نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: طرزکار دستور Split

  1. #1

    Tick طرزکار دستور Split

    وقتی که میگن تابع Split یک رشته رو به دو زیر رشته تقسیم می کنه یعنی چی؟ چی جوری نمایش داده میشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    سلام
    کد زیر را اجرا کن متوجه خواهی شد.

    Dim s As String
    Dim I As Byte
    s = "Chilkat Software, Inc. : A Software Components Company."

    Dim words() As String

    ' Split the string at the space characters.
    words() = Split(s)
    For I = LBound(words) To UBound(words)
    Print words(I)
    Next


  3. #3
    سلام

    در تکمیل برنامه دوستمون باید بگم اگر خواستید از جدا کننده دیگه ای غیر از فاصله استفاده کنید دستور Split رو اینطوری بنویسید

    words() = Split(s, ",") 


    که در اینصورت زیر رشته ها بر اساس کاما (,) از هم جدا می شند
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  4. #4
    بعد یه سوال من می تونم طول زیر رشته رو تعیین کنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    Web
    پست
    346
    نقل قول نوشته شده توسط obalitjoOon مشاهده تاپیک
    بعد یه سوال من می تونم طول زیر رشته رو تعیین کنم؟
    با سلام به دوستان
    خوب هر رشته string یه property به نام length داره که میتونی با این prop طول رشته رو بگیری
    موفق باشید

  6. #6
    پس میشه گفت یه جوری مثل روال Insert تویه پاسکال عمل میکنه.
    آخرین ویرایش به وسیله اوبالیت به بو : دوشنبه 30 اردیبهشت 1387 در 15:38 عصر

تاپیک های مشابه

  1. split کردن یک رشته و نمایش فیلدها
    نوشته شده توسط once4ever در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 22:08 عصر
  2. صفحه بندی با Split
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 تیر 1386, 20:05 عصر
  3. استفاده از متد Split
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 فروردین 1386, 08:23 صبح
  4. استفاده از split
    نوشته شده توسط zarrin_306 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1385, 21:59 عصر
  5. مشکل با split
    نوشته شده توسط nargesi در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1385, 03:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •