نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در باز کردن عکس(JPG)

  1. #1

    Tick مشکل در باز کردن عکس(JPG)

    سلام.
    می خواستم یک عکسی با پسوند JPG توسط opendialog باز کنم ولی خطلا میده.پسوند های دیگه رو قبول میکه ولی با JPG مشکل داره. مشکل چیه؟ چی کار باید بکنم.
    این پیام رو میده:
    My78.jpg
    ممنون.
    if OpenPictureDialog1.Execute then
    Image1.Picture.LoadFromFile(OpenPictureDialog1.Fil eName);
    آخرین ویرایش به وسیله Roya Rayane : یک شنبه 28 بهمن 1386 در 20:51 عصر دلیل: نداشتن تصویر

  2. #2
    سوال رو درست بپرسید تا جواب درست و مناسب بگیرید؛ فایل JPG را با چی باز می کنید؟ چه خطایی میده؟ چه کدی می نویسید؟


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373
    می تونی از Open Picture Dialog استفاده کنی و خاصیت فیلتر اون رو jpg.* بذاری
    به این ترتیب فقط فایل های با این پسوند رو باز می کنه البته باید یادت باشه که یک مقدار برگشتی وجود داره (Open Picture Dialog.filename)که آدرس فایل مورد نظره می تونی این آدرس رو به خاصیت picture یک شی image ارتباط بدی تا عکس توی اون image نمایش داده بشه در ضمن آقای کشاورز درست میگه همیشه سوالت رو کامل مطر ح کن

  4. #4
    سلام. من همین کاری شما می گید رو انجام می دم. در مورد عکس هایی با پسوند دیگه کار می کنه ولی JPG مشکل داره.
    و در ضمن در دلفی 7 این مشکل رو دارم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    کد خودتونو اینجا بنویسید تا ببینیم از کجاش ایراد می گیره به هزاران دلیل بستگی داره.

    سئوالتونو دقیق بیان کنید، موفق باشید :)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار DAMAVAND
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    همين اطراف
    پست
    373
    نقل قول نوشته شده توسط Roya Rayane مشاهده تاپیک
    مثل اینکه کسی پیدا نمی شه تا بگه مشکل چیه!!!!!!!!!!
    اگه کد رو همون اول گذاشته بودید یا جستجو میکردید جوابتون رو زودتر پیدا میکردید!

    jpeg رو به Uses اضافه کنید !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •