نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل Show شدن فرم با Create کردن آن

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550

    Tick مشکل Show شدن فرم با Create کردن آن

    با سلام , درود
    این پروژه ضمیمه شده به این پست رو ببینید
    فرم دوم این پروژه با نام Fnew_doc هنگام Create شدن Show میشه و واقعا عجیبه.
    نمیخام واسم درستش کنید فقط اگر از علت این اشکال سر در اوردید علت رو بفرمایید.
    قبلا متشکرم!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    579
    من ضمیمه ای نمی بینم اینجا

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    Visible مربوط به فرم Fnew_doc را False کنید .
    موفق باشید

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550
    SYNDROM جان درسته من منظورت رو چون بی دقتی کردم اول متوجه نشدم.
    ممنون

  5. #5
    سلام.من هم تست کردم.و حتی یک فرم دیگه ایجاد کردم.دیدم به طور پیش فرض خود دلفی visible فرم جدید رو false میکنه و وقتی که من True کردم فرمی که خودم ایجاد کردم دوباره فعال شد.مگر اینکه از فایل project قسمت create فرم رو بردارید و هر وقت نیاز داشتید خودتون فرم رو ایجاد کنید.
    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rasool_brn
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    211
    رویداد OnShow بعد از OnCreate و قبل از متد Show فراخوانی می شه.
    Create-1
    OnCreate-2
    AfterConstrution-3
    OnShow-4
    Show-5

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550
    نقل قول نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان مشاهده تاپیک
    هر وقت نیاز داشتید خودتون فرم رو ایجاد کنید..
    من از شما میخام که این کار رو فقط با فرم Fnew_doc انجام بدید. اما میبینید که هر جا شما این فرم رو Create کنید خودکار Show هم میشه!!!
    نقل قول نوشته شده توسط rasool_brn مشاهده تاپیک
    رویداد OnShow بعد از OnCreate و قبل از متد Show فراخوانی می شه.
    دوست عزیز مشکل اینه که متد Show رو فراخوانی نمیکنیم ولی این فرم فقط با Create کردن Show میشه .

  8. #8
    نمیخام واسم درستش کنید فقط اگر از علت این اشکال سر در اوردید علت رو بفرمایید.
    وقتی یک فرم ایجاد میشه ، خاصیت Visible اون True هست و این باعث میشه رویدادهای زیر هم اجرا بشن ( به ترتیب ) :

    1. OnShow
    2. OnActivate
    3. OnPaint


    برای دیدن توضیح کاملتر ، روی اونت OnCreate یک فرم کلیک کنید و بعد کلید F1 رو بزنید تا Help دلفی توضیح کامل همراه با مثال رو نمایش بده ...

    موفق باشید ...

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550
    نقل قول نوشته شده توسط Mahmood_N مشاهده تاپیک
    وقتی یک فرم ایجاد میشه ، خاصیت Visible اون True هست و این باعث میشه رویدادهای زیر هم اجرا بشن ( به ترتیب ) :
    برای دیدن توضیح کاملتر ، روی اونت OnCreate یک فرم کلیک کنید و بعد کلید F1 رو بزنید تا Help دلفی توضیح کامل همراه با مثال رو نمایش بده ...
    فکر نمیکردم یکی در جواب این سوال بهم بگه F1 رو بزن .شما مثل اینکه کاملا از مسئله پرت هستید.اصلا شما پروژه رو نگاه کردید که این پست رو زدید؟

  10. #10
    فکر نمیکردم یکی در جواب این سوال بهم بگه F1 رو بزن .شما مثل اینکه کاملا از مسئله پرت هستید.اصلا شما پروژه رو نگاه کردید که این پست رو زدید؟
    اولا این که مودب باشید ، منظور من چیزی نبود که شما برداشت کردید ، اگه فقط میگفتم که به Help دلفی مراجعه کنید ، شاید پیدا کردن این قسمت سخت میشد ولی اینطوری یه راست میرید توی همون صفحه از Help ... ، بگذریم ...

    من دقیقا جواب شما رو دادم ...

    خاصیت Visible فرم شما True هست ، وقتی خاصیت True باشه ، همونطور که در پست قبلی گفتم ، متدهای زیر به ترتیب اجرا میشن :
    1. OnShow
    2. OnActivate
    3. OnPaint


    موفق باشید ...

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550
    نقل قول نوشته شده توسط Mahmood_N مشاهده تاپیک
    اولا این که مودب باشید ، منظور من چیزی نبود که شما برداشت کردید ، اگه فقط میگفتم که به Help دلفی مراجعه کنید ، شاید پیدا کردن این قسمت سخت میشد ولی اینطوری یه راست میرید توی همون صفحه از Help ...
    آقای محترم برای من عجیبه چرا شما بدون اینکه صورت سوال رو بخونید و کامل بفهمید پست میزنید و اینجا رو اشغال میکنید.
    یه بار دیگه تکرار میکنم مشکل اینه که چرا با Create کردن فرم نمایش داده میشه؟ این در حالیه که باید با فراخوانی متد Show باید این اتفاق بیفته و فرم نمایش داده بشه.

  12. #12
    آقای محترم برای من عجیبه چرا شما بدون اینکه صورت سوال رو بخونید و کامل بفهمید پست میزنید و اینجا رو اشغال میکنید.
    یه بار دیگه تکرار میکنم مشکل اینه که چرا با Create کردن فرم نمایش داده میشه؟ این در حالیه که باید با فراخوانی متد Show باید این اتفاق بیفته و فرم نمایش داده بشه.
    دوست عزیز ...
    شما یک پروژه اینجا گذاشتید که توش یک فرم هست ، مشکل اینه که فرمتون با Create شدن نشون داده میشه ، یعنی رویداد OnShow اون اجرا میشه ، خوب من هم جواب رو دادم ...

    ببینید ، این جملیه که در Help دلفی نوشته شده :
    When a form is being created and its Visible property is true, the following events occur in the order listed:

    1. OnCreate
    2. OnShow
    3. OnActivate
    4. OnPaint


    وقتی یک فرم Create میشه ، اگر خاصیت Visible اون True باشه ، رویدادهای OnShow , OnActivate و OnPaint ، بعد از Create شدن فرم اجرا می شن ...
    اینم اضافه کنم که وقتی OnShow رو در برنامه فراخوانی می کنید ، Visible مربوط به فرم True میشه و با اجرا شدن دستور Close خاصیت Viasible دوباره False میشه ( با هر بار فراخوانی متد OnShow ، رویدادهای OnActivate و OnPaint هم اجرا میشن )
    خاصیت Visible فرم شما در حالت پیش فرض True هست ، ظاهرا این موضوع رو نمی دونید !

    یه نگاه به پروژتون بندازید ...

    موفق باشید ...

  13. #13
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550
    نقل قول نوشته شده توسط Mahmood_N مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ...
    شما یک پروژه اینجا گذاشتید که توش یک فرم هست ، مشکل اینه که فرمتون با Create شدن نشون داده میشه ، یعنی رویداد OnShow اون اجرا میشه ، خوب من هم جواب رو دادم ...

    ببینید ، این جملیه که در Help دلفی نوشته شده :
    When a form is being created and its Visible property is true, the following events occur in the order listed:

    1. OnCreate
    2. OnShow
    3. OnActivate
    4. OnPaint
    وقتی یک فرم Create میشه ، اگر خاصیت Visible اون True باشه ، رویدادهای OnShow , OnActivate و OnPaint ، بعد از Create شدن فرم اجرا می شن ...
    خاصیت Visible فرم شما در حالت پیش فرض True هست ، ظاهرا این موضوع رو نمی دونید !

    یه نگاه به پروژتون بندازید ...

    موفق باشید ...
    دوست عزیز ممنون
    بی دقتی کردم شما هم فکر میکنم این میان ناراحت شدید
    کمال تشکر!

  14. #14
    دوست عزیز ممنون
    بی دقتی کردم شما هم فکر میکنم این میان ناراحت شدید
    کمال تشکر!
    نه دوست عزیز ، ناراحت نشدم ، این مشکلات ممکنه برای هر کسی پیش بیاد ...

    موفق باشید ...

تاپیک های مشابه

  1. show and hide
    نوشته شده توسط mohsen_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 مهر 1386, 13:31 عصر
  2. New BCB New Show
    نوشته شده توسط Inprise در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 01:53 صبح
  3. show your ip
    نوشته شده توسط kanymanga در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1383, 10:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •