نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تنظیمات و مواردی که برای راه اندازی باید رعایت بشه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599

    Tick تنظیمات و مواردی که برای راه اندازی باید رعایت بشه ؟

    سلام دوستان
    من یه web application با VS2008 و framework 3.5 انجام دادم ..الان تمام فایل های publish شده رو تو wwroot کپی کردم ولی با این err مواجه میشم :
    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Configuration Error
    Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.
    Parser Error Message: Child nodes not allowed.
    Source Error:

    Line 87: <compilers>
    Line 88: <compiler language="C#‎;cs;csharp" extension=".cs" type="Microsoft.CSharp.CSharpCodeProvider,System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" warningLevel="4">
    Line 89: <providerOption name="CompilerVersion" value="v3.5"/>
    Line 90: <providerOption name="WarnAsError" value="false"/></compiler></compilers></system.codedom>
    Line 91: <runtime>

    Source File: e:\inetpub\wwwroot\web.config Line: 89

    --------------------------------------------------------------------------------
    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.42; ASP.NET Version:2.0.50727.42

    فکر میکنم به .Netframework ربط داشته باشه .. ولی مسئله ای که هست اینه که من framework3.0 رو نصب کردم ولی تو IIS که میخوام انتخاب کنم فقط 1 , 2 رو میاره !!؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465
    بسته به هاست متفاوتته ! ولی عموما dll های Ajax رو باید توی Bin کپی کنی ولی لزوما اینطوری نیست ... بهتره با پشتیبانی هاست تماس بگیری بگی تنظیمات رو انجام بدن ...

    هاست از NET 3.5. پشتیبانی میکنه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599
    نقل قول نوشته شده توسط m.hamidreza مشاهده تاپیک
    هاست از NET 3.5. پشتیبانی میکنه ؟
    دوست عزیز من سوالم رو ویرایش کردم ، لطفا مجددا ببین !
    مورد قبلی بخاطر این بود که فراموش کرده بودم تو IIS ورژن Framework رو تغییر بدم ..ضمنا من این webApplication رو تو یه شبکه داخلی LAN پیاده میکنم !
    من رو سیستم خودم تست کردم و ok هست ( رو سیستم خودمم تو IIS ورژن framework رو 2.0 انتخاب کردم و اونجا هم فقط 1 , 2 هست ، تنها تفاوتی که هست رو سیستم خودم VS2008 نصبه و رو ویندوزمم service pack 2 هست )

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599
    مشکل همون نسخه ی framework بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •