صفحه 11 از 14 اولاول ... 910111213 ... آخرآخر
نمایش نتایج 401 تا 440 از 533

نام تاپیک: 1001 نکته در سی شارپ

  1. #401
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    Lightbulb به رمز درآوردن متن با Xor.

    از عملگر Xor میتوان برای به رمز درآوردن متن استفاده کرد. ویژگی کار این عملگر این است که اگر یک عدد را دوبار متوالی با عددی دیگر Xor کنید، دوباره به همان عدد اولیه خواهید رسید. برای مثال کد اسکی حرف A را که 65 است با عدد 50 Xor میکنیم. حاصل این عمل عدد 115 است. حال اگر این عدد 115 را دوباره با 50 Xor کنیم به عدد 65 میرسیم. در مثال زیر نمونه کدی را که متن یک TextBox با Xor به حالت رمز درمی‏آورد و از آن خارج میکند بررسی میکنیم.


    if ((TextBox.Text != "")) {
    if ((SaveFileDialog.ShowDialog == Windows.Forms.DialogResult.OK)) {
    FileOpen(1, SaveFileDialog.FileName, OpenMode.Output);
    // Encryption codes.
    for (int index = 0; (index
    <= (TextBox.TextLength - 1)); index++) {
    eachLetter = TextBox.Text.Substring(index, 1);
    Print(1, Asc(eachLetter), Xor, 369);
    }
    }
    }



    در حلقه For Next به اندازه طول متن در TextBox یکی یکی حروف آن خوانده میشوند و بعد از استخراج کد اسکی هر یک در عدد 369 Xor میشوند و عدد حاصل در فایل نوشته میشود. کد از رمز خارج کردن فایل در زیر آمده.


    if ((OpenFileDialog.ShowDialog == Windows.Forms.DialogResult.OK)) {
    FileOpen(1, OpenFileDialog.FileName, OpenMode.Input);
    // Read encrypted numbers from file, convert with Xor and build the string.
    for (
    ; EOF(1);
    ) {
    Input(1, encryptedNumber);
    decryptedChr = Chr(encryptedNumber, Xor, 369);
    decryptedChr;
    }
    }



    در حلقه Do Until تا زمانی که فایل به انتها نرسیده با دستور Input یکی یکی از آن می‏خواند و در متغیری از نوع Short به نام encryptedNumber دخیره میکند. سپس در خط بعد عدد ذخیره شده دوباره با 369 Xor میشود و همزمان به نوع Char تبدیل میشود. در تصویر زیر نمونه رمزگذاری شده نوشته "Hello World, Just for testing" را مشاهده می‏کنید.


  2. #402

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    از عملگر Xor میتوان برای به رمز درآوردن متن استفاده کرد. ویژگی کار این عملگر این است که اگر یک عدد را دوبار متوالی با عددی دیگر Xor کنید، دوباره به همان عدد اولیه خواهید رسید.
    با تشکر از دوست عزیزمون Parham.D

    در تکمیل گفته های ایشون ، منم اثبات این گفته رو در زیر قرار میدم که روش بسیار خوبی جهت رمزنگاری

    است .



    با تشکر .
    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : جمعه 21 اسفند 1388 در 11:18 صبح دلیل: تکمیل






  3. #403

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    سلام دوست عزیز .
    می خواستم ببینم مشابه این برای ری استارت ، اسلیپ ،... هم وجود داره ؟!
    البته که وجود داره . البته واسه اسلیپ رو نمیدونم ولی واسه Restart میتونی از کد زیر استفاده کنی :

    System.Diagnostics.Process.Start("Shutdown.exe", "-r -t 60");
    میتونی واسه مقادیر ورودی این تابع وارد Command Prompt بشی و دستور زیر رو وارد کنی :

    shutdown/?
    اگه بازم مشکلی بود در خدمتم .......
    موفق باشی ......

  4. #404

    Thumbs up نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    Zip و Unzip کردن فایل به ساده ترین روش ممکن و کارایی فوق العاده !!!!!!!
    لینک اصلی :
    https://barnamenevis.org/showpo...59&postcount=1
    لینک با مثال های Vb.net :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=210178
    لینک با مثال ها C#‎ :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=210376

    مثال C#‎ نداشت بگین میزارم !!

  5. #405
    کاربر جدید آواتار behrooz123
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    21

    Lightbulb نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    پيدا كردن انديس كوچكترين خانه آرايه
    x = Array.IndexOf(arrayname, arrayname.Min());

  6. #406

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    سلام امروز بعد این همه کار با sharpdevelop تازه تبدیل کد های C#‎ به python وVB.NEtو BOO رو توش دیدم:

    از منوی project->convert

    البته با هاش می شه vb.net رو هم به بقیه تبدیل کرد
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  7. #407
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    سلام
    چند روز قبل نیاز به برنامه ای داشتم که پردازش نسبتا ساده ای رو توی زمان کمی انجام بده!
    اول برنامه رو توی C#‎‎ نوشتم ولی دیدم زمان هر Loop اون زیاده (حدود 250 Tick).به این نتیجه رسیدم که قسمت اصلی پردازش رو توی VC بنویسم و در C#‎‎ پردازش رو به یک Function که در DLL ای که در VC ساخته بودم محول کنم.ساخت DLL راحت انجام شد (هر Loop پردازش صفر Tick طول می کشید!) ولی در هنگام استفاده مشکلی پیش اومد.در نهایت متوجه دو نکته شدم (هرچند جایی به این صراحت ندیدم ولی کم و بیش به آنها اشاره شده است) که برای دوستانی که احتمالا مانند من می خواهند DLL ساخته خودشان را در C#‎‎ استفاده (DllImport) کنند،می نویسم:
    1) حتما Function درون VC باید از نوع C باشد (از نوع CPP نباشد).
    2) حتما نسخه Release خروجی VC (منظور DLL است) را در اختیار برنامه C#‎‎ بگذارید.
    در غیر اینصورت با پیغامی شبیه:
    Unable to find an entry point named ...
    روبرو خواهید شد.
    در ضمیمه یک نمونه ساخت DLL در VC و یک نمونه استفاده از آن در C#‎‎ آمده است.
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #408

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    کد اسنیپت چیست ؟

    کد اسنیپت ها قطعه کدهایی هستن که ساختار XML داشته و در برنامه نویسی بسیار موثر و مفید هستن . فرض کنید شما در حال نوشتن برنامه ای هستید که باید تا چند روز دیگه اون رو تحویل بدید . بنابراین یکی از فاکتورهای اساسی برای تحویل برنامه سرعت کدنویسیه . حالا بازم فرض کنید که یک قطعه کد دارید که باید در خیلی از جاهای برنامه استفاده بشه . اگه شما مجبور باشید که هر دفعه این قطعه کد رو بنویسید وقتتون به شدت هدر میره . بنابراین باید یه فکر اساسی برای این کار بکنید .
    بهترین راه اینه که شما از کد اسنیپت ها استفاده کنید . حالا بیایم با هم یاد بگیریم که چه طوری باید کد اسنیپت بسازیم . از لینک زیر اسلاید آموزشی رو دانلود کنید که به صورت بسیار ساده بهتون ساخت یه کد اسنیپت رو یاد میده . البته قبلش برنامه Snippet Editor رو از اینجا ( سایت مایکروسافت ) دانلود کنید .
    لینک

    حالا که روش ساخت کد اسنیپت رو یاد گرفتید ، اسلاید زیر رو هم ببینید که به شما دوستان عزیز روش استفاده رو هم می آموزه . ( هر دو اسلاید رو باید دانلود کنید ) .
    لینک
    راستی میتونید از این تاپیک به تعداد زیادی کد اسنیپت دسترسی پیدا کنید .
    امیدوارم مورد استفاده دوستان عزیز قرار بگیره .

  9. #409

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    محاسبه تعداد صفحات یک فایل PDF توسط عبارات منظم :


    using System.IO;
    using System.Text.RegularExpressions;

    int PDF_page_counter(string path)
    {
    FileStream fs = new FileStream(path, FileMode.Open, FileAccess.Read);
    StreamReader sr = new StreamReader(fs);
    string pdf_text = sr.ReadToEnd();
    //======================================
    Regex rgx = new Regex(@"/Type\s*/Page[^s]");
    MatchCollection matches = rgx.Matches(pdf_text);
    return matches.Count;
    }
    نحوه استفاده :


    MessageBox.Show(PDF_page_counter(@"E:\1.pdf").ToSt ring());
    منبع : CodeProject






  10. #410

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    افزودن قطعه كد به ToolBox

    قطعه كدي كه زياد مورد استفاده قرار مي گيرد در جعبه ابزار قرار مي دهيم
    سپس با كليك كردن روي آن، قطعه كد مورد نظر را در برنامه قرار دهيد.
    براي اضافه كردن كد به جعبه ابزار مي تونيد اون رو انتخاب كنيد سپس با ماوس روي جعبه ابزار
    drag كنيدو روي دستور كليك راست و Rename كرده و نام بامفهومي به اون بديد و براي استفاده از اين كد در برنامه كافي است كه مكان نما را به جايي كه مي خواهيد كد در آن قرار گيرد ببريد و سپس روي دستور دابل كليك كنيد..

  11. #411

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    اين هم يه روش جالب براي برعكس كردن يك رشته با استفاده از يك آرايه .
    ابتدا اين تابع رو داخل برنامتون كپي كنيد :
    public static string Reverse_String(string My_Text)
    {
    char[] My_Array = My_Text.ToCharArray();
    Array.Reverse(My_Array);
    return (new string(My_Array));
    }

    حالا ميتونيد به اينصورت ازش استفاده كنيد :
    MessageBox.Show(Reverse_String("Alireza"));

    موفق باشيد ........

  12. #412

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    Snippet Compiler برنامه كوچكي است كه قابليت اجراي كدهاي كوچك C#‎‎ و VB.Net را دارا ميباشد . فرض كنيد كه ميخايد يك قطعه كد كوچك را تست كنيد . بايد ابتدا ويژوال استديو را باز كنيد و سپس يك پروژه جديد ايجاد كرده و كد خود را تست كنيد . انجام اين چند مرحله واقعا در بعضي مواقع كلافه كننده است . حالا با استفاده از اين برنامه كوچك و كم حجم ميتوانيد به سرعت قطعه كد مورد نظر خود را آزمايش كنيد . همچنين اين برنامه قابليت اينتلايزنس را نيز دارا ميباشد . بعد از اينكه برنامه را دانلود كرديد قطعه كد خود را در قسمت RunSnippet قرار دهيد و با فشردن كليد F5 كد مورد نظرتان را آزمايش كنيد .
    سايت سازنده
    لينك دانلود مستقيم با حجم 1.2 مگابايت
    منبع : فراسان
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg SC.JPG‏ (12.9 کیلوبایت, 987 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله Netsky : شنبه 18 اردیبهشت 1389 در 13:14 عصر

  13. #413

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ


  14. #414
    کاربر دائمی آواتار saber187518
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    همین دور و برا
    پست
    311

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    اگه بخوایم داده تکراری وارد وارد جدول نکنیم. میشه از قطعه کد زیر کمک گرقت.

    SqlDataAdapter1.Fill(DataSet1, "m1")
    DataGridView1.DataSource = DataSet1
    DataGridView1.DataMember = "m1"

    که البته باید قبل از دستور insert و بعد از دستور select قرار بگیره.
    بعد با یک جستجوی ساده روی اطلاعات دیتا گرید میشه فهمید که اطلاعات تکراری هست یا نه.
    ---------------------------------------------------
    اللهم العن قاتلی فاطمه الزهرا

  15. #415

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    اجرا کردن یک برنامه بدون نمایش دادن پنجره آن یعنی فقط در Process قرار دارد و اجرا میشود.

     System.Diagnostics.ProcessStartInfo process_i = new  System.Diagnostics.ProcessStartInfo();
    process_i.FileName = "Notepad.Exe";
    process_i.WindowStyle = System.Diagnostics.ProcessWindowStyle.Hidden;
    System.Diagnostics.Process process = new System.Diagnostics.Process();
    process.StartInfo = process_i; process.Start();


    دادن اولویت به یک پردازش (Set Priority)
                System.Diagnostics.Process process = new  System.Diagnostics.Process();
    process.StartInfo.FileName= "Notepad.Exe";
    process.Start();
    process.PriorityClass = System.Diagnostics.ProcessPriorityClass.High; //High - Normal - AboveNormal - RealTime - Low

  16. #416

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    اگه در برنامتون بخايد از برقراري ارتباط با اينترنت اطمينان حاصل كنيد ، كد زير اين كار رو براتون انجام ميده :
    bool NETAVL;
    Microsoft.VisualBasic.Devices.Network AVL = new Microsoft.VisualBasic.Devices.Network();
    NETAVL = AVL.IsAvailable;

    switch (NETAVL)
    {
    case true:
    MessageBox.Show("Internet Is Available");
    break;
    case false:
    MessageBox.Show("Internet Is Not Available");
    break;
    }

    البته قبلش يادتون باشه رفرنس Microsoft.VisualBasic رو به پروژتون اضافه كنيد .
    موفق باشيد .........
    موفق باشيد .............

  17. #417

  18. #418

    الگوی شی گرایی Lazy Initalization در .NET 4

    آخرین ویرایش به وسیله ali.aghdam : دوشنبه 10 خرداد 1389 در 19:54 عصر دلیل: جا افتادن i

  19. #419

    الگوی شی گرایی Lazy Initalization در .NET 4


  20. #420

    نحوه Drag & Drop کردن تری‏نودها در TreeView

    ابتدا خاصیت AllowDrop را در تری‏ویو برابر با true می‏نمائیم.



    private void treeView_ItemDrag(object sender, ItemDragEventArgs e)
    {
    DoDragDrop(e.Item, DragDropEffects.Move);
    }

    private void treeView_DragEnter(object sender, DragEventArgs e)
    {
    e.Effect = DragDropEffects.Move;
    }

    private void treeView_DragDrop(object sender, DragEventArgs e)
    {
    TreeNode SourceNode;
    Point pt = ((TreeView)sender).PointToClient(new Point(e.X, e.Y));
    TreeNode DestinationNode = ((TreeView)sender).GetNodeAt(pt);
    SourceNode = (TreeNode)e.Data.GetData("System.Windows.Forms.Tre eNode");

    if (DestinationNode != SourceNode)
    {
    DestinationNode.Nodes.Add((TreeNode)SourceNode.Clo ne());
    DestinationNode.Expand();

    //Remove Original Node
    SourceNode.Remove();
    }
    }

  21. #421

    آموزش طراحی فرم های به شکل دلخواه با کناره های شیشه ای


  22. #422
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    تبدیل عکس به رشته و بازگردانی آن ...

    // Setup: Create a base64 string containing the image bytes

    System.Drawing.Image img = System.Drawing.Image.FromFile(@"c:\pict1.jpg");
    System.IO.MemoryStream ms = new System.IO.MemoryStream();
    img.Save(ms, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg);
    string b64 = Convert.ToBase64String(ms.ToArray());
    // Housecleaning: Get rid of the local instances
    img.Dispose();
    ms.Close();




    // Here's where aikeith's relevance starts

    byte[] b;
    b = Convert.FromBase64String(b64);

    ms = new System.IO.MemoryStream(b);
    img = System.Drawing.Image.FromStream(ms);



    // Since this is a console app, save file so I can see if it works.

    img.Save(@"c:\pict1_from_b64.jpg", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg);

    // Housecleaning: Get rid of the local instances
    ms.Close();



  23. #423
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط jimjimy مشاهده تاپیک
    سلام بر مدیریت عزیز و زحمت کش از حضرتعالی خواستارم چنانچه مقدور هست مطالب این صفحه تبدیل بهpdf شده تا بتوانیم دانلود کنیم چون اگر بخواهیم به صورت آنلانین مطالعه کنیم دارای محدودیت زمان هستیم و مشکل خواهد بود (محدودیت از نظر internet)(هر چه بیشتر این مطالب pdf و قابل دانلود باشد برای ما راحت ترخواهد بود ){ jimjimy12@gmail.com}
    سلام دوست عزیز
    من تعدادی از این نکات رو که برای خودم مفید و تازه بوده رو pdf کردم ...
    آپ میکنم تا شاید به درد شماهم بخوره ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #424
    کاربر تازه وارد آواتار masoud903
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    86

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    با سلام
    من تمامی این نکات رو در قالب pdf برای دوستان آماده کردم لینکشو میذارم
    (پست قبلی رو اشتباه گذاشتم)

    http://www.4shared.com/file/nPCRmSS-/c_online.html

  25. #425
    کاربر دائمی آواتار ایمان اختیاری
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    یه جای ایران عزیز
    سن
    40
    پست
    277

    چند خط نوشتن در textbox و دیگر کنترل ها

    اگه میخواین توی textbox یا کنترل های دیگه چند خط مطلب نویسید به اینصورت که هر مطلب در خط جدید باشه در انتهای مطلبی که می خواین به خط جدید منتقل بشه دستور زیر رو بنویسید :
    textBox1.Text += Environment.NewLine;

  26. #426
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    برای حل مشکل استفاده از اکسس در سیستم های 64بیتی ، به آدرس زیر مراجعه کنید ...
    https://barnamenevis.org/showpo...61&postcount=6

  27. #427
    کاربر جدید آواتار behrooz123
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    21

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    تغییر فرمت textbox و label
      textBox1.DataBindings.Add("Text",myDataSet,"UnitCo  st",true,DataSourceUpdateMode.OnValidation,0,"C"  );

    Table of Formats--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Type Format Example
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Currency C $1,234.50

    Scientific
    Exponential E 1.234.50E+004
    Percentage P 45.6%
    Fixed Decimal F? ?=no.decimals Ex. F3=123.4000
    ShortDate d M/d/yyyy
    LongDate D MMMM dd, yyyy
    Long Date
    Short Time f dddd,MMMM dd, yyyy HH:mm aa
    Long Date
    Long time F dddd,MMMM dd yyyy HH:mm:ss:aa
    Month & Day M MMMM dd

    General G Date & Time format depends on system locale settings
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  28. #428

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    فقط حروف انگلیسی وارد شود
    این کد در برابر Paste هم محفوظه
     private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < textBox1.Text.Length; i++)
    {
    int charCode = char.ConvertToUtf32(textBox1.Text, i);
    if (!(charCode >= 65 && charCode <= 90) && !(charCode >= 97 && charCode <= 122))
    {
    textBox1.Text = textBox1.Text.Remove(i--, 1);
    textBox1.Select(textBox1.Text.Length, 0);
    }
    }
    }

  29. #429
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    دوستان عزیز با این کد میتونید با کمترین کد نویسی و با وسیله ی ارایه ها میتونید تعداد هر نوع فیلدی در بانکتون رو محاسبه بکنید و در خروجی قرار دهید


    string address = @"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + Application.StartupPath + "/nemune.mdb";
    string[] type = new string[2];
    type[0]="Console _ Thread _ Control";
    type[1]="Database";

    Int16[] mizan = new Int16[2];
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(address);
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand("sample", con);
    con.Open();
    for (int i = 0; i <= 1; i++)
    {
    cmd.CommandText = "select count(type) from sample where type='" + type[i] + "'";
    mizan[i] = Convert.ToInt16(cmd.ExecuteScalar().ToString());
    cmd.Cancel();
    }
    label7.Text = mizan[0].ToString();
    label8.Text = mizan[1].ToString();
    con.Close();

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  30. #430
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: محو شدن تدریجی یک فرم با تغییر دادن خاصیت Opacity

    نقل قول نوشته شده توسط sinpin مشاهده تاپیک
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Opacity = 1;
    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {
    this.Opacity -= 0.01;
    Application.DoEvents();
    }
    }
    this به آبجکت فعلی از فرم اشاره دارد.





    کد صحیح آن به این صورت است که ابتدا یک timer1 و یک button در فرم قرار داده و سپس کدهای زیر را به آن اضافه میکنیم.

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    timer1.Enabled = true;

    }




    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {

    this.Opacity -= 0.03;
    {
    آخرین ویرایش به وسیله Amir Oveisi : پنج شنبه 24 تیر 1389 در 23:32 عصر دلیل: لطفا کد های خود را بین تگ کد c-sharp قرار دهید.

  31. #431

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    ساخت یک ستون AutoNumber برای گرید ویو

    کد HTML:
     private void dataGridView1_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)
            {
                dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value = e.RowIndex + 1;
            }

  32. #432
    کاربر دائمی آواتار #aliyari_C
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    200

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    نتایج آماری , مقایسه بین دو کلاس String و StringBuilder

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=233987

  33. #433

    Question اضافه کردن آیکن به UserControl برای نمایش در ToolBox


  34. #434

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    تولید اعداد تصادفی بصورت کاملتر :


    string Random()
    {
    List<string> list = new List<string>();
    string[] strs = { "123456789", "abcdefghijklmnopqrstuvwxyz" };
    foreach (string s in strs)
    {
    char[] a = s.ToCharArray();
    foreach (char ch in a)
    {
    list.Add(ch.ToString());
    }
    }
    list = list.OrderBy(n => (Guid.NewGuid())).ToList<string>();
    string res = "";
    foreach (string s in list)
    {
    res += s;
    }
    return res;
    }






  35. #435

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    کار با توابع روی کالکشن های جنریک :

    حذف عناصر تکراری :


    List<int> list = new List<int> { 4, 5, 3, 6, 3, 5, 5, 5, 9, 7, 3 };
    list = list.Distinct().ToList<int>();//4,5,3,6,9,7


    اشتراک دو لیست :


    List<int> list = new List<int> { 4, 5, 3, 6, 3, 5, 5, 5, 9, 7, 3 };
    List<int> list2 = new List<int> { 6, 7, 12, 18, 2 };
    List<int> list3 = list.Intersect(list2).ToList<int>();//6,7


    اجتماع دو لیست :


    List<int> list = new List<int> { 4, 5, 3, 6, 3, 5, 5, 5, 9, 7, 3 };
    List<int> list2 = new List<int> { 6, 7, 12, 18, 2 };
    List<int> list3 = list.Union(list2).ToList<int>();//4,5,3,6,9,7,12,18,2


    عناصر یک لیست به جز لیست دوم :


    List<int> list = new List<int> { 4, 5, 3, 6, 3, 5, 5, 5, 9, 7, 3 };
    List<int> list2 = new List<int> { 6, 7, 12, 18, 2 };
    List<int> list3 = list.Except(list2).ToList<int>();//4,5,3,9


    پرش از تعدادی عنصر :


    List<int> list2 = new List<int> { 6, 7, 12, 18, 2 };
    List<int> list3 = list2.Skip(2).ToList<int>();//12,18,2


    Shuffle کردن لیست : (چینش تصادفی لیست)


    List<int> list2 = new List<int> { 6, 7, 12, 18, 2 };
    List<int> list3 = list2.OrderBy(i => (Guid.NewGuid())).ToList<int>();


    الحاق دو لیست :


    List<int> list = new List<int> { 4, 5, 3, 6, 3, 5, 5, 5, 9, 7, 3 };
    List<int> list2 = new List<int> { 6, 7, 12, 18, 2 };
    List<int> list3 = list2.Concat(list).ToList<int>();


    اینها یکسری متودهای مهم و پرکاربرد بودند ، بقیه متودها را با بررسی میتوان بدست آورد .






  36. #436

  37. #437
    کاربر دائمی آواتار حجتی نیا
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    400

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    غیرفعال کردن کلید خروج در فرم

    در فرمها میشه کلیدهای minimize و maximize رو بتنهایی حذف کرد اما امکان حذف کلید خروج وجود نداره،برای غیرفعال کردنش از این کد استفاده کنید.. (البته میشه controlbox رو false کرد اما با این کار همه کلیدها حذف میشن)
    ابتدا این رو به پروژتون اضافه کنین :
    using System.Runtime.InteropServices;

    در کلاس اینهارو وارد کنید :
    private const int MF_BYPOSITION = 0x400;

    [DllImport("User32")]
    private static extern int RemoveMenu(IntPtr hMenu, int nPosition, int wFlags);

    [DllImport("User32")]
    private static extern IntPtr GetSystemMenu(IntPtr hWnd, bool bRevert);

    [DllImport("User32")]
    private static extern int GetMenuItemCount(IntPtr hWnd);

    در زمان اجرا برای غیرفعال کردن این کلید از این کد استفاده کنید :
    IntPtr hMenu = GetSystemMenu(this.Handle, false);
    int menuItemCount = GetMenuItemCount(hMenu);
    RemoveMenu(hMenu, menuItemCount - 1, MF_BYPOSITION);


  38. #438

  39. #439

    چک صحیح بودن ایمیل در برنامه ویندوزاپلیکشن

    کد HTML:
     private void txtEmail_TextChanged(object sender, EventArgs e)
            {
    
                System.Text.RegularExpressions.Regex regex;
                regex = new System.Text.RegularExpressions.Regex(@"^\S+@\S+\.\S+$");
                Control ctrl = (Control)sender;
                if (regex.IsMatch(ctrl.Text))
                {
                    errorProvider1.SetError(ctrl, "");
                }
                else
                {
                    errorProvider1.SetError(ctrl, "Not a valid email.");
                }
            }

  40. #440
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: 1001 نکته در سی شارپ

    فارسي كردن صفحه كليد در هنگام لود شدن فرم :

    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul tureInfo.CreateSpecificCulture("fa-IR"));


    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 29 اسفند 1392 در 21:36 عصر

صفحه 11 از 14 اولاول ... 910111213 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •