نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل crystal report در update panel

  1. #1

    مشکل crystal report در update panel

    سلام دوستان

    زمانی که crystal report رو در Update Panel قرار می دم گزینه های Crystal Report مثل print و ... اجرا نمی شه !
    توی forum.msdn خوندم که یک باگ توی vs2005 هست . و تو sp1 vs حل شده .
    می خواستم راه حلی در شرایط فعلی و بدون نصب sp1 vs پیدا کنم .
    کسی می تونه پیشنهاد یا راه حلی بده ?
    ممنون.

  2. #2

    یک راه حل

    من یه راه حل نصفه و نیمه پیدا کردم .اینطور که قبل از render شدن Crystal یه event رخ بده !!!
    کسی می تونه یه راه حل بهتر و اصولی ارائه بده !!!!!

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    6

    نقل قول: یک راه حل

    با سلام
    من دو تا راه حل دارم !
    راه حل اول :
    در حالت عادی وقتی به Triggers در update panel کنترل crystal reportviwer را اضافه می کنیم به صورت زیر می شود !
    <Triggers>
    <asp:AsyncPostBackTriggerControlID="CrystalReportViewer1"/>
    </Triggers>
    اما شما می توانید با تغییر آن به صورت زیر این مشکل را حل کنید!
    <Triggers>
    <asp:PostBackTriggerControlID="CrystalReportViewer1"/>
    </Triggers>

    اما راه دوم :


    Sys.WebForms.PageRequestManager.getInstance().add_ beginRequest(BeginRequestHandler);

    function BeginRequestHandler(sender, args)
    {
    // disable Ajax for Prinr and Export button of Crystal Report Viewer
    if(typeof(document.activeElement) != 'undefined' && (document.activeElement.title == "Export" || document.activeElement.title == "Print"))
    {
    e.EnableAjax = false;
    }
    فکر کنم کد بالا واضح باشه و نیاز به توضیح نداشته باشه!


تاپیک های مشابه

  1. کمک فوری . رویداد کلیک دکمه در Update Panel
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 22:15 عصر
  2. لرزش صفحه در طول استغاده از Update Panel
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 20:26 عصر
  3. مشکل قرار دادن ادیتور در Update panel
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 07 آبان 1386, 12:27 عصر
  4. عدم update شدن گزارش در crystal report
    نوشته شده توسط hamid159 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1384, 17:07 عصر
  5. Update Kardane Crystal report
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1382, 16:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •