نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مقاله کار با توابع رشته در C#‎.NET

  1. #1
    کاربر جدید آواتار ezarriny
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    29
    پست
    9
    تشکر کردن
    12
    3 بار تشکر شده در یک پست

    مقاله کار با توابع رشته در C#‎.NET

    سلام به دوستان عزیز . من در حال حاضر مشغول به انجام یک پروژه هستم که کارش ترجمه متن انگلیسی به فارسی هست . برای انجام این کار نیاز دارم که با توابع مربوط به رشته ها کار کنم از دوستان خواهش می کنم اگر مقاله ای در رابطه با کار با توابع رشته دارند دریغ نکند لطفا فارسی و یا انگلیسی باشد . در ضمن در MSDN چیزی نتوانستم پیدا کنم. ممنون می شوم
    علم بیاموزیم و به دیگران نیز بیاموزانیم

  2. #2
    VIP آواتار Mahdi.Kiani
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    1,260
    تشکر کردن
    70
    4,359 بار تشکر شده در 493 پست
    نقل قول نوشته شده توسط ezarriny مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان عزیز . من در حال حاضر مشغول به انجام یک پروژه هستم که کارش ترجمه متن انگلیسی به فارسی هست . برای انجام این کار نیاز دارم که با توابع مربوط به رشته ها کار کنم از دوستان خواهش می کنم اگر مقاله ای در رابطه با کار با توابع رشته دارند دریغ نکند لطفا فارسی و یا انگلیسی باشد . در ضمن در MSDN چیزی نتوانستم پیدا کنم. ممنون می شوم
    بهترین منبع خود MSDN هست
    http://msdn2.microsoft.com/en-us/lib...ng(VS.80).aspx


    این جا را هم ببین
    از تاریخ 1389/02/03 دیگر وارد این سایت نخواهم شد.
    جهت ارتباط با من : kiani.devecode@gmail.com
    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hassan razavi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    1,272
    تشکر کردن
    166
    487 بار تشکر شده در 292 پست
    در کتای Inside C sharp یک فصلش مختص String و کلاسهای مربوطه هست.
    تا حالا دلم به این خوش بود که تمام ستاره هام سرخه !
    حالا باید بشینیم و شاهد از دست دادن تک تک ستاره های سرخم باشم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    450
    تشکر کردن
    32
    115 بار تشکر شده در 65 پست
    بهترین چیز برای کار با رشته ها استفاده از regular experssion هستش سرچ کنی مطالب خوبی پیدا میکنی مخصوصا کسانی که با رشته ها کار میکنند


    اینجا هم واسه برنامه نویسهایی که میخواهند تو اینترنت کار کنند www.parscoders.com شبیه همون خارجیش که ایرانی ها رو راه نمیدادند ولی انگار این یکی شده تنبل خونه؛هر کی تمرین درسی داره میاره اینجا

بوک مارک کردن این تاپیک

بوک مارک کردن این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •