نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ذخیره در فایل متنی (txt)

  1. #1

    Tick ذخیره در فایل متنی (txt)

    سلام
    من با این کد در فایل تکست متن وارد می کنم
     
    My.Computer.FileSystem.WriteAllText("C:\Test.txt", "Text", True)

    ولی این مثلا چند مقدار را پشت سر هم قرار می ده من میخوام در هر خط یک مقدار را وارد کنه؟
    آیا می شه؟
    (دارم یک سیستم ارسال sms گروهی مینویسم. وارد کردن شماره ها رو با فایل txt گذاشتم.
    الان میخوام هرشماره ای که ارسال بهش موفق نبود در یک فایل ذخیره بشه. که بعدا دوباره بشه استفاده کرد. )

    درضمن این اولین برنامه من با vb.net هست. برای پخش برنامه در کامپیوترهای دیگه باید .net framework نصب باشه چه جوری میشه این رو باهاش همراه کرد؟

    سوال سومم هم اینه برای کامپایل کردن هم باید به منوی Bulit برم و از Publish استفاده کنم درسته؟ ( وقتی این کار رو میکنم یک ستاپ مانند درست میشه ) آیا راهی هست که مثل vb6 فقط Compile رو بزنیم یکجا exe کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز با این کد می توانید اطلاعات را خط به خط وارد کنید و بخوانید

    Dim stream As New IO.FileStream("path", IO.FileMode.OpenOrCreate)
    Dim streamwriter As New IO.StreamWriter(stream)
    streamwriter.WriteLine("12345677")
    streamwriter.WriteLine("3453456546")
    streamwriter.Flush()
    streamwriter.Close()

    Dim streamreader As New IO.StreamReader(stream)
    streamreader.ReadLine()


  3. #3
    ممنون از لطفتون
    اون دوتا سوال دیگه رو کسی جواب نمیده؟؟

  4. #4
    سلام دوست عزیز publish برای وب هست بیشتر شما برای ویندوز باید یک پروژه ستاپ به پروژت اضافه کنی و تنظیمات و فایل های مرتبط رو اونجا اضافه کنی
    برای دات نت فریم ورک هم رو همون پروژه ستاپ که اضافه کردی کلیک راست کن و پراپرتیس بگیر و روی دکمه پایین کلیک کن و دات نت فریم ورک و ویندوز ایناستالر 3 رو اضافه کن و پروژه رو بیلت کن و...

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    236
    ولی این مثلا چند مقدار را پشت سر هم قرار می ده من میخوام در هر خط یک مقدار را وارد کنه؟
    یه راه دیگه که به نظر من ساده تره اینه که بین شماره هات crlf قرار بدی.

  6. #6
    یه راه دیگه که به نظر من ساده تره اینه که بین شماره هات crlf قرار بدی.
    سلام
    این راه هم بد نیست. ولی میخوام برای کاربر ها راحتر باشه.
    وارد کردن در هر خط راحتر از اینه که مثلا ; وسطش بذاریم (برای کاربر مبتدی )

    سلام دوست عزیز publish برای وب هست بیشتر شما برای ویندوز باید یک پروژه ستاپ به پروژت اضافه کنی و تنظیمات و فایل های مرتبط رو اونجا اضافه کنی
    برای دات نت فریم ورک هم رو همون پروژه ستاپ که اضافه کردی کلیک راست کن و پراپرتیس بگیر و روی دکمه پایین کلیک کن و دات نت فریم ورک و ویندوز ایناستالر 3 رو اضافه کن و پروژه رو بیلت کن و...
    ممنون از لطفتون امتحان میکنم میگم

  7. #7
    سلام
    ممنون مشکلم حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •