نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارتقا از Delphi 5 به Delphi6 یا Delphi7 یا بالاتر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035

    ارتقا از Delphi 5 به Delphi6 یا Delphi7 یا بالاتر

    سلام

    دوستان من چند سالی هست با Delphi5 کار می کنم اما هر وقت خواستم برنامه را به 6 یا 7 یا بالاتر ارتقا بدهم همیشه توی کامپایلر و برنامه مشکل داشتم
    بعنوان مثال خیلی از کامپیونت توی delphi7 کار نمی کرد
    آیا علت اش چیست نباید ورژن جدید ورژن قبلی را پشتیبانی کند
    به نظر شما ورژن جدید قابلیت بیشتر نسبت به 5 داشنه و سرعت برنامه بیشتر است
    شما کدام ورژن دلفی را پیشنهاد می کنید

    با تشکر
    مرتضی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    من برنامه های نوشته شده با دلفی 5 را راحت در دلفی 7 باز می کنم

    مشکلی هم ندارم

    مشکل شما دقیقا چیه Error ش چیه

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    62
    مطمئناْ ورژن 7
    در مورد Component ها هم در واقع بورلند برای رعایت یه Licence ای که حالا یادم نمی یاد چی بود مجبور شد یه تغییراتی در بعضی Unit های دلفی (مهمترینشون DesignIntf است ) بده حتی بعضی Unit ها رو اصلاْ Source اش رو برداشت.
    به همین علت برای نصب بعضی Component ها یه تغییراتی باید تو Source شون بدی.
    ERROR رو تو Google جستجو کن روش نصب Component ها رو خیلی راحت می فهمی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035
    سلام

    وقتی Build all projects می کنیم

    این اخطار می دهد

    [Warning] main.pas(7): Unit 'FileCtrl' is specific to a platform
    [Warning] main.pas(90): Unsafe type 'TBookmark'
    [Warning] main.pas(204): Unsafe type 'SavePlace: Pointer'
    [Warning] main.pas(211): Unsafe type 'SavePlace: Pointer'
    [Warning] main.pas(212): Unsafe type 'SavePlace: Pointer'
    [Warning] main.pas(219): Unsafe type 'SavePlace: Pointer'
    [Warning] main.pas(286): Unsafe type 'SavePlace: Pointer'


    آیا در دلفی جای توابع و پروسیجر از نظر تقدم فرق می کند چون در پاسکال باید توابع که صدا زده می شود باید بالاتر باشد توی دلفی 7 داشتم برنامه می دیدم بجای که برود به تابع مورد نظر رفت به یک خط دستور دیگر بهد جای ان عوش کرده ام و بردم بالای برنامه درست شد

    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. آپدیت کردن Delphi6
    نوشته شده توسط Mohammadi_F در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 27 بهمن 1385, 09:19 صبح
  2. استفاده از Word در Delphi6 ؟؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط reihaneh_g در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 10:20 صبح
  3. نمایش فایل GIF در DELPHI7
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 07:23 صبح
  4. چرخش 90 درجه lables محور y در کیو ریپورت delphi6
    نوشته شده توسط betanam در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1382, 12:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •