نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چگونه می توان یک تحلیل گر حرفه ای شد؟

  1. #1

    چگونه می توان یک تحلیل گر حرفه ای شد؟

    سلام

    خیلی راحت می خواهم صحبت کنم شاید یه خرده ابتدایی به نظر بیاد ولی گفتم شاید بهترین راه حل باشه البته ببخشید ما توی جمع بزرگان این حرف رو می زنیم....

    من اصلا آدم حرفه ای نیستم ولی از موقعی که درس مبانی مهندسی نرم افزار رو توی دانشگاه پاس کردم و یه مقدار هم برنامه نویسی کار کردم عاشقشون شدم.

    دلم می خواهد توی همین گرایش ها پیش برم. ولی خوب ابهاماتش برام زیاده . سعی کردم ابهاماتمو توی

    سوالها مطرح کنم . ولی قبلش می خواستم بگم من زبان های بیسیک ، پاسکال ،C++‎،VBو مقداری هم C#‎.net رو کار کردم .

    تجربه آشنایی با Access , Sql server رو هم دارم حتی با vb و C#‎ دو تا پروژه املاک و نرم افزار موبایل رو انجام دادم

    ولی خوب توشون حرفه ای نیستم . ولی تجربه مدیریت توی جمع های کوچک حدود 40 – 50 نفره رو دارم که توشون موفق هم عمل کردم.

    حالا موندم برای رسیدن به یک مهندس نرم افزار و یک برنامه نویس حرفه ای :

    1)کارم رو باید از کجا شروع کنم؟
    2)چه مهارت هایی رو لازمه که یاد بگیرم؟
    3)چطوری می تونم برنامه نویسی رو حرفه ای شروع کنم؟
    4) اگه منبع خوبی که بتونه کمکم کنه معرفی کنید هم ممنون میشم؟

    دوست دارم مثل برادرتون این بحث رو بهم جواب بدید چون خیلی برام مهمه و توی فاصله خالی بین 2 ترم

    می خواهم کارم رو شروع کنم

  2. #2
    سلام
    برای اینکه یه برنامه نویس حرفه ای بشید باید ابتدا زبان برنامه نویسی خودتونو انتخاب کنید بعدش شروع به کد نویسی شدید !!!
    تا جایی که کد نویسی با اون زبان بشه جزئی از زندگیت و اگه یه روز کد ننویسی بدن درد بگیری.
    یه نکته مهم دیگه هم که هست انجام پروژه های عملی برنامه نویسی که باعث میشه حرفه ای تر بشید .

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_Z_F مشاهده تاپیک
    سلام
    برای اینکه یه برنامه نویس حرفه ای بشید باید ابتدا زبان برنامه نویسی خودتونو انتخاب کنید بعدش شروع به کد نویسی شدید !!!
    تا جایی که کد نویسی با اون زبان بشه جزئی از زندگیت و اگه یه روز کد ننویسی بدن درد بگیری.
    یه نکته مهم دیگه هم که هست انجام پروژه های عملی برنامه نویسی که باعث میشه حرفه ای تر بشید .
    البته من با این نظر مخالفم که برای حرفه ای شدن باید فقط کدنویسی کرد. به نظر من برنامه نویس حرفه ای به کسی نمی گن که بشینه پای مثلا دات نت و شروع کنه به نوشتن. من به این گونه اشخاص می گم کد نویس نه برنامه نویس. برنامه نویس کسی هست که برای یک مسئله راه حل ارائه بده. راه حلی که از هر جهت بهینه باشه. اینجاست که فرق برنامه نویس با کد نویس مشخص میشه. چون کد نویس فقط به حل مسئله فکر میکنه. ولی برنامه نویس در درجه اول به چگونگی حل فکر میکنه. و برای برنامه نویس حرفه ای شدن ابتدا باید برنامه نویس شد و نه کد نویس.
    به عنوان مثال خیلی از افرادی که فکر میکنن مثلا با دات نت (#C یا VB و ... ) برنامه نویسی می کنن و تا حالا هر چی هم که دلشون خواسته نوشتن دیگه آخر برنامه نویس هستند. ولی من با اینکه خودم سی شارپ کار هستم و به قول شما یکی از اونایی هستم که بدن درد می گیرم اصلا برنامه نویسی با دات نت را هنر برنامه نویسی نمی دونم بلکه به نظر من حرفه ای شدن در دات نت یعنی اینکه بدونی از چه ابزاری و کی استفاده کنی.
    به عنوان مثال آیا تابحال به این موضوع فکر کردیم که چرا در ایران به ندرت برنامه ای نوشته شده که همگانی باشه و دارای نسخه های update شده در هر سال باشه؟ واقعا چرا؟ دلیلش اینه که برنامه ها جوری نوشته میشن که هزینه تولید نرم افزار جدید با امکانات جدید به مراتب هزینه خیلی خیلی کمتری نسبت به Update کردن ورژن های قبلی داره. این مسئله حتی در اکثر شرکت های اسم و رسم دار هم در ایران کاملا مشهود است. (نمی خوام وارد سیاست بشم چون تاپیک از بحث خودش خارج میشه). ولی به عنوان مثال نرم افزار Office را در نظر بگیرید. شرکت ماکروسافت برای اضافه کردن قابلیت های جدید به این مجموعه هیچ وقت نمیاد مجموعه قبلی را دور بریزه و مثلا برای سال 2008 یا ... یک مجموعه جدید به نام مثلا noffice (نافیس) بده برون. چرا؟ چون خیلی از کارهایی که قراره در مجموعه نافیس بشه در مجموعه آفیس شده و در ورژن های بعدی یا از همون ها استفاده می کنه و یا اونا را تغییر میده. به عنوان مثال اگر دقت کنید در همین مجموعه آفیس چه در ورژن 2003 و چه در ورژن 2007 پنجره مربوط به find همونی است که بوده ....
    البته من نمیگم که در ایران کسی درست برنامه نویسی نمیکنه. اتفاقا خیلی ها هم هستند که واقعا برنامه نویسی می کنن و در این سایت هم این چنین افراد کم نیستند. ولی ما باید به سمت برنامه نویسی درست حرکت کنیم. در واقع اگر فقط بخواهیم مصرف کننده باشیم هیچ وقت نمیشه بهمون گفت برنامه نویس حرفه ای. البته این بدان معنی نیست که مثلا بشینیم یه دات نت واسه خودمون بنویسیم. نه. بلکه منظور اینه که از امکانات موجود استفاده بشه و چیز جدیدی ایجاد بشه. چرا ما نباید نرم افزار یا سخت افزاری داشته باشیم که کشور های دیگه از اون استفاده کنند؟ چرا ما نباید خودمون بتونیم OS بنویسیم؟ کم ایرانی در ماکروسافت هست؟ نمونش در همون عکس گروه سی شارپ که توسط جناب راد در بخش اخبار قرار گرفته.

    و البته این ها همه بدین معنی نیست که از مادر که متولد میشی باید حرفه ای بشی. نه. بلکه باید اونقدر برنامه های کوچیک و پر از اشکال نوشت تا برسیم به اون جایگاه. واسه همین بنده شخصا هیچ موقع دوستانی را که کد های نا مطلوبی را جهت ارائه حل ، می فرستن سرزنش نمی کنم. سعی می کنم اشکالاتشون و تا جای ممکن (اگر بلد باشم) راه درست تر اونو بهشون نشون بدم. اما به ناچار باید ابتدا راه های اشتباه را رفت تا اون موقع بفهمیم که راه درست چیه و چه مزیتی داره.
    همه این جمله مشهر را شنیدین که

    آن قدر شکست خوردم تا راه شکست دادن را یاد گرفتم
    به هرحال فکر کنم به همین قدر کفایت کنم خوب باشه چون به قول معروف وقت کم است و اعمال بسیار

    اما در یک نتیجه کلی از صحبت هام این که اولا دنبال این باشیم که بدونیم که برنامه نویسان حرفه ای از کجا شروع کردن و چگونه شروع کردند. و البته قبل از همه این ها برای خودمون تعریفی از حرفه ای بودن و برنامه نویس حرفه ای ارائه کنیم و بعد دنبالش بریم.!!!

    موفق باشید

    پ و :
    تمامی صحبت های بالا تنها نظرات شخصی بنده بوده و مخاطب خاصی نداره

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  4. #4
    سلام

    در جواب سوالتون که گفتین چرا در ایران به ندرت برنامه ای نوشته شده که همگانی باشه و دارای نسخه های update شده در هر سال باشه؟
    تجربه بهم ثابت کرده که دلیلش نداشتن یک معماری stable و مقیاس پذیره و همچنین نبود flexible design است (البته دلایل خیلی زیاده دیگه ای هم هست ولی به نظر من از جنبه فنی این دوتا از بقیه مهم تره ...)
    که با این تفاسیر اینها به برنامه نویسی مربوط نمیشه یه برنامه نویس (یا همون کدنویس )خوب (یا همون حرفه ای ) باید به syntax زبان و چگونکی استفاده و ترکیب آنها مسلط باشه طراحی و معماری توسط کسی دیگه انجام میشه .

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط r.kiani مشاهده تاپیک
    البته من با این نظر مخالفم که برای حرفه ای شدن باید فقط کدنویسی کرد. به نظر من برنامه نویس حرفه ای به کسی نمی گن که بشینه پای مثلا دات نت و شروع کنه به نوشتن. من به این گونه اشخاص می گم کد نویس نه برنامه نویس. برنامه نویس کسی هست که برای یک مسئله راه حل ارائه بده. راه حلی که از هر جهت بهینه باشه. اینجاست که فرق برنامه نویس با کد نویس مشخص میشه. چون کد نویس فقط به حل مسئله فکر میکنه. ولی برنامه نویس در درجه اول به چگونگی حل فکر میکنه. و برای برنامه نویس حرفه ای شدن ابتدا باید برنامه نویس شد و نه کد نویس
    البته تعریفی که شما ارائه کردید بیشتر تعریف یک طراح (و یا برنامه نویس ارشد) است و دیگران هم فقط طراحی اون رو کد میکنند.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    و نظر من در مورد سئوال دوستمون (بصورت خیلی خلاصه) :
    یک طراح و آنالیست - ضمن دونستن مسایل مرتبط با خودش - باید برنامه نویسی مدرن رو هم بخوبی بلد باشه؛ اما یک برنامه نویس الزاما نباید مسایل طراحی رو بدونه (که اگه بدونه میشه برنامه نویس ارشد) و گاها کافیه که فقط یک کلاس دایاگرام یا use_case رو متوجه بشه.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط sinpin مشاهده تاپیک
    و دیگران هم فقط طراحی اون رو کد میکنند.
    -
    و به همین دلیل است که به این گروه می گم کد نویس نه برنامه نویس !!! کسانی که فقط با Syntax یک زبانی آشنا هستند و مثلا می دونن که یه حلقه For در یک زبان خاص به چه شکلی نوشته میشه و لی اگه بهشون مثلا بگی مرتبه اجرایی این تکه کد چیه فکر می کنن که نا سزا بهشون گفتی .
    البته در دید هر شخصی حرفه ای بودن و حرفه ای شدن و کلا معنای حرفه ای خیلی متفاوت می تونه باشه.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    این موضوع (حرفه ای بودن یا نبودن) فقط یکی از سوالات دوست خوبمون بود که فکر کنم تا همین جا متوجه شده باشن که باید چیکار کنند.

    در مورد منابع هم بر اساس اینکه شما برای چه platForm ای می خواین برنامه بنویسین منابع خوب و زیادی وجود داره.
    کتاب های انگلیسی گزینه اول باشن خیلی بهتره (اگر در زمینه انگلیسی مشکلی ندارین و کتاب فارسی خوب در اون زمینه نبود)
    انتشارات های Apress ، Wrox و ... هستند که معمولا هم برای novice ها و هم برای proffessional ها، Edition های متانسبی هست.

    با pm های خصوصی یا ایمیل هم می تونین از دوستان در این زمینه کمک بگیرین برای دریافت کتاب ها (در این مورد می تونی به من pm بدی تا کاملا راهنماییت کنم)

    در مورد کتابهای فارسی هم که متاسفانه بعضی از افراد مغرضانه یا بدون آگاهی و کور کورانه می گن کتاب های فارسی کتاب های مزخرفی هستند، اینطور نیست. درسته که شاید به ازاء هر n تا کتاب انگلیسی یک کتاب فارسی خوب در اون زمینه پیدا بشه. ولی پیشنهاد می کنم اگر در زمینه کاریت کتاب فارسی واقعا خوبی گیر اوردی اول همونو بخون..
    وبرای اینکه بدونی از کجا شروع کنی، اگر واقعا از اون زبانی که میخوای کار کنی هیچی نمی دونی بهتره از پایه شروع کنی. ولی اگر تا حدی با زبان مورد علاقت کار کردی بهتره به پیشنهاد آقا سعید که گفتن عملی کار کنی خیلی خوبه ، عمل کن. چون واقعا در عمل چیزایی به دست میاری که توی بهترین کتاب ها هم نیست و این همون کلمه عجیب و غریب تجربه هستش. و همیشه این نکته را هم یادت باشه برنامه نویسانی که الان برنامه های دیتابیسی با این هوااااااااااا می نویسن یه روز انجام یک Insert ساده درون یک جدول از بزرگترین آرزو های تحقق نیافتنی اونا بوده!!!

    در حاشیه :
    روزی که من ساز نی را شروع کردم ، سازی داشتم که به اندازه 2 تا نوار چسب کامل بهش چسب زده بودم که هوا از ترک هاش خارج نشه و هیچ وقت فکرش را نمی کردم که یک زمانی برسه که ازم درخواست بشه برای شبکه های ژاپن و فرانسه برنامه اجرا کنم. والبته همیشه اون ساز شکسته بر روی تمامی ساز های حرفه ایم در جعبه سازم قرار می دم!!!!

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط r.kiani مشاهده تاپیک
    و به همین دلیل است که به این گروه می گم کد نویس نه برنامه نویس !!! کسانی که فقط با Syntax یک زبانی آشنا هستند و مثلا می دونن که یه حلقه For در یک زبان خاص به چه شکلی نوشته میشه و لی اگه بهشون مثلا بگی مرتبه اجرایی این تکه کد چیه فکر می کنن که نا سزا بهشون گفتی .
    البته در دید هر شخصی حرفه ای بودن و حرفه ای شدن و کلا معنای حرفه ای خیلی متفاوت می تونه باشه.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    این موضوع (حرفه ای بودن یا نبودن) فقط یکی از سوالات دوست خوبمون بود که فکر کنم تا همین جا متوجه شده باشن که باید چیکار کنند.

    در مورد منابع هم بر اساس اینکه شما برای چه platForm ای می خواین برنامه بنویسین منابع خوب و زیادی وجود داره.
    کتاب های انگلیسی گزینه اول باشن خیلی بهتره (اگر در زمینه انگلیسی مشکلی ندارین و کتاب فارسی خوب در اون زمینه نبود)
    انتشارات های Apress ، Wrox و ... هستند که معمولا هم برای novice ها و هم برای proffessional ها، Edition های متانسبی هست.

    با pm های خصوصی یا ایمیل هم می تونین از دوستان در این زمینه کمک بگیرین برای دریافت کتاب ها (در این مورد می تونی به من pm بدی تا کاملا راهنماییت کنم)

    در مورد کتابهای فارسی هم که متاسفانه بعضی از افراد مغرضانه یا بدون آگاهی و کور کورانه می گن کتاب های فارسی کتاب های مزخرفی هستند، اینطور نیست. درسته که شاید به ازاء هر n تا کتاب انگلیسی یک کتاب فارسی خوب در اون زمینه پیدا بشه. ولی پیشنهاد می کنم اگر در زمینه کاریت کتاب فارسی واقعا خوبی گیر اوردی اول همونو بخون..
    وبرای اینکه بدونی از کجا شروع کنی، اگر واقعا از اون زبانی که میخوای کار کنی هیچی نمی دونی بهتره از پایه شروع کنی. ولی اگر تا حدی با زبان مورد علاقت کار کردی بهتره به پیشنهاد آقا سعید که گفتن عملی کار کنی خیلی خوبه ، عمل کن. چون واقعا در عمل چیزایی به دست میاری که توی بهترین کتاب ها هم نیست و این همون کلمه عجیب و غریب تجربه هستش. و همیشه این نکته را هم یادت باشه برنامه نویسانی که الان برنامه های دیتابیسی با این هوااااااااااا می نویسن یه روز انجام یک Insert ساده درون یک جدول از بزرگترین آرزو های تحقق نیافتنی اونا بوده!!!

    در حاشیه :
    روزی که من ساز نی را شروع کردم ، سازی داشتم که به اندازه 2 تا نوار چسب کامل بهش چسب زده بودم که هوا از ترک هاش خارج نشه و هیچ وقت فکرش را نمی کردم که یک زمانی برسه که ازم درخواست بشه برای شبکه های ژاپن و فرانسه برنامه اجرا کنم. والبته همیشه اون ساز شکسته بر روی تمامی ساز های حرفه ایم در جعبه سازم قرار می دم!!!!
    سلام

    اول از شما 3 تا دوست گلم که برام وقت گذاشتید و مطالب زیر رو نوشتید ممنونم . مخصوصا از شما جناب r.kiani مطمئن باشید کارتون برام خیلی ارزشمنده.......

    دوست خوبم سعید جان زبانی که من بعد از یه مقدار تحقیق انتخاب کرده ام زبان C#‎.net هست.

    امیدوارم انتخاب درستی باشه.!!!!!

    از اینجا روی صحبتم با بقیه دوستان هم هست

    شما که می فرمایید زیاد کد بنویسی مثلا درباره چی؟؟؟

    من که الان دارم یه دوره C#‎.net رو میرم بعد از تموم شدنش باید تو چه حوزه ای زیاد کد بنویسم؟؟؟

    سیستم کتابخانه ، املاک ، رستوران و..... منظورتونه . آخه اینا که همش درباره بانکه.

    برای اینکه بتونم کدنویس ماهری بشم چه کنم؟ یعنی مثلا توی زمینه های مختلف مثلا بازی ها هم کد بنویسم.

    از یه بنده خدایی شنیدم که شخصی با VC++‎ برنامه ای برای ذخیره نوار قلب بیماران بخش CCU یکی از بیمارستان ها نوشته بود که نوار قلب بیماران رو هر چند ساعت بیشتر در شب ها می گرفت و توی کامپیوتر به عنوان یک فایل برای مشاهده دکتر ذخیره می کرد.

    روشن بگم برای راه افتادن دستم در مورد چه موضوعاتی کد بنویسم ؟




  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط shahinfarasystem مشاهده تاپیک
    سلام

    اول از شما 3 تا دوست گلم که برام وقت گذاشتید و مطالب زیر رو نوشتید ممنونم . مخصوصا از شما جناب r.kiani مطمئن باشید کارتون برام خیلی ارزشمنده.......

    دوست خوبم سعید جان زبانی که من بعد از یه مقدار تحقیق انتخاب کرده ام زبان C#‎.net هست.

    امیدوارم انتخاب درستی باشه.!!!!!

    از اینجا روی صحبتم با بقیه دوستان هم هست

    شما که می فرمایید زیاد کد بنویسی مثلا درباره چی؟؟؟

    من که الان دارم یه دوره C#‎.net رو میرم بعد از تموم شدنش باید تو چه حوزه ای زیاد کد بنویسم؟؟؟

    سیستم کتابخانه ، املاک ، رستوران و..... منظورتونه . آخه اینا که همش درباره بانکه.

    برای اینکه بتونم کدنویس ماهری بشم چه کنم؟ یعنی مثلا توی زمینه های مختلف مثلا بازی ها هم کد بنویسم.

    از یه بنده خدایی شنیدم که شخصی با VC++‎ برنامه ای برای ذخیره نوار قلب بیماران بخش CCU یکی از بیمارستان ها نوشته بود که نوار قلب بیماران رو هر چند ساعت بیشتر در شب ها می گرفت و توی کامپیوتر به عنوان یک فایل برای مشاهده دکتر ذخیره می کرد.

    روشن بگم برای راه افتادن دستم در مورد چه موضوعاتی کد بنویسم ؟


    خواهش می کنم عزیز.. قابلی نداشت
    همون طور هم که اطلاع دارین متاسفانه اکثر برنامه هایی که توی ایران نوشته می شه (تکرار می کنم اکثرا نه همه .. شاید 99 درصد یا شایدم بیشتر)همش یه جورایی کار با دیتا بیس هست. که همشون هم مثل هم هستند. یعنی کار با DSL ها. حالا در هر زبانی میتونه باشه و یا با هر نوع دیتابیسی.
    حالا این که برنامه خاصی نوشته میشه که فلان کار را می کنه ، این ها معمولا یک جور استثنا هستند در حوزه برنامه نویسی در ایران. و الا اکثر برنامه ها بیسش یکی هست. که البته این موضوع جای بسی تاسف است!!!
    حالا اینکه شما می خوای با زبان سی شارپ نون بخوری یا نخوری فرق می کنه. مطمئنن باید ADO.Net را خوب خوب بلد باشی. که اونم فقط با نوشتن برنامه ها حاصل میشه. از یک برنامه دفتر تلف ساده که حتی قابلیت سرچ هم نداره بگیر، تا اتوماسیون های سنگین و....
    بعضی ها هم هستند که از راه تدریس خوب پولی بدست میارن. اگه توانایی تدریس هم داشته باشی خوبه .. (یه نکته اخلاقی : اگه خدا وکیلی خواستی به کسی چیزی یاد بدی درست یاد بده)
    بعضی ها هم با مشاوره دیگران (مثل یک روان شناس ) اقدام به پارو کردن می کنن
    اگر هم مثل من هستی که همه این کار ها را باهم میکنم که خوب تکلیف روشنه و به قول آقا سعید گل که ممکنه بدن دردر بگیری بایدبه فکر دیکلوفناک و متیل سالیسیلات و این قسم پماد ها باشی.

    این که شما تو چه زمینه ای کار کنی دوست عزیزم بستگی به این داره هدف شما از برنامه نویسی چیه. و اینکه می خوای باهاش چیکار کنی.
    مثلا خیلی ها را من می شناسم با اینکه برنامه نویس توپی هم هستند اصلا شغلشون این نیست و خرجشون از جای دیگه میرسه و برنامه نویسی را فقط به این دلیل که عاشقش هستند ادامه می دهند. این دسته از افراد معمولا هر چیزی که دم دستشون بیاد سعی می کنن یاد بگیرن و ازش سر در بیارن...

    پ و
    اگر صحبت هام کمی با مزاح بود از این بابت عذر خواهی می کنم.

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  9. #9
    سلام
    تبریک می گم به انتخابتون برای زبان C#‎ خیلی خوب کاری کردین که کلاس میرید . سعی کنید تمام تمرین هایی رو که سر کلاس بهتون میدن رو با جدیت انجام بدین و اگر دانشجو هستید پروژه های دانشجویی خودتونو با C#‎ انجام بدبن و همچنین در مواقع بیکاری از همون دست پروژه هایی که مثال زدید برای خودتون تعریف کنید و با تحلیل خوب پیاده سازیش کنید .
    پیروز باشید .

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_Z_F مشاهده تاپیک
    که با این تفاسیر اینها به برنامه نویسی مربوط نمیشه یه برنامه نویس (یا همون کدنویس )خوب (یا همون حرفه ای ) باید به syntax زبان و چگونکی استفاده و ترکیب آنها مسلط باشه طراحی و معماری توسط کسی دیگه انجام میشه .
    نقل قول نوشته شده توسط sinpin مشاهده تاپیک
    ااما یک برنامه نویس الزاما نباید مسایل طراحی رو بدونه (که اگه بدونه میشه برنامه نویس ارشد) و گاها کافیه که فقط یک کلاس دایاگرام یا use_case رو متوجه بشه.
    چند روز پیش داشتم کتاب Professional ASP.NET 2.0 Design CSS, Themes, and Master page
    که نویسندش Jacob J. Sanford هست را برگ می زدم. اول فصل سوم این کتاب یه توضیحاتی داده که شاید شنیدنش برای شما هم قشنگ باشه.

    ابتدا بیوگرافی ایشون



    Jacob J. Sanford is currently a Project Lead with the Rapid Application Development Team at the Florida
    Department of Children & Families. He began developing web applications more than 10 years ago using
    primarily classic ASP with various relational databases. Over the years he has dabbled in other web
    application development languages such as ColdFusion and PHP. However, he has been working almost
    exclusively with the .NET Framework since its 1.0 release. He is a regular contributor to 2MinuteTips.com
    and makes frequent presentations at local and regional .NET events. Having worked in all aspects of the
    SDLC, he has been focusing his recent efforts primarily on accessible web design (especially as it pertains
    to .NET applications). He also spends an inordinate amount of time ‘‘playing’’ with the latest (alpha and
    beta) web technologies, especially Microsoft Silverlight. He is married and as of writing this book has
    one son, but by the time you read it, he will have two. (Welcome to the world, Hayden.)


    حالا صحبت هایی که به نظرم قشنگ اومدن.. البته شاید خیلی بدیهی باشه و لی بد نیست بخونین

    الیته ایشون در مورد یک developer صحبت می کنه





    In a perfect world, perhaps, a developer is simply a person who crunches out code. No need
    to meet with clients and gather their requirements; that is the job of the project manager.
    No need to design or ensure the integrity and security of the database infrastructure; that is the
    job of the DBA. No need to worry about IIS configuration issues or the segregation of environment
    platforms (e.g., development, acceptance testing, production); that is the job of the network guys.
    And certainly no need to worry about color schemes, graphics, or logos used in the application; that
    is the job of the graphic designer.
    But more and more, this is becoming less and less acceptable. In an interview, it is no longer uncommon
    to hear that the potential employer wants to know that the developer they hire can carry a
    project all the way from the requirements gathering to production and maintenance. For any of
    the steps involved in the Software Development Life Cycle, it is becoming increasingly hard to say
    ‘‘that isn’t my job.’’ Everything is your job
    . As a developer, you are expected to gather customer
    requirements, develop proof-of-concept designs, make decisions on application and database platforms,
    create and maintain databases for your projects, administer the IIS of the web servers (at least
    at the development region), and work with your clients through acceptance testing and eventually
    production moves and maintenance.

    موفق باشید

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  11. #11
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465
    قشنگ بود ...
    این کتاب CSS رو بصورت tableless درس داده ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •