نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تشخیص مقدار ورودی texbox

  1. #1

    تشخیص مقدار ورودی texbox

    دوستان سلام.
    چگونه می توانم بفهمم که کاربر در txtbox عدد وارد کرده یا یک مقدار رشته؟
    قبلا از کمکتان ممنونم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    اگه قرار بر ورود عدد است بهتره که اصن اجازه تایپ غیر عدد ندی(بگر در این مورد زیاد حرف زده شده) ولی با این هم میشه.

    if (Regex.IsMatch(TextBox1.Text, "^([0-9]*)$")
    //عددی صحیح است

  3. #3
    من هم با نظر سار عزیز موافق هستم . ولی برای روش شما هم می تونید از try catch استفاده کنید تا اگر در هنگام تبدیل رشته به عدد خطایی رخ داد متوجه شوید که عدد نیست و بلعکس

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    من تو CodeProject یک کامپوننت ولیدیتو باحال دیدم که درست مثل ولیدیتورهای ASP.Net عمل میکرد اگه اون ورهم گیر بیاری خیلی عالیه.

  5. #5
    از try cach استفاده کردم مشکلم حل شد. با تشکر از دوستان.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    سلام دوستان
    راستش فکر نکنم try cach خیلیحرفه ای باشه
    شاید بهتر باشه یک if قرار بده


    for (int q = 0; q <= textBox1.Text.Length - 1; q++){
    if (char.IsNumber(textBox1.Text[q]))



    یک نمونه هم گذاشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط mamali_programer مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    راستش فکر نکنم try cach خیلیحرفه ای باشه
    شاید بهتر باشه یک if قرار بده


    for (int q = 0; q <= textBox1.Text.Length - 1; q++){
    if (char.IsNumber(textBox1.Text[q]))



    یک نمونه هم گذاشتم
    اگر بنا به حرفه ای بودن باشه، همونطور هم که اشاره شد، درست تر اینه که اصلا اجازه تایپ چیزی که نباید باشه را از کاربر بگیری
    و درست تر از این هم این که یک drived TextBox بسازی و قابلیت مذکور را بهش اضافه کنید. به قول جاوا کار ها WORA!!!!

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mamali_programer
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    162
    قصد جسارت نداشتم
    گفتم این طوری شاید بهتر باشه
    بالاخره معلومه که ما به پای شما حرفه ای ها نمی رسیم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل اساسی در texbox
    نوشته شده توسط hesamsalehnamadi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 13:33 عصر
  2. پاک کردن TexBox
    نوشته شده توسط ara12345 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 شهریور 1386, 14:41 عصر
  3. مشکل با maxlength در texbox
    نوشته شده توسط OlympicTelecom در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 21:34 عصر
  4. texbox
    نوشته شده توسط javad0062 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 12:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •