صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 103

نام تاپیک: همه چیز درباره Indy

  1. #41
    من هم واقعا به این بحث شیرین علاقه مند شدم و از آقای گلادیاتور عزیز تشکر و قدردانی میکنم.
    امیدوارم که این بحث رو همچنان و بر سرعت بیشتر ادامه بدن تا هم من و بقیه اعضای سایت بتونیم استفاده های عملی و مثبتی از اون بکنیم.
    :flower:

  2. #42
    برای شروع کار بروی کامپوننتهای IdTcpClient , IdTcpServer ساده ترین نمونه برنامه رو آماده کردم ٬ توضیحات برنامه رو مینویسم .

  3. #43
    این برنامه ساده از دو قسمت سرور و کلاینت تشکیل شده ٬ در حقیقت دو برنامه داریم که از طریق سوکتها و پروتوکل TCP/IP با هم ارتباط برقرار میکنند .

    در سمت سرور ٬ کامپوننت TidTcpServer رو قرار دادیم و اون رو تنظیم کردیم که بروی پورتی ( مثلا 88000 ) سرویس دهی کنه . در این قسمت ( سرور ساید ) برنامه ما آمادست که کلاینت / کلاینتها بهش متصل بشن .

    در سمت کلاینت ٬ کامپوننت TidTcpClient رو قرار دادیم و اون رو تنظیم کردیم که پیرو مشخصات وارد شده توسط کاربر به سرور متصل بشه . در این قسمت برنامه سعی میکنه از طریق سوکتها و پروتوکل TCP/IP به پورت مشخص شده سرور متصل بشه .

    ادامه دارد .

  4. #44
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    ایران - سمنان
    پست
    99
    مرسی گلادی جان ادامه بده :flower:

  5. #45
    در سمت سرور ٬ ابتدا IdTcpServer را setup میکنیم :

    Memo1.clear;
    IdTCPServer1.DefaultPort:=88000;
    IdTCPServer1.MaxConnections:=100;
    IdTCPServer1.Active:=true;


    در این قسمت پورت پیش فرض را برابر با 88000 قرار دادیم و حداکثر تعداد کانکشنها رو برابر با 100 کانکشن تعریف کردیم .

    IdTcpServer رو فعال میکنیم تا سرویس دهی رو شروع کنه ٬ ولی ملزومات دیگری نیز وجود داره که میبایست تنظیم و تعریف بشه .

    در رویدادهای IdTcpServer سه رویداد مهم وجود داره :

    1) OnConnect
    2) OnDisconnect
    3) OnExecute

    در رویداد اول مشخص میکنیم هر گاه یک کلاینت به سرور ما متصل شد چه اتفاقی می افته .
    در رویداد دوم مشخص میکنیم هر گاه یک کلاینت از سرور ما قطع ارتباط کرد چه اتفاقی می افته .
    در رویداد سوم مشخص میکنیم هر گاه یک کلاینت با سرور ما در حال کار کردن بود چه اتفاقی می افته .

    در اینجا ما میخواهیم مشخص کنیم هر گاه یک کلاینت به سرور ما متصل میشود IP Address اون کلاینت درون یک Memo ثبت بشه .

    در رویداد اول اینچنین مینویسیم :

    Memo1.Lines.Add(AThread.Connection.Socket.Bind  ing.PeerIP + ' loged in');
    Memo1.Update;


    در اینجا Athread همان سر نخی است که در این برنامه ساده کلاینت ما به آن متصل میشود . در مورد Athread بعدا صحبت خواهیم کرد .

    حال نیاز داریم هر گاه کلاینتی از سرور ما قطع ارتباط کرد این عمل در Memo ثبت شود ٬ برای این منظور به این شکل عمل میکنیم :

    در رویداد دوم اینچنین مینویسیم :

    Memo1.Lines.Add(AThread.Connection.Socket.Bind  ing.PeerIP + ' Loged out.');
    Memo1.Update;


    AThread.Connection.Socket.Binding.PeerIP 


    به این وسیله IP Address کلاینت را بدست می آوریم .

    حال نیاز داریم ٬ مشخص کنیم که پیامهای ارسالی توسط کلاینت در Memo ثبت شوند ٬ برای این منظور در رویداد سوم به این شکل عمل میکنیم :

    Memo1.Lines.Add(AThread.Connection.Socket.Bind  ing.PeerIP + ' : ' + AThread.Connection.ReadLn);
    Memo1.Update;


    در اینجا connection.Readln پیامی که کلاینت برای شما ارسال کرده را دریافت میکند .

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    آقای GLADIATOR این برنامه بدون هیچ نیازی به چیزی که رو سیستم نصب بشه کار می کنه ؟
    یعنی من می تونم با WINDOWS XP و بدون هیچ چیز ازش استفاده کنم ؟
    آخه به من می گه :

    Connected Time Out

  7. #47
    این برنامه بدون هیچ نیازی به چیزی که رو سیستم نصب بشه کار می کنه ؟
    یعنی من می تونم با WINDOWS XP و بدون هیچ چیز ازش استفاده کنم ؟
    بله، نیاز به چیزی نداره.

    آخه به من می گه :


    Connected Time Out
    قبل از connect شدن با کلاینت باید برنامه سرور رو اجرا کرده باشی! اگه سرور در حال کار نباشه که کلاینت نمی تونه بهش کانکت بشه!!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  8. #48
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    ایران - سمنان
    پست
    99
    گلادی جان یک سوال :
    چرا وقتی برنامه client را connect می کنیم فایروال پورت 22464 را نشون میده ؟ مگه پورت روی 88000 ست نیست ؟؟؟

  9. #49
    چرا وقتی برنامه client را connect می کنیم فایروال پورت 22464 را نشون میده ؟ مگه پورت روی 88000 ست نیست ؟؟؟
    مطمئنی که پورت رو عوض نکردی ؟ من که همچین چیزی ندیدم .

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    چه طوری می شه یک برنامه چت ساخت . یعنی دو طرفه باشه . یعنی طرف اول هم بگیره و هم ارسال کنه و طرف دوم هم به همین صورت .. ؟

  11. #51
    چه طوری می شه یک برنامه چت ساخت . یعنی دو طرفه باشه . یعنی طرف اول هم بگیره و هم ارسال کنه و طرف دوم هم به همین صورت .. ؟
    هر دو کامپوننت IdTcpClient , IdTcpServer رو در یک برنامه استفاده کن و اونها رو براساس اطلاعاتی که قبلا در همین تاپیک Gladiator زحمت کشیده و اراپه کرده، تنظیم کن.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  12. #52
    با سلام خدمت استاد عزیز آقای کشاورز .

    به هیچ وجه نیاز نیست هر دو کامپوننت IdTcpServer , IdTcpClient رو جهت به قول شما 2 طرفه بودن برنامه قرار بدی ٬ ولی این کار هم عملیه البته بسته به برنامه ای که مد نظر داری داره که در اینصورت پیشنهاد میکنم از 2 پورت مختلف استفاده کنی .

    شما یک برنامه بعنوان سرور داشته باش و فقط درش از IdTcpServer استفاده کن و برنامه های دیگه که قرار با هم چت کنند ٬ ( مثل یاهو مسنجر و غیره ... ) فقط به IdTcpClient نیاز دارند .

    همین برنامه ساده ای که اینجا قرار دادم رو به زودی بعد از اتمام توضیحات اولیه تغییر میدیم و کم کم همچین برنامه ای ( تقریبا مثل یاهو مسنجر ) ایجاد میکنیم .

    موفق باشید .

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    آقای گلادیاتور . آخه من که می خوام چت کنم باید نوشته های اونو ببینم (با Client) اما این کار فقط در صورت استفاده از Server می شه و Server هم نمی شه که دو تا باشه . بای

  14. #54
    با IdTcpClient هم میتونی پیام به سرور ارسال کنی و هم از سرور پیام دریافت کنی .

    موفق باشی .

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    متشکرم

  16. #56
    پس چی شد آقای گلادیاتور .
    با اجازه از سرور گرامی آقای Gladiator :
    به زودی بعد از اتمام توضیحات اولیه تغییر میدیم و کم کم همچین برنامه ای ( تقریبا مثل یاهو مسنجر ) ایجاد میکنیم


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  17. #57
    سلام
    میشه یه برنامه بانک اطلاعاتی ساده رو مثال بزنید که روی سرور نصب بشه و از طریق کلاینت بشه اون رو اجرا کرد . ممنون :embr:

  18. #58
    میشه یه برنامه بانک اطلاعاتی ساده رو مثال بزنید که روی سرور نصب بشه و از طریق کلاینت بشه اون رو اجرا کرد .
    اگر مطالب رو درست بخونی دیگه این سوال رو مطرح نمیکنی . هرچند این کار رو هم میشه کرد البته دقیقا مثل لقمه ای میمونه که از پشت سرت تابش میدی و آخرشم نمیفهمی مزش چی بوده . عزیز جان برای کار با Database بصورت Server - Client راهکارهای ساده تری وجود داره .

    موفق باشی .

  19. #59
    حالا وقتش رسیده که نشون بدیم چطوری میتونیم بوسیله این کامپوننتها فایلی را بین 2 کامپیوتر منتقل کنیم .

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    آقای گلادیاتور تو این کارا get way نمی خواهد

  21. #61
    [quote="Gladiator"]
    اگر مطالب رو درست بخونی دیگه این سوال رو مطرح نمیکنی . هرچند این کار رو هم میشه کرد البته دقیقا مثل لقمه ای میمونه که از پشت سرت تابش میدی و آخرشم نمیفهمی مزش چی بوده . عزیز جان برای کار با Database بصورت Server - Client راهکارهای ساده تری وجود داره .

    موفق باشی .
    ببخشید من یک مبتدی ام میشه بگین غیر از این چه راه ساده تر دیگه ای هست.

  22. #62
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    ایران - سمنان
    پست
    99
    نقل قول نوشته شده توسط Gladiator
    چرا وقتی برنامه client را connect می کنیم فایروال پورت 22464 را نشون میده ؟ مگه پورت روی 88000 ست نیست ؟؟؟
    مطمئنی که پورت رو عوض نکردی ؟ من که همچین چیزی ندیدم .
    به این نگاه کن :

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    با اجازه آقای گلادیاتور . اگر می شه میخواهم در مورد نحوه ساخت مسنجر ساده صحبت کنم .
    برای نوشتن یک برنامه چت باید از 2 پورت استفاده کرد (یکی از روش ها)
    یعنی مثلا اولی با پورت 30 و دومی با پورت 31 وصل شه.
    یعنی . پورت سرور اولی 30 و پورت سرور دومی 31
    پرت کلاینت اولی 31 و پورت کلاینت دومی 30 باشد.
    خوب حالا سورس برنامه را اینجا می زارم . و خود برنامه را هم همچنین.

    form 1
    unit Unit1;

    interface

    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs, IdTCPServer, IdBaseComponent, IdComponent, IdTCPConnection,
    IdTCPClient, StdCtrls, IdThreadMgr, IdThreadMgrDefault, xpman,
    extCtrls, Menus;

    type
    TForm1 = class(TForm)
    Memo1: TMemo;
    Button1: TButton;
    Edit1: TEdit;
    client1: TIdTCPClient;
    server1: TIdTCPServer;
    Button3: TButton;
    Button4: TButton;
    IdThreadMgrDefault1: TIdThreadMgrDefault;
    SkinData1: TSkinData;
    GroupBox1: TGroupBox;
    Memo2: TMemo;
    suiSkinEngine1: TsuiSkinEngine;
    Button6: TButton;
    Label1: TLabel;
    Timer1: TTimer;
    Button2: TButton;
    Button5: TButton;
    SaveDialog1: TSaveDialog;
    procedure Button3Click(Sender: TObject);
    procedure Button4Click(Sender: TObject);
    procedure server1Connect(AThread: TIdPeerThread);
    procedure server1Disconnect(AThread: TIdPeerThread);
    procedure server1Execute(AThread: TIdPeerThread);
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
    procedure Button6Click(Sender: TObject);
    procedure Timer1Timer(Sender: TObject);
    procedure Button2Click(Sender: TObject);
    procedure Button5Click(Sender: TObject);
    procedure FormClose(Sender: TObject; var Action: TCloseAction);
    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }
    end;

    var
    Form1: TForm1;

    implementation

    uses Unit2;

    {$R *.dfm}

    procedure TForm1.Button3Click(Sender: TObject);
    var a:string;
    begin
    a:='o';
    try
    client1.Port:=strtoint(form2.Edit3.text&#4 1;;
    except
    memo2.Lines.Add('شماره پرت شما معتبر نیست');
    end;
    client1.Host:=form2.Edit5.Text;
    try
    //client1.Port:=strtoint(form2.Edit2.Text&#4 1;;
    except
    memo2.Lines.Add('شماره پورت شما معتبر نیست');
    end;
    try
    client1.Connect(100);
    except
    begin
    memo2.Lines.Add('شما به سرور متصل نشدید');
    a:='a';
    end;
    end;
    if a='o' then
    memo2.Lines.Add('شما به سرور وصل شدید');
    end;

    procedure TForm1.Button4Click(Sender: TObject);
    begin
    if client1.Connected then
    begin
    client1.Disconnect;
    memo2.Lines.Add('شما از سرور خارج شدید');
    end
    else
    memo2.Lines.Add('شما به سرور متصل نبودید');
    end;

    procedure TForm1.server1Connect(AThread: TIdPeerThread);
    begin
    if form2.CheckBox1.Checked=true then
    begin
    memo1.Lines.Add(AThread.Connection.Socket.Bind ing.IP+' : '+'وصل شد');
    end
    else
    memo1.Lines.Add(form2.Edit2.Text+' : '+'وصل شد');
    end;

    procedure TForm1.server1Disconnect(AThread: TIdPeerThread);
    begin
    if form2.CheckBox1.Checked=true then
    begin
    memo1.Lines.Add(AThread.Connection.Socket.Bind ing.IP+' : '+'ارتباط را قطع کرد');
    end
    else
    memo1.Lines.Add(form2.Edit2.Text+' : '+'ارتباط را قطع کرد');
    end;

    procedure TForm1.server1Execute(AThread: TIdPeerThread);
    begin
    if form2.CheckBox1.Checked=true then
    begin
    memo1.Lines.Add(AThread.Connection.Socket.Bind ing.PeerIP+' : '+AThread.Connection.ReadLn);
    end
    else
    memo1.Lines.Add(form2.Edit2.Text+' : '+AThread.Connection.ReadLn);
    end;

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var a:string;
    begin
    if client1.Connected=true then
    begin
    a:='o';
    try
    client1.WriteLn(edit1.Text);
    except
    begin
    memo2.Lines.Add('پیام شما ارسال نشد');
    a:='a';
    end;
    end;
    if a='o' then
    begin
    memo2.Lines.Add('پیام شما ارسال شد');
    memo1.Lines.Add(form2.Edit1.Text+' : '+edit1.Text);
    end;
    edit1.Clear;
    end
    else
    memo2.Lines.Add('شما به سرور وصل نیستید');

    end;

    procedure TForm1.Button6Click(Sender: TObject);
    begin
    //memo1.Lines.Add(client1.ReadLn);
    form2.ShowModal;
    end;

    procedure TForm1.Timer1Timer(Sender: TObject);
    begin
    if client1.Connected=true then
    begin
    label1.Caption:='شما وصل هستید';
    end
    else
    label1.Caption:='شما وصل نیستید';
    end;

    procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);
    begin
    server1.Active:=false;
    application.Terminate;
    end;

    procedure TForm1.Button5Click(Sender: TObject);
    begin
    savedialog1.Execute;
    memo1.Lines.SaveToFile(savedialog1.FileName+'. txt');
    showmessage(' ذخیره شد ');
    end;

    procedure TForm1.FormClose(Sender: TObject; var Action: TCloseAction);
    begin
    server1.Active:=false;
    application.Terminate;
    end;

    end.




    form 2
    unit Unit2;

    interface

    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs, StdCtrls;

    type
    TForm2 = class(TForm)
    Label1: TLabel;
    Label2: TLabel;
    CheckBox1: TCheckBox;
    Label3: TLabel;
    Label4: TLabel;
    Edit1: TEdit;
    Edit2: TEdit;
    Edit3: TEdit;
    Edit4: TEdit;
    Button1: TButton;
    Button2: TButton;
    Label5: TLabel;
    Edit5: TEdit;
    Button3: TButton;
    procedure Button2Click(Sender: TObject);
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
    procedure Button3Click(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }
    end;

    var
    Form2: TForm2;

    implementation

    uses Unit1;

    {$R *.dfm}

    procedure TForm2.Button2Click(Sender: TObject);
    begin
    edit1.Clear;
    edit2.Clear;
    edit3.Clear;
    edit4.Clear;
    close;
    end;

    procedure TForm2.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    form1.server1.DefaultPort:=strtoint(edit4. Text);
    form1.server1.MaxConnections:=100;
    form1.server1.Active:=true;
    close;
    end;

    procedure TForm2.Button3Click(Sender: TObject);
    var i:string;
    begin
    i:=edit4.Text;
    edit4.Text:=edit3.Text;
    edit3.Text:=i;
    end;

    end.


    خود برنامه را نیز گذاشتم
    :oops:

  24. #64
    دوستان یه سوال داشتم:
    با کامپوننتهای Indy میشه یه برنامه مثل HyperTerminal نوشت
    اگه ممکنه یه کمی در این رابطه توضیح دهید
    ممنون از لطف همه دوستان عزیر.

  25. #65
    نقل قول نوشته شده توسط nassim_20
    دوستان یه سوال داشتم:
    با کامپوننتهای Indy میشه یه برنامه مثل HyperTerminal نوشت
    اگه ممکنه یه کمی در این رابطه توضیح دهید
    ممنون از لطف همه دوستان عزیر.
    بسته به استفاده ای که میخوای بکنی از Hyper Terminal بله و خیر .

  26. #66
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    جناب آقای گلادیاتور سلام و خسته نباشید

    من از برنامه ارسال Email شما استفاده کردم و تنظیمات آن را به صورت زیر قرار دادم ولی خطای پایین را می دهد به نظر شما مشکل از چیست :
    SMTP.Host:='smtp.gmail.com';
    SMTP.Port:=587;
    SMTP.Username:='grshn1';
    SMTP.Password:='154559665';
    SMTP.Connect;
    MyMessage.Body.Text:=Memo1.Text;
    MyMessage.From.Address:='grshn1@gmail.com';
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  27. #67
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    ضمنا این حالت را هم بررسی کردم ولی جواب نداد :
    SMTP.Host:='smtp.gmail.com'; 
    SMTP.Port:=465;
    SMTP.Username:='grshn1@gmail.com';
    SMTP.Password:='154559665';
    SMTP.Connect;
    MyMessage.Body.Text:=Memo1.Text;
    MyMessage.From.Address:='grshn1@gmail.com';
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  28. #68
    به Authentication نیاز داری برای اتصال به SMTP سرور Gmail .

  29. #69
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    به Authentication نیاز داری برای اتصال به SMTP سرور Gmail .
    این گزینه به صورت پیش فرض برروی None تنظیم است یک تنظیم دیگر دارد که Login است یعنی باید آن را روی Login قرار دهم .

    اگر لطف کنید در این مورد توضیح دهید .
    :flower:
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  30. #70
    بسته به استفاده ای که میخوای بکنی از Hyper Terminal بله و خیر .
    می خواهم یه فایل یا حداقل یک متن بسیار ساده و کوتاه را بدون استفاده از اینترنت و فقط با مودم و خط تلفن ارسال کنم دقیقا چیزی شبیه به Hyper Terminal
    اگه ممکنه در این مورد راهنمایی بفرمایید و یا حداقل بفرمایید از چه کامپوننتهایی باید استفاده کنم (Delphi 6)

  31. #71
    می خواهم یه فایل یا حداقل یک متن بسیار ساده و کوتاه را بدون استفاده از اینترنت و فقط با مودم و خط تلفن ارسال کنم دقیقا چیزی شبیه به Hyper Terminal
    اگه ممکنه در این مورد راهنمایی بفرمایید و یا حداقل بفرمایید از چه کامپوننتهایی باید استفاده کنم (Delphi 6)
    تاپیک های زیادی در مورد کامپوننت KDTele ایجاد شده، می تونید در سایت بدنبال کلمه KDTele بگردید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  32. #72
    خیلی کارت درسته گلادیاتور...

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331
    از همه دوستانی که در این راه زحمت می کشند کمال قدر دانی را دارم.
    چه قدر خوب میشه که این کار تداوم پیدا کنه.
    در ضمن اگر مسئولین سایت لطف کنند و این تاپیک را در صفحه اول نگه دارند بیشتر مورد استفاده دوستان قرار می گیرد.

    متشکر

  34. #74
    آقا ادامه بده دیگه !!! اه ...

  35. #75
    چی شد؟؟؟نکنه تموم شد دیگه!!!!
    من از چیزی سر در نیاوردم.

  36. #76
    آقای tami_1369، لطفا اینقدر تو این تاپیک off topic نزن. یک بار خواهش کردی که آقای Gladiator ادامه بده، مطمئنا ایشون هم پست شما رو خوند، لازم نیست دائما خواهش خودتون رو تکرار کنید!!

  37. #77
    سلام

    ادامه رو هم مینویسم .

  38. #78
    سلام به Gladiator عزیز
    از مطالب جالب و مفید شما استفاده کردم
    خیلی جالب بود امیدوارم که همیشه و در همه حال خوش و دریایی باشید .

  39. #79
    اه ...
    بابا چی شد ؟؟؟

  40. #80
    پورت 88000 وجود خارجی ندارد و زمانی که شما مقدار مربوطه که از مقدار 16 بیتی فاقد علامت WORD بیشتر میشود تنها دو بایت اول انتقال پیدا می کند نه بایت های سوم و چهارم... به عبارت بهتر چون چنین پورتی وجود خارجی ندارد (65535 تا 1) سرریز مقادیر عدد کاذب ایجاد می کند!

    کسی که با ایندی کار می کند باید کمی شبکه هم بلد باشد!

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. indy
    نوشته شده توسط aserfg در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 22
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1387, 19:42 عصر
  2. مشکل در indy
    نوشته شده توسط neda azadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 فروردین 1386, 13:41 عصر
  3. از اساتید محترم خواهشمندم کمک نمائید - Indy و طراحی مسنجر
    نوشته شده توسط saniak_robot در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 09 شهریور 1385, 13:38 عصر
  4. هندل کردن خطا در کار کردن با Indy
    نوشته شده توسط TrueFalse در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 01:35 صبح
  5. خطا در استفاده از Indy
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 11:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •