نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل sessionدر masterpage.خیلی خیلی فوری-کمک

  1. #1

    مشکل sessionدر masterpage.خیلی خیلی فوری-کمک

    با سلام
    من یک پروژه دارم که با asp.net2 نوشته شده . به طور معمول session ها باید وقتی مقدار خو را از دست بدهند ک 20 دقیقه یک صفحه باز باشد و من هیچ کاری نکنم .اما وقتی ازmasterpageدر پروژه ام استفاده می کنم تعداد دفعات خالی شدن مقدار session ها زیاد می شود یعنی در حالیکه من دارم با برنامه کار می کنم session خالی میشود.کسی علت اون را می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟///

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388
    موقع ساختن و کار کردن در محیط دات نت اینطوری میشه وقتی شما کدی رو از اول تغغیر میدید و صفحه دوباره کامپایل میشه و session ریسیت اگه با IIS برنامتون رو تست کنید یا روی هاست ببرید این مشکل هم بر طرف میشه

  3. #3

    Question

    با سلام
    دوستان من هم به مشکلی شبیه به این مشکل برخورد کردم . اگر بخواهیم مدت عمر session ها را زیاد کنیم باید از چه دستوری استفاده کنیم ؟
    چون من در پروژه ام برای login کردن از session استفاده کردم و در masterpage منویی دارم که با توجه به مقدار session بعضی از آیتم های آن برای یک کاربر خاص true و برای کاربر دیگر false می شود و اگر فرمم بیشتر از 20 دقیقه باز بماند و صفحه refresh شود تمام منوهای آن غیر فعال می شود و کاربر باید دوباره login کند.
    البته من در webconfig دستور زیررا نوشتم ولی بعد از همان 20 دقیقه مقدار session هام خالی شد:
    <system.web>
    <authentication mode="Forms">
    <forms timeout="50000000"/>
    </authentication>
    </system.web>
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

  4. #4
    دوستان من همچنان با session timeout مشکل دارم
    کلی هم search کردم و در webconfig دستورات زیر را نوشتم بیفایده بود .

    <sessionState
    mode="InProc"
    stateConnectionString="tcpip=127.0.0.1:42424"
    cookieless="false"
    timeout="45"

    />
    سر همان 20 دقیقه مقدار session ها تهی شده و نیاز به login مجدد هست.
    میشه کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    476
    با دستور session.timedout=45 هم میتونید توی کد بیهایند مدت زمان سشن رو تغییر بدین.
    یه جای دیگه هم هست اون هم توی خود IIS روی پروژه راست کلیک کن و properties رو انتخاب کن .توی پنجره ای که باز میشه از تب Directory دکمه Configuration رو بزن . یه ÷نجره دیگه باز میشه که توی تب option اون میتونی میزان مدت سشن رو تغییر بدی.
    امیدوارم کارتون راه بیفته.
    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با نمایش جاوااسکریپت در MasterPage
    نوشته شده توسط sarasara در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 19:46 عصر
  2. استفاده از Sessionدر C#‎
    نوشته شده توسط boof1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 مرداد 1386, 12:07 عصر
  3. مثالی از طرز استفاده از MasterPage ؟
    نوشته شده توسط Behnama در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 مرداد 1386, 20:32 عصر
  4. استفاده از sessionبرای حفظ وضعیت لیست باکس
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1385, 14:47 عصر
  5. خواندن مقادیرsessionازvb pageدر C#‎
    نوشته شده توسط arya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1383, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •