نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کلید خارجی

  1. #1

    کلید خارجی

    سلام
    یه مشکل داشتم با ذخیره کلید خارجی. ببینین یک جدول دارم به اسم x که کلید اصلی آن ID است و یک جدول هم دارم به اسم y که یک فیلد داره به اسم xID که IDجدول x را در خودش ذخیره میکنه. مشکل من اینه که این آیدی Auto Increament هست حالا نمیدونم بعد از ذخیره رکورد در ایکس چه جوری آیدی اون رو پیدا کنم تا در y ذخیره کنم.
    :roll:

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    می تونم بپرسم با زبون خاصی کار می کنید یا دستورش توی MySQL رو می خواید؟!
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    من از php استفاده میکنم ولی خب اگر بشه این کار را فقط با MySQL کرد که خیلی بهتره. 8)

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    شما می تونید ID آخرین کلید اضافه شده رو از طریق تابع mysql_insert_id بدست بیارید -> http://www.php.net/manual/en/functio...-insert-id.php

    عملی که این تابع انجام می ده دقیقا مشابه عمل تابع LAST_INSERT_ID() در MySQL هستش. برای مشاهدهء مثال ها و کلا روش کار اینجا رو ببین:
    http://www.mysql.com/doc/en/Getting_unique_ID.html

    مثال:
    If you want to use the ID that was generated for one table and insert it into a second table, you can use SQL statements like this:

    INSERT INTO foo (auto,text)
    VALUES(NULL,'text'); # generate ID by inserting NULL
    INSERT INTO foo2 (id,text)
    VALUES(LAST_INSERT_ID(),'text'); # use ID in second table


    این توضیح رو هم بگم که، قاعدتا تابع mysql_insert_id دستور سیکویلی مشابه دستور زیر رو اجرا خواهد کرد (این رو به این دلیل می گم که بتونید سرعت ها رو با هم مقایسه کنید :) ):
    select last_insert_id() where 1=1

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5

  6. #6
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    نقل قول نوشته شده توسط webdeveloper
    :D
    چی شد؟؟!! :)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  7. #7
    ** ویرایش شد **
    لطفا قوانین سایت رو مطالعه کنید.
    سوال شما هیچ ربطی به عنوان این سوال نداشت.
    آخرین ویرایش به وسیله oxygenws : سه شنبه 17 آبان 1384 در 12:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •