نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ذخیره تاریخ شمسی در بانک SQL 2000

  1. #1

    ذخیره تاریخ شمسی در بانک SQL 2000

    سلام چطوری باید تاریخ هجری شمسی رو توی بانک SQL Server 2000 ذخیره کنم ؟ کسی تابعی سراغ نداره که بتونه تاریخ میلادی رو به شمسی و شمسی رو به میلادی تبدیل کنه ؟؟؟؟؟


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  2. #2
    iranmsb جان در این مورد به کرات در این انجمن بحث شده. search کنی راحت پیدا میکنی.
    یه سری توابع هم در همون تاپیک ها گذاشته شده که تبدیلات موردنظر شما رو انجام میده.

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    سلام چطوری باید تاریخ هجری شمسی رو توی بانک SQL Server 2000 ذخیره کنم ؟ کسی تابعی سراغ نداره که بتونه تاریخ میلادی رو به شمسی و شمسی رو به میلادی تبدیل کنه ؟؟؟؟؟
    برای تبدیلات



    System.Globalizition.PersianCalender pr=new System.Globalizition.PersianCalender();
    pr.GetDayOfMonth(DateTime.Now);

    .
    .
    .
    .



    متد های دیگه هم داره که اونا به عهده خودت

    برای ذخیره در بانک هک می تونی فیلدت را به صورت کاراکتر 10 تایی در نظر بگیری و اطلاعاتت را مثلا به شکل زیر ذخیره کنی




    1386/11/12

    or

    1386/05/01



    قبل از هر تاپیک هم حتما search کن دوست عزیز

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


تاپیک های مشابه

  1. ارتباط اکسس با sql 2000
    نوشته شده توسط ali_bagheri34 در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1387, 17:06 عصر
  2. کانکشن استرینگ اتصال به سرور اس کیو ال 2000
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 08:39 صبح
  3. نکات امنیتی در ویندوز 2000- Windows 2000 Security Hardening
    نوشته شده توسط Identifier در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1384, 19:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •