نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: شماره ردیف در datagridview

  1. #1

    شماره ردیف در datagridview

    با سلام وخسته نباشید
    می خواستم دوستان عزیز لطف کنن و در مورد خاصیتی از datagridview کمک کنن که بتونم برای ردیف های datagridview شماره بزنم
    که به صورت اتوماتیک ردیف ها را شماره گذاری کند و در صورت حذف یک ردیف یا درج ردیف جدید به صورت اتوماتیک شماره ردیف ها را بروز رسانی کند

    با تشکر فراوان
    لطفتون مستدام

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    236
    توی دیتا ست یک فیلد ردیف بساز که هیچ ارتباطی با دیتابیس نداشته باشه و اونو autonum کن
    اینطوری بعد از هربار fill کردن دوباره ردیف گزاری میشه.

  3. #3

    نقل قول: شماره ردیف در datagridview

    اگه از DataTable برای پر کردن DataGrid استفاده کنیم چی؟!

    چطور میشه اینکار رو کرد ؟!

  4. #4
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: شماره ردیف در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط saman-nte مشاهده تاپیک
    اگه از DataTable برای پر کردن DataGrid استفاده کنیم چی؟!

    چطور میشه اینکار رو کرد ؟!
    سلام دوست عزیز

    از کد زیر استفاده کن:

    Private Sub AddAutoIncrementColumn()
    Dim column As DataColumn = New DataColumn
    column.DataType = System.Type.GetType("System.Int32")
    With column
    .AutoIncrement = True
    .AutoIncrementSeed = 1000
    .AutoIncrementStep = 10
    End With


    ' Add the column to a new DataTable.
    Dim table As DataTable
    table = New DataTable
    table.Columns.Add(column)
    End Sub


    موفق باشید ....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

تاپیک های مشابه

  1. خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 20:09 عصر
  2. دسترسی به نام و عنوان سطرهای DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 15:21 عصر
  3. حذف چند فیلد از بیندینگ در datagridview
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 20:43 عصر
  4. مشکل جستجو در datagridview
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 18:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •