat se = newClsSeat();
    int y = Int32.Parse(rownotxt.Text);
    int z = Int32.Parse(seatnotxt.Text);
    int m = 1;
    int x;
    int x2;
    for (x = m; x <= y; m = m + 1)
    {
    int n = 1;
    for (x2 = n; x2 <= z; n = n + 1)
    {
    se.SalonNo = Int32.Parse(Saloncombo.SelectedItem.Text);
    se.RowNo = x;
    se.SeatNo = x2;
    if (se.InsertSeat())
    {
    errorlbl.Text = "right";
    errorlbl.Visible = true;
    else { errorlbl.Text = "wrong"; }
    }
    }
    }


    }

  3. #3
    نه دوست عزیز مشکل این نبود من این شرط را برای این گذاشتم که اگر insert شد با خبر بشم و اصلا شرط مهمی نیست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    شما از کلاس newClsSeat استفاده می کنی و متد hnsert اونرو فرا خوانی می کنی مشکل رو باید اونجا پیدا کنی اون کلاس رو بذار ببینیم

  5. #5

    Unhappy

    نه من تست کردم کلاسم مشکل نداره

    public
    bool InsertSeat()
    {
    int rowaffected;
    SqlParameter[] param ={

    newSqlParameter("@SalonNo",SqlDbType.Int)
    ,
    newSqlParameter("@RowNo",SqlDbType.Int)
    ,
    newSqlParameter("@SeatNo",SqlDbType.Int)
    };
    param[0].Value = _salonNo;
    param[1].Value = _rowNo;
    param[2].Value = _seatNo;
    int result = RunProcedure("p_InsertSeat", param, out rowaffected);
    if (rowaffected == 1)
    {
    returntrue;
    }
    else
    {
    returnfalse;
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    _اینم ظاهرن مشکلی نداره sp رو بذار

  7. #7

    ALTER
    PROCEDURE [dbo].[p_InsertSeat]

    @SalonNo
    int
    ,@SeatNo int
    ,@RowNo intAS
    BEGIN
    INSERTINTO [Cinema].[dbo].[Seat]
    (
    [SalonNo]
    ,[SeatNo]
    ,[RowNo] )
    VALUES
    (@SalonNo,@SeatNo,@RowNo)END

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    sp رو execute می کنی مشکلی نداره؟
    تو محیط sp رو ادیت می کنی راست کلیک کن exexute تست کن

تاپیک های مشابه

  1. دکمه next , insert و ...
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 آذر 1386, 16:12 عصر
  2. مشکل دستور Insert into در VB.net
    نوشته شده توسط alineghabi در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 11:25 صبح
  3. کمک فوری : خطا در هنگام ورود اطلاعات به بانک با دستور insert
    نوشته شده توسط mohsen_borzooei در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1385, 09:03 صبح
  4. insert کردن در پایگاه داده با php
    نوشته شده توسط arash ahmadi در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1385, 00:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •