نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تنظیم صفحه گزارش

  1. #1

    Tick تنظیم صفحه گزارش

    سلام
    من می خواهم وقتی یک گزارش طراحی میکنم اندازه صفحه گزارشم طوری باشد که به اندازه کاغذ A4 یا A5 باشد چطوری اینکارو انجام بدم؟
    ممنونم دوستان

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947
    گزارش رو در نمای طراحی باز کن بعد از page setupسایز گزارشت رو انتخاب کن

  3. #3
    می تونی هنگام باز شدن گزارشت این دستور را استفاده کنی و سایز های صفحه استاندارد را انتخاب کنی
    Private Sub Report_Open(Cancel As Integer)
    Printer.PaperSize = acPRPSA4
    End Sub

    راستی کسی میدونه چطور میشه یک صفحه با سایز دلخواه مثلا 4*5 س ایجاد کرد ؟ البته از طریق کد !

  4. #4
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    sample code

    نقل قول نوشته شده توسط hbahjat مشاهده تاپیک
    می تونی هنگام باز شدن گزارشت این دستور را استفاده کنی و سایز های صفحه استاندارد را انتخاب کنی
    Private Sub Report_Open(Cancel As Integer)
    Printer.PaperSize = acPRPSA4
    End Sub
    راستی کسی میدونه چطور میشه یک صفحه با سایز دلخواه مثلا 4*5 س ایجاد کرد ؟ البته از طریق کد !
    ببین این کد به دردت میخوره (از راهنمای خود accessبرداشتم)
    Sub SetPrinter(strFormname As String)

    DoCmd.OpenForm FormName:=strFormname, view:=acDesign, _
    datamode:=acFormEdit, windowmode:=acHidden

    With Forms(form1).Printer

    .TopMargin = 1440
    .BottomMargin = 1440
    .LeftMargin = 1440
    .RightMargin = 1440

    .ColumnSpacing = 360
    .RowSpacing = 360

    .ColorMode = acPRCMColor
    .DataOnly = False
    .DefaultSize = False
    .ItemSizeHeight = 2880
    .ItemSizeWidth = 2880
    .ItemLayout = acPRVerticalColumnLayout
    .ItemsAcross = 6

    .Copies = 1
    .Orientation = acPRORLandscape
    .Duplex = acPRDPVertical
    .PaperBin = acPRBNAuto
    .PaperSize = acPRPSLetter
    .PrintQuality = acPRPQMedium

    End With

    DoCmd.Close objecttype:=acForm, objectname:=strFormname, _
    Save:=acSaveYes


    End Sub


    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •