نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال متغیر از یک دیالوگ به دیالوگ دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    ارسال متغیر از یک دیالوگ به دیالوگ دیگر

    ارسال یک متغیر از کلاسی به کلاس دیگر :
    با سلام
    من در ویژوال 2005 دو کلاس مربوط به دو دیالوگ متفاوت دارم . حالا میخوام رشته ای رو که در کلاس دیالوگ اولم ایجاد میشه رو در edit text دیالوگ دوم منتقل کنم میشه بگید این کار چطور ممکنه ؟ (دیالوگ دوم به صورت modal ایجاد میشه )

    فکر نمی کنم کار خیلی سختی باشه اما من نمیدونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476
    در حالت عادی وقتی Data Member ی توی یک کلاس به صورت public تعریف میشه راحت میشه ازش استفاده کرد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372
    سلام دوست من :
    ببینید اول این رو بگم که من در visual C++‎ دارم کار می کنم (اینو یادم رفته بود)
    مشکل من دقیقا اینه :
    یک متغیر از نوع CString دارم که فرض کنید در کلاس a باشه و یک متغیر هم که مربوط به یک edit text هست و از نوع CString و public که فرض می کنیم در کلاسی به نام b وجود داره اما باز هم متغیر مربوط به edit text در دیالوگ اول ناشناخته هست و زمانی که درکلاس دیالوگ اول مقدار رشته رو در متغیر کلاس دوم (متغیر edit text ) قرار می دم متغیر edittext
    ناشناخته است .
    ممکنه راهنمایی بدید ؟ ممنون میشم

  4. #4
    این بحث قبلا در بخش #C پرسیده شده و از آنجایی که پروژه شما هم دات نت هست می توانید از همان توضیحات برای ++C استفاده کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?p=446809

    تذکر: در آخرین شیوه که در همان صفحه نیز به درستی به آن اشاره شده است ، همان ساده ترین راه است که شما متغیر خودتان را به صورت public در فرمی می توانید تعریف کنید و از آن در سایر کلاس ها استفاده کنید. که البته ایجاد یک method برای تغییر مقدار متغیر ها اصولی تر است.
    فقط توجه داشته باشید که در فرمی که می خواهید از کلاس فرم دیگر استفاده کنید ، آن را include کرده باشید:

    #pragma once
    #include "form2.h"



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372
    و از آنجایی که پروژه شما هم دات نت هست می توانید از همان توضیحات برای ++C استفاده کنید:

    با تشکر از شما :اما پروژه من دات نت نیست اما در هر حال اون لینک اطلاعات خوبی داشت که اگه به مشکلی برخوردم باز هم مزاحمتون میشم

    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •