نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سیاه و سفید کردن تصویر

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    27

    سیاه و سفید کردن تصویر

    سلام.
    چگونه می توان رنگ یک تصویر در Picture Box را به صورت سیاه وسفید تغییر داد؟
    :)

  2. #2

  3. #3

    Post نقل قول: سیاه و سفید کردن تصویر

    به نام خدا
    *-*-*-*-*-*
    دوست عزیز کد تبدیل تصویر رنگی به سیاه و سفید را براتون در قسمت پایین قرار دادم.
    شی هایی که لازم دارید .
    یک عدد commond Button که کد های زیر را باید در آن بنویسید.
    یک عدد picture box که باید درون آن یک عکس بیاورید.
    '=============================
    Dim X As Single, Y As Single, C As Long, R As Byte, G As Byte, B As Byte
    Private Sub Command1_Click()
    For X = 1 To pic.ScaleWidth
    For Y = 1 To Picture1.ScaleHeight
    C = Abs(Picture1.Point(X, Y))
    R = C Mod 256
    G = C \ 256 Mod 256
    B = C \ 256 \ 256
    pic.PSet (X, Y), RGB(R, R, R)
    Next
    Next
    End Sub

    '=============================
    دقت داشته باشید که scalemode picture را حتما pixel قرار بدید و نیز AutoRedraw picture را حتما True قرار بدید .

    با تشکر !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •